Thursday, June 14, 2012

Ето така сте центрирани. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

С повишаването на светлинните честоти и наближаването на вашето слънцестоене, ние всяка сутрин ще ви даваме предложения, за да ви помогнем да оползотворявате тези честоти в най-голяма степен.
Вие знаете за тези практики от много хиляди години, но както ви е известно, едно леко напомняне от време на време може да се окаже доста полезно. Вие често ни чувате да ви подканяме да се центрирате. Нека ви покажем с една мисъл-картина как се прави това. 
Започнете като пропуснете тези силни енергии през короната си, в чакрата на третото око. Оставете дишането ви да ги свали до вас. Отворете вътрешните си очи и вижте тази светлина. Повечето от вас още нямат качества на ясновидци. Гледайки с въображението си е напълно достатъчно. Нека светлината мине надолу през центъра ви до вашето сърце. Почувствайте я и я вижте там. Вдишайте все повече от тази светлина, докато тя не изпълни цялото ви същество. Когато вдишвате, вдишайте повече от нея. Позволете и да се разпростре и когато издишате, издишайте любовта й навън във вашия свят. Представете си, че тя знае къде е нужна и какво трябва да направи, защото това си е точно така.
Докато сте в сърдечното си пространство по този начин, вие сте центрирани. Като свикнете да влизате в това пространство, още първите едно две вдишвания с това намерение ще ви пренесат там. Използвайте това във всяка ситуация, когато искате да намерите своя мир. Ще откриете също, че колкото повече правите това, особено сега, толкова повече ще усещате тези енергии от светлина и любов. 
Докато чувствате това, би било идеалното време да изразите благодарността си към вашия Създател за всички дарове на деня. Дори и да не е бил най-добрият ви ден, бихте могли да започнете с благодарност за вашия живот и дъх. Благодарете за енергията на любовта, която чувствате. Ще се убедите, че като започнете по този начин, изобщо няма да ви е трудно да намерите неща, за които сте благодарни. Ако правите това често, ще забележите също, че за много кратко време целият ви живот ще започне да се променя към по-добро. 
Ще ви дадем следното обещание. Ако едва сега започвате да използвате подобен метод в ежедневието си, ние ще открием присъствието си пред вас в енергиите и светлината, които започвате да чувствате. Ние правим всичко възможно да ви помогнем да ги усетите дори докато четете думите ни.  
Утре ще продължим в същия дух. Някои от вас са открили изключително красив начин да се заземят, както ви препоръчваме. Ние ще го споделим с вас. Приятен ден.

Чрез Рон Хед

Превод: Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони