Tuesday, June 12, 2012

Чудеса пред очите ви – Майкъл, канализиран от Рон Хед

На този ден бихме искали да говорим за моментното разместване в енергията на вашата планета. Това е толкова огромно, че дори се проявява в по-общоприетите области на осъзнаването. 
Можете да намерите истории за вашите банкови структури и усилия за достигане на консенсус чрез избори, които не са ограничени до „конспиративни теории“. Стените падат. Свободното ви бъдеще наближава бързо. Всеки намек, който виждате във медиите ви е причинен от огромни вълни от напъпило осъзнаване, невидимо с просто око.
Критичната маса беше достигната преди известно време. Дори тези, които се надяваха, че въпреки всичко, това никога няма да се случи, които мислеха, че техните позиции са подсигурени отвъд всяко съмнение, и те виждат неизбежните промени, случващи се сега. Пясъчните кули ще бъдат отмити точно толкова сигурно от прииждащ прилив, колкото от огромна океанска вълна. Обременителната тежест на потисническия контрол, война и явни лъжи, е на път да бъде повдигната от раменете ви. Ще видите, че това утро няма да допусне само малко светлина. Няма да промени само някои неща. Намерението на някои може да е такова. Дори може да изглежда така на пръв поглед. Но това утро ще разкрие всичко и ще промени всичко. 
Празнувайте всяко ново разкритие и споделете радостта и разсъжденията си с всички, които се вслушват. Не забравяйте да поддържате благодарност в сърцата си. Пазете в сърцата и умовете си намеренията, с които сте постигнали тези промени. Това ще подпомогне тяхното гладко и мирно осъществяване. Изпратете любов и светлина от Създателя до всеки ъгъл на вашия свят, който ви привлича вниманието сега. Има много неща все още, които имат нужда да започнат техните радикални трансформации. Любовта и мирът, споделени с всяко живо същество, ще сторят чудеса пред очите ви.  
Обещаваме ви, че всяко ваше усилие, направено с намерението да се обедините помежду си и със духа, ще бъде усилено стократно. Вашето светлинно семейство е далеч, далеч по-велико, отколкото можете да си представите дори. 
Вървим до вас, ръка за ръка, и ще говорим с вас пак утре.
Превод:Iliana 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони