Monday, June 11, 2012

Седмично послание на Хиларион 10-17 юни 2012г.Възлюбени мои,
Това е време да останете заземени и свързани с Майката Земя. Планирайте колкото може повече време навън. Позволете си да се отворите към по-висшите енергии на Висшия си Аз и да сте в тихо съзерцание колкото може повече. За онези, които са готови, това е времето на процеса на сливане с по-висшите си аспекти. Нека грижите и тревогите на този свят просто да са това, което саq и стабилно поддържайте по-висша визия за себе си. Това е най-важното.
Вие сте подготвяни за великото отваряне на съзнанието ви към спомнянето на това кои сте вие и на вашата причина да сте тук в тези времена на Сега. Има много любящи Същества от по-висшите измерения, които вървят до вас и ви дават напътствие и съвет, когато във вас се случва трансмутация и трансформация. Вие ще изпитате топлината, която се изкачва по гръбнака ви с по-голяма честота сега и е важно да консумирате голямо количество чиста вода. Това ще помогне в придвижването на по-високите честоти през меридианите на физическото ви тяло с по-голям комфорт и лекота.
Поддържайте стабилен курс по Пътя, който сте избрали и вярвайте, че всичко е наред. Всичко, което излиза за преглед, просто преминава през съзнанието ви – благословете всичко това и му благодарете, че си заминава. Когато продължава този процес, той усъвършенства мисловните ви модели и начини на изразяване към по-висше, по-любящо и по-всеобхватно ниво. Бъдете наясно, че тези около вас, които се пробудиха, може да започнат за изразяват това, което трябва да е изчистено от тях и тъй като вие вече преминахте през този процес, можете да проявите разбиране и търпение към начините, по които тези неща се проявяват чрез тях.
Преди всичко, дръжте Любовта на Създателя на първо място в сърцата си и помнете, че всяка Скъпа душа, която е пред вас, е също така индивидуална искра от това величие и великолепие. Помогнете им да притежават всичко, което избликва от тях и да приемат себе си, когато това протича или в много случаи, избухва или изригва от тях. Огньовете на трансмутацията могат да бъдат огромни, особено, когато процесът на това не е разбран и причината за това не е осъзната. Нека знаят, че то се случва във всяко Човешко Същество на Планетата и че съпротивата го кара да изглежда по-интензивно.
Почистващите и трансмутиращи енергии на по-голяма Любов изнасят дълго скрити и непризнати чувства и мисли, на които трябва да им се позволи да се изразят, без значение колко интензивно е изразяването им. Посъветвайте ги да вървят с това и да си дадат любов и състрадание през този процес. Вашето спокойно приемане и разбиране много ще помогне. Всички вие бяхте там и направихте това, като пристъпихте в неизвестното и осветихте път за тях, който да следват, а сега се обръщате и им предлагате ръка за помощ, когато е необходимо. И така да бъде.
До следващата седмица …
Аз Съм Хиларион
Превод: Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони