Wednesday, June 13, 2012

Вслушайте се внимателно в подтика на сърцата си. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

Още веднъж се връщаме да говорим с вас за тези постоянно увеличаващи се честоти на любов и светлина. Ще има период на малко повече от седмица сега, през който ще усещате как те се издигат отново. Достигнали сте края на период на интегриране, което ви дава шанс за малко почивка от постоянното натрупване. Ще има повече от тези периоди, но вие ставате по-добри в усвояването на информацията и приспособяването към по-високите енергии.
Може да мине малко време докато много от вас проявят очевидни промени в своите ментални, емоционални и физически тела. Други ще ги забележат почти незабавно. Бъдете сигурни, че вашите енергийни полета са приели и абсорбирали новата светлина. Ако това не беше така, вие нямаше да четете тези съобщения, защото те нямаше да имат никакъв смисъл за вас.
Молим ви засега да не придавате значение на това дали забелязвате някаква голяма промяна във вас. Все още не можете да видите бъдещето, което сте планирали за себе си, нито огромния сбор от минали преживявания, на които сега се явявате краен резултат. В повечето случаи не можете да разберете изцяло ролята, която сте избрали да играете в развръзката на това събитие, което вие наричате ‚смяна на ерите‘.
Бъдете убедени, че сега сте точно където трябва да бъдете, за да изживеете пълнотата на своето събуждане. Вие сте точно където трябва, за да допринесете по най-добрия начин за божествения план, който се проявява сега. Научете се сега да се вслушвате съсредоточено в повика на сърцата си. Живейте в сърцето си, вървете в сърцето си, говорете от сърцето си. Позволете сърцето ви да ви бъде съветник във всичко. В това пространство ще чуете вашите водачи, вашите ангели, както и вашия божествен аз, напътстващ с обич всяка ваша стъпка.  
Може би сте от тези, които чуват напътствията като гласове или може би не. Има и други начини да чуете, скъпи мои братя и сестри. Може би сте от тези, които виждат това, което е пред вас, а може би не. Има и други начини да видите. Важното е това, че ако живеете от сърцето си, ще разберете какво е нужно. Ще намерите куража да направите каквото трябва. Ще намерите мир. Ще намерите такава любов, каквато никога не сте изпитвали преди в този живот. 
Колкото повече установявате, че това е така, вие позволявате това да стане доминиращото състояние на живота ви. И точно това е, което променя вашия свят пред очите ви, и кинетичната енергия сега се натрупва както никога преди. Може да изпитвате някои от личните си промени като предизвикателства, мили мои. Молим ви вместо това, да изберете да ги използвате като поводи за празнуване. Това ще направи стъпките ви много по-лесни. Повечето от вас ще могат да усетят присъствието ни доста силно, ако по време на тихите ви моменти протегнете ръка и ни повикате. Това ще направи дните ви изпълнени с повече мир и ще ви бъде по-лесно да преминете през промените в телата и умовете ви.
Очакваме с много любов да протегнете ръце към нас. Разпръснете кошници с усмивки откъдето и да минете днес и ще говорим пак утре. Приятен ден.
  
Чрез Рон Хед

Превод:Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони