Sunday, June 10, 2012

Хайде да си поиграем малко днес – Майкъл, канализиран от Рон Хед

Отново сме в ефира, скъпи приятели. Темата на разговора днес засяга вашето желание да знаете бъдещето. Ще започнем като ви дадем абсолютно предсказание за вашето бъдеще, каквото никога няма да се провали. 
Вие ще се завърнете във безусловната любов и единството на вашия Създател. И със себе си ще занесете като богати дарове, всичко, което сте преживели.
 Да, знаем, че искате да знаете нещо, както вие бихте го нарекли, малко по-конкретно. Но първо, нека ви изтъкнем, че вашето конкретно не е солидната, непроменлива субстанция, която си представяте, че е. Вашата наука най-сетне е започнала да открива това и знанието е достигнало много надалеч в съзнанието ви. Всяка молекула и всеки атом и частица са завинаги в състояние на промяна.
Хайде да си поиграем малко днес и да открием защо не ви даваме предсказания за вашето бъдеще толкова често. Признаваме си, че предсказанията ни са общи и са стигнали момента на вероятности, дори неизбежни. Но те не задоволяват вашата жажда да знаете бъдещето, нали? В което, между другото няма нищо лошо, защото вие просто изразявате вашия огромен, неудържим стремеж за промяна и усъвършенстване.
Сега нареждаме пред вас грамадна банкетна маса. Около масата седят седем милярда скъпи души, чакащи да се появи бъдещето. Ах! Идва Времето и то изважда огромна избродирана покривка за маса. Като я разстила на масата пред вас, то обявява, че това е вашето бъдеще, простряно пред вас да го видят всички. Покривката е красива и перфектна. На Времето му е отнело цяла вечност да я направи, като тъкмо е достигнала сегашното си състояние. 
Сега, скъпо сърце, погледни надолу към ръба на покривката пред теб. Ще видиш ръб от деликатни нишки. Вземете една нишка в ръката си, ако обичате. Нежно, или не, както го усещате, дръпнете нишката. Може да дърпате нагоре, надолу, наляво, надясно, силно, нежно, по какъвто начин искате засега. Гледайте цялата маса. Виждате ли, че каквото и да изберете да направите, променя всяка една част на красивите шарки пред вас? Нека също така да изтъкнем, че сега има още седем милярда други души, които също дърпат своите нишки. Всяка дърпа според нейните мечти, намерения и разбирания. Сега ви задаваме малък въпрос. Как ще изглежда парчето плат след минута? След 5 минути? Един час? Можете да направите някои общи предсказания, нали?
Това което имаме предвид е, че във всеки момент, със всяка настъпваща промяна, вие – божествените творци на промяна, правите избори, взимате решения и имате намерения, които определят какво ще бъде бъдещето. Някои от тях ще предизвикат малки изменения. Други ще имат като последица голяма промяна. Всички те ще ви заведат у дома. 
Ние не казваме, че не трябва да питате, за да знаете. Вашето любопитство е продукт на вашия стремеж да знаете и това е удивително нещо. Но ви молим да се научите на малко повече търпение. Можем да ви напомним за едно нещо. Вашето настояще е директен резултат от вашето минало, и бъдещето ви ще бъде директен резултат от вашето настояще. Така че в много източна перспектива, ако искате да знаете какво ще бъде бъдещето ви, вижте както правите в този момент. Разбира се от наша гледна точка, тъй като ние ви виждаме като едно, ние виждаме много повече, от това, което физически правите. Това е много по-лесно, нали?
Надяваме се, че ви е харесала нашата малка игра. Ще говорим отново утре.
Превод:Iliana
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони