Friday, June 1, 2012

Сананда – Бъди Едно С Вселената – Предадено Чрез Фран Зепеда – 30-ти май 12 г


Спазването на Законите на Вселената не винаги е било приоритет за човечеството. Има огромна раздяла помежду ви вече толкова време. Но сега, човешкото колективно съзнание е приело Законите на Вселената по – цялостно. Дори и тези закони винаги да са били в сила, човечеството не е било в ритъм с тях до сега.
Съзрете масивното превключване в Светлина и Любов. Това не би било възможно ако силата ме бе се променила в ритъм със Законите на Вселената. Вие ще откриете още много по – вече синхрон в резултат на това.
Сега, с предстоящото нареждане и баланс на мъжката и женска енергия, още по – вече е възможно. Това е голяма стъпка във завръщането към Началото(Източника) и това да станете Едно със Всичко Което Е.
Вие започвате да наблюдавате Божественният План в Действие, в пълно напредваща скорост. Можеството ви променя, нашите обичани Служители на Светлината се сипят от всички ъгли на Мултивселената. Бъдете сигурни в това. 
Моля дайте си време сега, да оцените и прогредирате в пречистването си от старомодни вярвания и системи. Какви са приоритетите ви сега? Как гледате на себе си и като какви се преценявате? Започвате ли да гледате на себе си като на скъпоценна част от по – голямата Вселена, както всяка клетка в тялото ви е скъпоценна част от физиката ви?
Позволявате ли си да бликате и да се синхронизирате помежду си така както телесните ви системи бликат и се синхронизират във тялото ви? Виждате ли събратята си, човеци, като еднакво важни части от Цялостта, без изключения? Не бихте отхвърлили телесна част, защото е по – различна от останалите, нали?
Наистина, наблюдавайте как гледате на всяко Същество, съзнателно и несъзнателно на тази планета или  във всички Вселени. Усещате ли ритъма? Усещате ли как пулсира цялата Вселена, така както вие усещате пулсирането на физическото си тяло? Усещате ли ударите на сърцето и пулсът на Майката Земя, така както чувствате собственното си сърце в тялото си?
Усещате ли дълбока Любов към всяко Човешко Същество, всяко растение и животно, всяко Галактическо Създание, които всъщност не се различават от вас? Помислете си. Вие всички сте част от един огромен функсиониращ организъм, Всичко Което Е, не по – различно от функциониращите ирганизми във вашето тяло. Няма разлика, мили Мои.
Съзрете сложността, съзрете простотата, съзрете синхрона, и съзрете значението на всяко Създание във Вселената, като важни части от Цялостта. Приемете изключителността на този факт, тази Реалност, тази Истина. Като се учите да обичате, безусловно, всяка клетка в талото ви, както и всяко Създание на тази Земя и в целият Космос, вие започвате да докосвате тоталността от възможностите на пълната интеграция във и извън вас, да уусещате Чудестата на функционирането като велика Цялост.
Вие пристигате на по – велико разбиране на разклоненията от събирането на всичките ви аспекти, както свидетелствате събирането на всичките си аспекти във Вселената. Вие започвате да разбирате какво означава да сте Едно със Всичко Което Е. 
Вие всички сте скъпоценни камъни, които трябва да бъдат ценени със същата безусловна Любов и благоговение, така както всички Човеци, Извънземни, и всъщност всички Същества, съзнателни и несъзнателни, заслувават същата безусловна Любов и благоговенив от вас. Вие знете това дълбоко в себе си. Сега то става по – интегрална част от знанието ви както никога преди, сигурна като всеки поет ваш дъх. 
Вие сте токова ценни за нас в Духовният Свят, и ви благодарим, дълбоко, за посветената и обична грижа с която раздавате безусловната си Любов на всеки мъж, жена, и дте и на всяко растение, животно и организъм на тази Земя ката както ви благодарим, за богоговението и безусловната Любов вие се посветихте в показване на всички Същества във Вселената и Всичко Което Е.
АЗ СЪМ Сананда, и аз завинаги  ще съм на вашите услуги.
Благодарим ти Сананда.
Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони