Wednesday, June 13, 2012

Мечтите ви са на път да се сбъднат. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 
Нашето послание днес е във връзка с вашите лични пробуждания. Вие сте в процес на промяна, физическа и във всякакъв друг аспект, от честотите, които достигат вашата земя от централното слънце през вашата звезда и планети. Цялата материя в тази част на вашата вселена е повлияна. Генетичните инженери още не са ви уведомили, но някои от тях вече знаят, че вашата ДНК е се променя. 
Разбира се ще има физически последици от това, но по-важно за тази дискусия е че вашето собствено съзнание, на което се основава цялата ви реалност, се връща към своя потенциал. Има няколко вторични продукта на това разширяващо се съзнание, които ще имат незабавни и широкообхватни последици за вашите общества. Най-важен от тези продукти е вашата способност да усещате чувствата и намеренията, които ви се предават заедно с устното общуване. Вие наричате това съпричастие. Има също и значително нарастване на вашите телепатични способности. Сигурно сте забелязали, че вече почти няма никакво сериозно отричане на съществуването на тези способности. Както сте започнали, като масово съзнание, да възприемате и да се доверявате все повече на тази нова информация, са стартирали няколко важни промени във вашите взаимоотношения с вашите собствени общества. Вие вече не можете да се скриете от себе си, и един от друг, истината за това, което виждате около себе си. Мотивите, за това, което ви е казано, стоят пред вас в цялата им егоистична истина. Това би продължило да поражда цинизмът, разраствал се с десетилетия, но напоследък се появяват и други енергии и промени. Те са намалили страховете ви и са ви мотивирали да промените това, което не ви харесва. 
Били сте свидетели как монолитни структури, като старата стена между Изтока и Запада, падат. Видели сте повече от едно правителство да рухва за една нощ.  И сега чак вкусвате способността си да предизвиквате значителна промяна само като проявите обединеното си намерение. Просветва ви ярко за идеята, че вашето единство е най-мощното нещо на повърхността на красивия ви син дом. 
Ние сме и продължаваме да ви изтъкваме тези факти при всеки удобен случай, като по този начин подсилваме, колкото е възможно, силата и скоростта на случващото се. Започват също и други промени. Засега те започват малко бавно, но неотклонно те ще достигнат все повече от вас. Не само че повече от новата енергия поражда все повече от тези промени, но и самите промени предизвикват поредица от други такива, всяка от които се натрупва върху предишната. Разликата във вас след 50 години ще бъде много по-голяма от разликата между вас и човекът, отпреди 5000 години. 
Искате да ви кажем незабавно какво ще означава това за вас, нали? Е, скъпи мои нетърпеливи деца, не можем да направим това. Първо, защото продължавате да променяте вероятностите всеки изминал ден, но и защото те се подреждат различно за всеки от вас. През целия си човешки живот всеки от вас е имал различни преживявания и е направил различни избори за това, което желае и планира за своето бъдеще. Това, което ние можем да ви кажем е, че вашите мечти са на път да се сбъднат. 
Ако днес бяхте по-будни за съдържанието на собственото си съзнание, щяхте да знаете по-добре какво може да ви донесе това. Но много скоро ще ви светне, а с това и осъзнаването на миналото и на целта, което ви прави тези уникални и удивителни същества, които сте. Ако можехте сега да приемете това удивително, красиво, божествено същество, което сте, всичко би се променило за вас на момента. Но не се притеснявайте, вие и така го постигате и то доста бързо. 
Проправяте си пътя през тази немаркирана територия много добре. Ще продължим да ви напътстваме при всяка възможност, когато и да ни потърсите. 
Крачете напред и през днешния ден. Ще говорим пак утре.


Превод: Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони