Wednesday, June 13, 2012

Сананда – Вашето Пътешествие Към Единството – Предадено Чрез Фан Зепеда – 7-ми юни 12 г

Сананда:

Привет, мили Мои, скъпи Възходящи Души ! Поздравявам ви с такава Любов и Благодарност за работата която вършите да преобразите енергиите в себе си и планетата. Вие сте толкова ценни и Смели Създания, изпълняващи целта и мисията си толкова грациозно и пълно.

Любовта ми към вас изобилства, както и любовта на всяко Небесно и Галактическо създание, всяко Създание, което е; ние всъщност не бива да се различаваме вече, освен да сме все-обхватни. Вие всички сте Едно с Всичко Което Е, и се увеличавате в Светлина всяка минута на това красиво пътешествие с Майката Земя по пътят към Възвисение.
Аз искам да говоря с вас днес за сецлта и Мисията ви. Които понякога са недоразбрани понятия. Разресхете ми да ви обясня това, ако желаете.
През Вселените и Еоните, вие сте се мъчили и сте се отделили от Източника, от първото си отлъчване от това изпълнено със светлина Единство. Вие се съгласихте на това и бяхте готови за него, и бяхте напълно способни да го направите, и изживяхте много неща чиято роля вие едва сега започвате да разбирате, тяхната цел беше да ви завърнат към Светлината и Единството с още по – вече Цялост и Непорочност.
Това всъщност евашата Мисия, вашата цел и вие започвате да разбирате последиците от всяко свое действие до сега, скъпи приятели. Силата ви ви осигури успеха, и Любовта ви ви осигури безопастността и защитата ви. Вие никога не бяхте сами, и всъщност никога не се отделихте от пътят, дори и така да ви се е струвало през по – вечето време, че сте били изгубени.
Вие не сте били реално изгубени; просто е било важнно да се потопите в това което се случва за да пожънете по – важна поука от ситуацията, за себе си и за другите, за цялата конгломерация от Души във вашата обединена цел и Мисия.
Не позволявайте на никой да ви каже че не сте Перфектни и Главни в тази Мисия. Вие те първа започвате да виждате и да си спомняте всичко което обхващате, всичко от което сте обхванати, мили Мои, моят издигнат Отбор на Възвисението. Да, това е истина. Вие започвате да разкривате и разбирате Истината за това.
Моля постарайте се да почетете, изхраните и защитите физическите си тела, защото те са превозните средства, както знаете, чрез които вие забелязвате и прочиствате тези изживявания които избирате да ви носят през Възвисение и обратно към Единство.

Може да ви се струва че на моменти Светлината ви се разлива и иска да превземе физическото ви тяло, като го задвижва все по – бързо докато изживявате по – високите измерения. Понякога ще ви се струва че няма граници или стабилност когато опитвате новите си криле, така казано. Възвишението във физическото ви тяло е изискало множество настройки, изградени да ви отнесат бавно но сигурно нагоре по стълбата на Възвисението.
Мнозина от вас ще да са изживели или изживяват лапсуси на съзнанието или дизориентация докато все още отиграват ‘‘Професиите‘‘ или ролите на Трето Измерното ниво. Просто се оставете на течението, и както съм споменавал преди, моля бъдете добре хидратирани и колкото се може по – отпочинали. Наложително е да ви предразположи към високо – вибрационни, неопетнени, чисти плодове и зеленчуци и за да минавате през деня си с осъзнаване, и все пак със малко стесняване и ограничение и съпротивление кактови е възможно. Лесно се казва но трудно се прави, но ние виждаме че всички овладявате това с много Грация и склонност.
Бъдете сигурни че сте се справили през още един енергиен подем и трансформация и на вас ви става все по – ясно че внимателно сте отмивани от Морето на Възвисението, където отенъците и цветовете стават все по – брилиянтни и богати.
Вие плувате красиво и с такава сила,абсорбирате дълбоките богати отенъци на дъгата докато пътувате заедно по пътя си на Възвисение.
Ние от Духовният и Галактичният Свят ви поздравяваме и ви предлагаме нашата вечна и науморима любов и вярност.
АЗ СЪМ Сананда и завинаги съм на ваше разположение.

Благодарим на Сананда.



Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони