Sunday, July 1, 2012

Йешуа – Съпътствайте Светлината – Предадено чрез Фран Зепеда – 28-ми Юни 2012

Йешуа:

Привет на всички красиви Сездания на Светлината! Изпращам ви своята Любов и съпътстваща защита.
Тези са сложни и деликатни времена, Мили мои, времена на решение и фокус. Количеството Светлина и почитането на Светлината във вас и отвъд вас ще бъде повратната точка на пътешествието ви към Единство.
 
Това е вашият момент, Мили мои. Как ще го изиграете? Ще изберете ли да се фокусирате върху  поемане и изграждане на Светлината от Великото Сентрално Слънце и да я направите свой Свят? Ще я използвате ли като изграждащ материал за виденията и мечтите си за това какво искате в живота и Света си? Ще започнете ли да гледате на себе си като едно и също със Източника и Всичко Което Е?
 
Моментът на решение пристигна, и това което направите с него ще реши бъдещето ви. Концентрирате ли се върху Светлината и какво искате да направите с нея? Преработвате ли я постоянно чрез Светлинните си Тела, разрешавайки си да се просветите със всеки момент?
Обръщайте внимание на мислите си по – вече от всякога. Не се разсейвайте чрез мислите или делата на другите. Влезте в сърцето си и слушайте внимателно какво Висшето ви Аз и Източникът ви казват. Вие всички имате тази способност и тя ще расте и ще се развие колкото по вече я използвате.
 
Време е да започнете да използвате дарбите си, дарбите си да слушате Истинските си Себе Си, да се вслушате в Източника, да разчитате на способностите си да различите кое е Истина сами; да храните колективното съзнание със мечтите и виденията си които са само на Светлина и Любов и Изобилие и Свобода.
 
Време е да пуснете всякакви мисли за съжаление или отмъшение за това което се е случило във света ви на двойност. Спомнете си че вие сте измислили това за да се учите и да растете. Вземете уроците сега и се преместете напред.
 
Създайте Новият си Свят от шепотите в Душата си, от спомените си за състояние на Единство, на Любов, на Светлина и на Изобилие, и на пълна връзка с всяка Душа хранейки цялостта на Източмикс, произлизайки от него и давайки му ги; пулсирайки с него; давайки на Светлината да превземе тумнината и виждайки го като случило се.
Живейте в Света на Светлината и Любовта, Мили мои. БЪДЕТЕ този Свят на Светлина и Любов, и вдишайте себе си в него. Усетете ни от Духовният Свят до вас, усилвайки куража ви, давайки ви комфорт докато продължавате със виденията си и мечтите си и планирате за Нова Земя  която е несравнима с историята.
 
Оставете оасивността и намесите да затихнат това е от умиращата същност на дуалността и приемете възможностите и реалностите които сега създавате със упоритити ви придържане към това което Душата ви си спомня и в ковто иска да изживее, и живее за, отново.
Мили мои, вие се впускате еъе бързо движещ се влак към Възнесение. Наложително е да правите и мислите само това което ще разшири Светлината във и около вас. Бъдете тази топка Светлина която започвате да виждате във медитациите си. Разширете се на нея. Бъдете нея. Приемете я.
 
Пртегнете се към другите от това място. Протегнете се в Себе си от това място. Бъдете топката Светлина на Единството, сега и завинаги. Започнете да разрешавате опитите ви с дуалността да бъдет абсорбирани от Светлината и преобрезувани от нея докато не останат само далечен спомен и вече не определят деня ви. Оставете Любов кум себе си и другите да властва над деня ви. Оставете мисли над как можете да повлияете на другите със Светлината си да владеят деня ви. Бъдете абсорбирани в нея. Съпътствайте Светлината, Мили мои!
 
Оставете това което носите и ви разсейва от задължението ви. Останете в Центъра си и дишайте. Служители на Светлината, станете високо и непоклатимо сега! Запазете мястото за други да ви последват, за други да се присъединят към вас. Бъдете в Мир. Бъдете в Мира който желаете да видите . Не се откъсвайте от него.
 
Любими мои, вие изминахте толкова дълъг път, и ние от Дружеството на Рая не изпускаме и за секунда всичко което сте постигнали както и трудностите през които сте изминали за да стигнете до тук. Моля продължавайте напред. Почти стигнахте.
 
С цялата  ми Любоя и подкрепа, аз вървя с вас в това красиво пътешествие към Пробуждането ви,

Ваш любящ брат, Йешуа.

Благодарим ти Йешуа.

Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони