Sunday, June 17, 2012

Светлината и любовта на Създателя са безусловни. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

Днес ще продължим, както обещахме, като прибавим една изключително красива визуализация за заземяване към медитацията, която предложихме във вчерашното послание. 
Ще си спомните, че ви предложихме да вдишвате безусловната любов и светлина на Създателя в короната си, третото око и надолу към сърцето си. В този момент ще вмъкнем следващата стъпка в това красиво упражнение. Сега, ако можете си представете любовта и светлината на Създателя да изпълват всяка клетка на тялото ви и струят надолу към слънчевия сплит, сакралната и базова чакра. Почувствайте как стават по-силни с всеки дъх. Позволете им да се спуснат надолу във обичната ви майка Земя. Представете си как тези любов и светлина се превръщат в корени, растяща система от корени, простиращи се все по-надолу, и все по-надолу в сърцето на вашата планета, достигащи дълбоко, дълбоко във всеки неин център, намиращи нейното кристално ядро и обгръщащи го здраво и любящо.
Почувствайте тази връзка. Почувствайте енергията на майката, хранеща корените в този момент и пътуваща обратно в тялото ви. Всеки един дъх сега задвижва любов надолу от Създателя, през вас и в ядрото на земята, и обратно от нея, през вас и към Създателя в любов и благодарност. Усетете сега как енергията продължава да се натрупва докато повече не може да бъде удържана и прелива навън в енергийната решетка на света. Почувствайте как се разширява и търси всяко едно местенце, където светлината и любовта биха могли да помогнат. Изпратете сега с вашето намерение повече светлина, повече любов. С всяко вдишване, повече светлина, повече любов. С всяко издишване, повече светлина, повече любов.
Почувствайте как повишава цялото енергийно поле на света към едно поле от любов и светлина. Вижте как местата със сенки се изпълват със светлина. Задръжте това за толкова дълго, колкото пожелаете. Разширете го колкото можете повече. Ще установите, че не е необходимо да уточнявате някакви конкретни промени. Светлината и любовта на Създателя са напълно способни да извисят всичко. И всичко, което вие трябва да направите е да ги пропуснете през себе си.
Позволете им в най-дълбока благодарност, да предизвикат във вас всички промени, които са необходими или които желаете. И така ще бъде сторено по най-висшия и най-добрия начин, за доброто на всички, ако вие така позволите.
Това, което сме направили с тази медитация е да подсилим енергийния поток, който вече съществува. Това е едно от предназначенията на вашето присъствие тук. То не е ново, но ние просто обожаваме красивата му образност. Това кръгово движение, което създадохме е било почитано от много народи из цялата планета в продължение на хиляди години. Вие ще намерите символите му навсякъде.
Ще откриете много голяма полза в използването му всекидневно. Ние ще подпомогнем в потока на любов и светлина, които създавате. Вашето намерение да го споделите с всички ще подсигури още по-голяма полза за вас самите. Почувствайте това, заедно с нашето присъствие, следващия път като се центрирате и заземите.
Утре ще говорим пак, скъпи приятели. Приятен ден.
Превод :Ilyana
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/06/13/the-light-and-love-of-creator-is-perfect-michael-channeled-by-ron-head/
 http://elvenjewels.blogspot.com/2012/06/blog-post_17.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони