Sunday, June 3, 2012

Седмично послание на Хиларион – 3-10 юни 2012г.


Възлюбени мои,
Когато преминавате през ежедневните си дейности, важно е да продължите да сте заземени всеки един ден и да посветите малко време за усамотение, за да развиете връзката си с Висшия си Аз. Също така е много важно да поддържате всяка мисъл фокусирана върху това, което искате да се прояви в личния ви свят и на вашата Планета. По този начин, Вселената ви връща това, което излиза от вас, а Вселената е напълно безпристрастна към нейното даване на всичко, което е в резонанс с преобладаващите ви мисли. Дисциплинирайте умовете си, Скъпи мои, защото вие сте мощни Творци и довеждате до съществуване това, върху което сте съсредоточени.
Опитайте се да посветите повече от свободното си време за слава на Бога във всички ваши начинания, така че да мислите, дишате и живеете за Бог, с Бог, чрез Бог и като Божие проявление на Земята. Вие вървите по самотен Път като поддържате визията си за по-добър Свят и по-добър път, но знайте, че всеки ден все повече и повече Души на тази Планета се пробуждат в тяхната осъзнатост, че има много повече от един живот на Земята, отколкото някога са мечтали, че е възможно. Този живот, който живеете, е един, който доброволно избрахте, за да се подготвите именно за тези времена, които сега се случват. Вие усъвършенствахте вътрешното си Същество до диамантена яркост и чистота и въпреки че все още работите върху изчистването на по-нисши аспекти в себе си, които все още съществуват, вие не се връщате назад, вие напредвате, вие се движите напред.
Като най-доброто, което можете, опитайте се да се придържате настроени към сърцето си и продължете да го правите своя основна направляваща система. Уважавайте себе си за това, че имате невероятната смелост да изоставите старите нефункциониращи системи и вярвания и се придържате към по-висока перспектива. Имате опита и способността да сте обитатели на повече от една реалности и всеки от вас работи по всички измерения през тези времена. Много от вас чувстват много болки в различни части от физическото си тяло, а те са преходни и с временен характер. Всяко хронично заболяване, което е показало подобрение наскоро, може да изплува в стария си интензитет още веднъж, а когато това се случи, слушайте сърцето си и там търсете напътствие.
Ако се чувствате обезсърчени и изморени от цялото почистване и освобождаване, което сте изпитвали, намерете заместител на ежедневните си дисциплини, така че висока честота, хармонична музика, да ви помогне да поддържате високи енергийните си нива, когато се движите тежко по пътя си през процеса на прочистване. Всяка йота от шлаката трябва да бъде освободена от вас и от физическите ви тела, а това е непрекъсната дейност на приливи и отливи с циклите на луната и изригванията на слънцето. Позволете на това да е това, което е за вас, без съпротива, и приемете всичко, което се случва, без да сте хванати в драматични сценарии.
Променете всички истории, които сте разказвали на себе си, които са ви задържали чрез преписване на сценария на вашите преживявания един ден в даден момент. Фокусирайте се върху поддържане на ума си тих и ясен. Знаем, че това е трудна задача, когато има толкова много неща, които се случват около вас и ви отклоняват от намерението ви да останете фокусирани и подсилени. Пътят пред вас Е изчистване и много невидима помощ от вашето Семейство от Светлина, това се случва за всеки от вас по сигурни и стабилни начини. Вярвайте, че сте на точното място в божественото време и знайте, че всичко е наред и всичко е перфектно.
До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
Превод :Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони