Monday, June 4, 2012

Вълни от светлина и любов се издигат отново – Майкъл канализиран от Рон Хед


Време е да обсъдим наближаващото пълнолуние и затъмнение редом с транзита на Венера. Сега има много информация във вашия интернет относно астрологическата важност на това време. Но истински важното е това, как вие ще го използвате. 
В това съобщение няма да ви дадем точни насоки, тъй като това е направено във всеки един момент и всички парченца участват вече перфектно. Това, което ви подтикваме да направите е да се вгледате дълбоко навътре в себе си точно сега и да се завърнете в сърдечния ви център. Отсега нататък ще бъде изключително важно да живеете, говорите и действате от сърцата си. Също така ще бъде наложително да сте свързани един с друг в мир и любов. Това ще ви донесе цялата подкрепа, от която имате нужда, но освен това ще ви покаже колко много сте силни наистина. 
Забележете плавните и необходими промени, случващи се сега. Внесете силната електрическа синя светлина от Централното Слънце във вашата енергийна система, съживете намеренията си със светлината и ги изпратете навън във вашия свят по време на медитациите, които сте планирали. Добре сте се научили. Добре сте си спомнили. Добре сте и планирали. Сега е време да видите завършени резултатите и да позволите силата на вселената да работи чрез вас. Пуснете я във вас. Разрешете й да работи чрез вас. И бъдете благодарни, че можете да участвате във всичко това. 
Живеете в безмерно трудни времена, мили мои. И извършвате чудеса отвън и отвътре. Направете си преглед по време на това пълнолуние, поздравете се за това, което сте постигнали в собствения си живот и го оценете. Посветете сегашните си намерения и на по-нататъшните промени, които искате да видите в себе си. Приемете ги като вече станали и благодарете за тях. Призовете ни за помощ и ще я получите с нашата благословия.
Още веднъж започвате да усещате издигането на вълните от светлина и любов с наближаващото време. Починете си, ако трябва и обръщайте внимание на нуждите на тялото си. Понесете се на гребена на още една вълна в процеса на промяна на енергиите, в които живеете. Вие сте се променили по повече начини, отколкото ви е известно засега, но това става все по-очевидно. Това е още една възможност да направите квантов скок напред, ако така искате. 
И отново, подкрепяме ви по всички възможни начини. Ще говорим пак утре. Приятен ден. 
Чрез Рон Хед
 
Превод : Iliana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони