Wednesday, June 27, 2012

Сананда – Останете Съсредоточени в Сърцето и Божественноста си – Предадено Чрез Фран Зепеда – 5-ти Юни 2012


Сананда 6.25.12:

Привет, събратя Служители на Светлината! Нова ера е започнала, ново начало за вас; то е само за вас, да го приемете. Много неща зад сцената се разкриват. Ще го усетите ако погледнете в сърцето си. Не вие нужно да знаете всички подробности, но ако го приемете в сърцето си, то вие сте поели по пътя си към нов живот, ново начало.

Скъпи приятели, има толкова неща които вие все още не знаете и идните дни ще открият все по – вече пред вас. Поемете го, разширете мислите си и запомнете да останете съсредоточени в сърцата си. Каквото и да  ви се струва странно, просто минете през сърцето си сякаш е декодиращо устройство. Позволете му да се пресее и да достигне до осъзнаване там.
Мои скъпи любими Служители на Светлината, вие дори и не осъзнавате все още не осъзнавате важността на това което сте постигнали. Времето ще каже, както се казва, и то ще потъне в още. За сефа, продължете да водите със сърцето си и любовта си към всички Създания, дори и кабала, защото им е нужна сега.

Бих искал да повдигна още няколко теми свързани с вашият прогрес към възнесение. Вие знаете до сега че се променяте доста отдавна. Кристалната структура на телата ви става доста установена и видна. Тя ви кара да искате да се храните по – леко и по – чисто, и ще забележите че свежите, сурови плодове и зеленчуци, ядки, семена и бобови растения ще ви дарят с високо вибрационната енергия, от която се нуждаете.

Пречистването на околната ви среда ще помогне и на вас. Използването на електроника колкото се може по – рядко, особено мобилни телефони и телевизия, и прекарването на време сред природата колкото се може по – вече ще отхрани съществото ви до нивото, до което се нуждае да се вдигне. Също така знаете, че да съществувате в настоящето, колкото се може по – вече ще ви помогне да противодействате на главозамайващото чувство, че времето минава толкова бързо и яростно.

Може да ви се струва понякога, че сякаш сте в центъра на въртяща се въртелешка, която бихте видели в овеселителен парк. Останете вкоренени в центъра и гледайте света как се върти докато не се стабилизира и вие не откриете лагерите си. Вдишвайте светлината всеки момент сякаш е въздуха, който дишате, на глътки, ако щете и възнамерявайте да и позволите да достигне всяка клетка от тялото ви. Ние сме ви казвали това, но сега е много важно.

Просто наблюдвайте негативните усещания, спомени, мисли и идеи, които преживявате, и им разрешете да се носят наоколо и евентуално вън както вълните отмиват всичко в пробудата си, вън към морето. В този случай, морето ще бъде Аурата около вас и позволете на това да видоизмени всичко негативно и да го рециклира вън в атмосферата и космическата обществена среда като позитивна Светлина, Любов и енергия.

Обърнете внимание на креативните мисли, които получавате, като се замислите за това с какво бихте желали да се занимавате докато Новата Земя придобие формата си. Обърнете внимание на виденията, които получавате, докато медитирате, на това как искате да се чувствате и как да сте. Разрешете на всичко да бъде възможно, и създавайте със страст, Мили мои.

Сцената е подготвена за Светлината да бъде по – видна и поддържана, докато тъмнината е бивана премахната и преобразувана чрез вас с наша помощ в Дужовния и Галактически Свят. Знайте, че сега сте толкова по – способни да участвате в обични дейности към себе си и други; гледайте на това като на норма, като всички предишни ситуации, в които сте били и са ви носили притеснения и болка ще започнат да се топят, като мъгла която се разсейва за да разкрие красиви сини небеса.

Бъдете готови за спомени от Истинската ви Същност да изплуват, от това кои сте наистина преди да сте облекли наметалото на двойността и да сте изпробвали толкова много роли във толкова много животи само за свое наставление и трансформация и развитие, само за да откриете Истинските блестяши Себе си изплувайки със толкова много Божественна Любов и възможности. 

Вие сте толкова близо, Мили мои. Моля ви останете концентрирани в сърцето си и не се притеснявайте прекалено много от сътресенията и промените, които се случват около вас. Гледайте на себе си като на центъра на водовъртеж и се вкоренете в Земята, докато не се почувствате стабилни. Нищо освен Божественноста ви не е истинско сега. Нищо освен връзката ви с всички останали в тази Божественност не е реално сега. Нищо освен Истината, че сте Едно с Всички Създания тук на Земята, и в галактиките, не е реално сега!

Бъдете готови за промени, но гледайте на тях като връщане към Истинските си Аз. Останете в мир и спокойствие, като във центъра на ураган. Ураганът не ще причини никакви щети на вас ако останете там в центъра.

С цялата ми Любов,

АЗ СЪМ Сананда и съм винаги на вашите услуги.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони