Friday, June 22, 2012

Атабантиан Това Си Ти 28-ми Май 2012


 
Привет, името ми е Брен-Тон. Аз съм Андромед, разположен на борда на кораба Атабантиан.
Днес, заедно с близкият ми сътрудник Таут, небесен от неговата вселена, аз ви нося съобщение което е важно, включва вашето най – оценено ичастие в създаването на Новата Земя.
Всичките Енергетики въздействащи на планетата зепочнаха преди месеци и ще продължават за няколко години. Упадъка на направените ви от човека структури скоро ще бъде осъществен. Екстремностите в климата ще продължат. Ще се появят физически феномени от известна важност на която всички да фокусират вниманието си.
Ако вибраирате добре над така нареченото Трето Измерение, вие ще видите тези събития като обикновенни стъпки към странсформация на планетата. Ако сте хванати във страха на Трето Измерната Плътност, ще ги видите като бедствия, и ще се тревожите за личната си безопастност.
Ключът към всичко това е да разберете кои всъщност сте: Велико Създание На Светлина. Не обикновенна душа преминаваща през телесни изживявания, но истински велико създание с огромен потенциал и вечен живот. Такова което обособява част от себе си да обитае физическа форма от даден живот. 
Вие свидетелствате финалните дни на страхо – базираното Трето Измерение. Тези които са вкопчени в старите начини се застъпват да устоят на тези сили да се променят. Те се вкопчват в статусa си, властта, богатството и комфорти, въпреки че са свидетели на смута който тези дела причиняват. Те се изолират от ‘‘простолюдието‘‘ . Докато, сред обикновенните хора, мнозина ново оценяват живота си и се движат към светлината. 
Специфичните етапи на пред виденията – като от тази комуникация – са паденията на няколко Европейски икономики. Тогава, защото всичките ви икнономики са тясно свързани, някои зависещи от долара, други от общата обмяна, това което опетнява една икономика въздейства на всичко. Резултът от което е евентуалният срив на инкономиките. Появата на общества без палути ще изисква време за да бъде осъществено. През това време, размяна и ползването на злато и сребро ще доминира в търговията.
Това което току що описахме е процес, който ще отнеме години за осъществяване. Ще бъде осъществено със началото на виспи индивидуални вибрации. Това означава че производството на стока и услуги и размяната от там ше бъдат извършвани под чадър на всеобщ респект, мир, справедливост и любов. Само за да промени мисленето на всички толкова ангажирани ще отнеме малко време. За да се поставят на място инструментите на такава система ще са нужни няколко настройки. Ето защо ще отнеме няколко годиниза да можем напълно да осъществим това. През това време, по – малки общности ще процъфтяват като съседи и ще си помагат. Разбира се, всичко това ще бъде ускорено с колапсът на времето.
Това е мисията на тези от нас на борда Атабантиан и другите велики космически кораби обкражаващи планетата ви за да нашравят това видение реалност. Ние премахнахме всички не-присъщи същества които държаха цивилизацията ви с плен за изминалите векове. Ние сега бродим сред вас и сме стратегически поставени да ви помогнем в реструктирането на институциите ви. Ние проделжаваме да излъчваме енергии към всички човеци на планетата, но най – специално на служителите на светлината които чрез самите си дела променят всичко. В допълнение ние създаваме институции в дадени местонахождения да научим и моделираме начини за живот на планета от светлина.
Първа Стъпка от трансформацията ще бъде под изпълване до края на тази година: физически промени на планетата, срива на сегашната ви икономическа система и правителства, разпадането на религиите ви, легални системи и здравеопазване, разкриването за вашата история и исторични взаимо отношения със вашите звездни братя и сестри. Следващите стъпки ще отнемат годиниза да се извършат – в зашисимост от участието на тези които останат на планетата.
Докато гледам планетата ви днес ние виждаме че вашето обитаване е продуцирало природна катастрофа, всичко в интересите да поддържате стила си на живот на който сте свикнали. Вие сте помрачили земята като сте минирали за минерали и изкопаеми горива. Вие сте я разкопавали за източници на енергия. Вие замърсявате земята и океаните с отпадуци от собственото си пребиваване. Вашият въздух е отвратителен като резултат от горящите горива за да продуцират стил на живот базиран върху комфортите на създанието. Като цяло вашето пребиваване на Земята е създало голяма бъркотия.
 Сами ли направихте всичко това? О не, като начало генетичната ви структура беше осакатена отдавна. Второ технологиите които ви осигурухме за да подобрим примитивните ви цивилизации бяха увековечени много по – дълго от определеното си време. Като например горящите изкопаеми горива бяха за да подготвим интродукцията на по – напреднали технологии които няма да замърцяват.  Но изгарянето на въглеводороди стана начин за обогатяването на малцина на цената на здравето на планетата ви, но тези които пожелаха да забогатеят ги погубиха . Такъв остава случаят до днес.
И разбира се имаше влияния извън планетата ви които завъртяха живота ви в интересите на създаването на страх за да храни техните предмети. Вашите физически, психически, емоционални и духовни тела бяха разкъсани за да създадат човешки роби, за да не можете да функционирате като цели човеци. Тези влияния остават и до днес дори и извън планетните същества да са премахнати. Маят се из обществата ви тези които биха овековечили тези стари традиции за да продължат богатството и властта си. Така  ние виждаме планетата ви във тъжно състояниe на деградация.
В същото време, ние наблюдаваме внезапната поява на Служители на Светлината; тези които раждат новите порядки на живот които рано или късно ще надминат тъмнината. Тези служители на светлината, и тях ги има в много версии, преодоляват системите, въвесените начини, и институциите, които потискат основният ви дух. Виждаме ги в инициаторите които създават нови начини за обслужване на нуждаещите се. Виждаме ги в организации, които са съставени в търсене на по – добри начини на живот. Виждаме ги в шепа хора, събиращи се да се справят с необикновенните промени. И ги виждаме в бунтовниците, които са срещу въведените начини от тези желаещи свобода.
Тези пунктове светлина са резултатът на не – планетни влияния, които имат влияние върхи живота ви. Без тези влияния никои от Служителите на Светлината и техните прояви не биха се случили – вие сами не бихте се справили с дълбоките дефицити без външна помощ в многото си форми : духовна, енергийна, и тези от нас които бродят сред вас.
Сега аз предавам тази комуникация на Тоут.
Првет, аз съм Тоут, небесно Същество на борда Атабантиан. Бих искал да предам съобщение днес, което може и дане сте чували преди, или може да не сте го разбрали. Андромедите на борда Атабантиан имат технологията да възстановят планетата ви в девственната и същност, да оттърват Земята от природните повреди, които сте и причинили.
Обаче, и това е голямо обаче, те очакват вашето съдействие. Вие, които сте сегашните населници на Земята, трябва да пристъпите и да станете част от обновяването на планетата си, като обновите себе си. Вие трябва да играете активна роля в пречистването. Ние, които наблюдаваме от далеч, сме натъжени от продължителната ви природна разруха, но ние не можем да преминем напред ако и вие не го направите, човешките жители, стват активни учстници в този процес – и докато не решите да спрете за мърсяващите си дейности. Игнорирането на ситуациятане разрешава нищо; околната ви среда само ще се влоши без благосклонни деяния.
Следователно ние продължаваме да създаваме Пазачи за планетата ви: Тези които ще останат със Земята след времето на великата трансформация, за да се грижат за нея, да работят с нас по обновяването и. Ролята на Пазач няма да е лесна. Няма да е лесно да останете на планетата, докато чистенето се извършва. Всички ваши ежедневни дейности ще бъдат прекъснати. Всички ваши човеко изработени институции ще бъдат заменени с нови начини на държание, които ще са в синхрон с Новата Земя. Възнесението на Земята е сигурно, колко дълго ще отнеме то ще бъде определено от броя и участието на Пазачите.
Тези от вас, които знаят кои са наистина, и вдигате вибрациите си, за да се справите с наближаващата трансформация, ще бъдат поздравени. Вие сте водачите, които ще озарят пътя към Новата Земя през това време на велика трансформация. Тези, които не следват тази светлина, които не вдигат вибрациите си, няма да акомпанират Новата Земя.
Така че да има съединение на усилия да довършат великата трансформация. От една страна имаме тези, които се концентрират във вдигането на вибрациите на пробудените. От друга имаме тези, които работят по възтановяването на планетата към девственната и същност. Тези два обекта са доста съвместими, и се впримчват красиво. Всички на борда Атабантиан са от висшите честоти; ние можем да вършим работата си само с тези човеци от висшите честоти.
Не съществуват страхо-базирани Трето Измерни решения на природните проблеми на Земята. Ситуацията е прекалено сериозна за тях да върнат вредата. И не очаквайте да се появим да ви спасим от това, в чието създаване вие имахте пръст – няма да го направим.
Новото от това, което ви казвам, е, че вие трябва да се включите в реконструкцията на Земята (или може да изберете да отидете другаде докато процесът бъде извършен) . Тези от нас от звездите не могат и няма да извършат всичко сами, защото това е вашата планета. Вие трябва да сте съкровенно свързани в реконструктирането на планетата си, защото имате пръст в дегенерацията и. Бяхте ли вие напълно отговорни? Не, но вие разрешихте  случващото се да продължи заради цели на собственният ви физически комфорт. 
Запотва ние търсим Пазачи/Попечители, тези които повдигат вибрациите си на нива, в които виждат начини за съгласуване със Новата Земя. Този напълно нов начин на съществуване означава да сте едно с планетата. Означава минимален импакт/въздействие над планетата. Означава обич към планетата заедно с разнообразните и растения и животни. Означава да носите любов на планетата, за да може тя да се превърне във блестяща сфера за възхищение на всичкки във вселената. 
Както казах в скорошна комуникация*, ние основаваме Абикуор (предпочетеният от нас правопис – все още произносим като ‘‘абикор‘‘)като фокус на нашите дела. Значението на Абикуор във обичайният език на Андромеда е ‘‘Център на Светлина‘‘. Марк, ти предрече завършването на Абикуор; сега ни позволи да го превърнем в реалност. За това вие и други доброволци ще останете на Земята за много години във здравословна, балансирана човешка форма с Пето Измерно функциониране. Резултатът от тези усилия ще бъде нова човешка цивилизация за Новата Земя. 
Аз, Таут, съм с най – голямо удоволствие комуникирам с вас днес. Очаквам и други възможности за да го направя. И аз, Брен-Тот, очаквам да работя с вас, които избират да станат Пазачи (Пазители) на Новата Земя.
 Превод  R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони