Saturday, June 2, 2012

Ще продължим да повишаваме честотите – Майкъл, канализиран от Рон Хед

Днес ще говорим за многото ви реакции към истината и какво да очаквате, когато най-после бъде разкрито от вашата медия. Преди всичко, има милиони от вас, които изобщо няма да бъдат изненадани и всъщност доста старателно са се опитвали да разпространят този вид информация от много години. 
Има много повече милиони, които са имали контакт с тази информация и които са вярвали на част от нея и са си запазили правото на преценка за други части от нея. И разбира се, има ги и тези, които или не са чували за това изобщо, или тези, които отказват да повярват на това, което са чули. 
С всеки изминал ден все повече истина е започнала да се процежда в съзнанието на хората. Всеки, който приеме истината за вашето положение, прави по-голяма промяна в масовото осъзнаване от тези преди него, точно както всяка капка цвят променя палитрата на един художник. Ще стане изключително лесно да се виждат тези промени в идващите дни. 
Сигурни сме, че сте забелязали нарастващото напрежение налагано на различни събирания, което се случва и нарастващия интерес относно вашите алтернативни източници на информация (особено на интернет) когато традиционната медия е най-популярна. Способността да се различи истина от лъжа нараства, както и неудовлетвореността от пълнене с глупости и разстройване.
Предупреждаваме ви обаче, че дори и най-събудените от вас няма да са наясно с цялата информация, която ще излезе на бял свят през следващите седмици. Едва ли е останала част от вашето минало, която да се е промъкнала  през упоритите опити да се покрие истината с достатъчно лъжи, които да послужат на плана за централизиран контрол и благосъстояние. Дори тези от вас, които вече знаят част от това, което е направено, ще бъдат шокирани да видят обхвата му и използваните методи. Ще има много опити да се дискредитира информацията, но доказателствата ще са неопровержими. 
Въпреки това, много хора няма да могат да променят своите грижливо пазени вярвания, поне за известно време. Няма нужда да проповядвате или да убеждавате никого, скъпи мои. Тези, които имат уши да чуят, ще чуят и тези, които имат очи да видят, ще видят. Това, което ние ви молим, е да се поддържате спокойни и центрирани и да приемате тези, които имат нужда от утеха, във вашите обятия. Позволете на истината да се разпространи, както истината винаги умее. 
Не се концентрирайте върху целия шум и тракането на оръжия, което чувате и което ще се увеличава за известно време. Всичкия този фарс няма да доведе до нищо. Има много по-важни неща, на които да обърнете внимание в настоящия момент.
Ние ще продължим да повишаваме честотите, които се изпращат до скъпата Земя и ви подтикваме да ги вдишвате дълбоко в съществото си и да позволите на последвалите промени у вас да се проявят. Продължаваме да вървим с вас в мир и любов. Ще говорим пак утре.
Превод :Iliana 
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони