Saturday, June 9, 2012

Призив за медитация в неделя на 10 юни 2012 (от Cobra)


Медитация „Капитулация на Кабала“

Медитацията “Завръщането на Богинята” беше много успешна. Бе достигната критичната маса и след 5000 години изгнание Богинята се завърна на планетата Земя. Това означава, че Кали Юга официално приключи.

Това означава, че женският аспект на Източника необратимо е заземен във всяка физическа, етерна, астрална и ментална частица на тази планета и завинаги ще остане тук.

Сега можете да се свържете с енергията на Богинята винаги, когато пожелаете. Изис получи короната си обратно:

Богинята иска мир. След 5000 години на безумни войни, предизвикани от неравновесието на женските и мъжките аспекти, най-накрая наистина е възможен мир.

Богинята иска мир и ще го получи. Непосредствено след Пасажа на Венера Кабалът направи предложение за капитулация.


Това е силата на нашето колективно съзнание и на масовата медитация.

Затова тази неделя на 10 юни ще проведем обединена медитация.

Моля използвайте точната медитация, както е посочена, така че потокът на нашето съзнание да се обедини.
Инструкция:

1. Отпуснете ума и тялото си, като наблюдавате дишането си няколко минути.
2. Визуализирайте стълб от електрическа синя Светлина, който се излъчва от Галактическото Централно Слънце и преминава през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте този стълб от светлина активен за няколко минути.

Визуализирайте мирна капитулация на Кабала.
Визуализирайте оповестяването на тяхното поражение в масмедиите, тяхното оттегляне от властта и как си признават за злодеянията. Визуализирайте, че се извършва масово изцеление на човечеството, как хората окончателно са свободни.

3. Визуализирайте, че човечеството създава светло ново бъдеще. Визуализирайте, че се въвежда законът NESARA с прозрачна финансова система, която е справедлива за всички, че се предоставят технологии за свободна енергия, че масмедиите са освободени от цензурата и обучават хората.
Точните часове за различните времеви зони са:

9:00 ч.
HAST 10 юни (Хаваи)
11.00 ч. AKDT 10 юни (Aляска)
12.00 ч. PDT 10 юни (Лос Анжелес)
13.00 ч. MDT 10 юни (Денвър)
14.00 ч. CDT 10 юни (Хюстън)
15.00 ч.
EDT 10 юни (Ню Йорк)
16.00 ч. BRT 10 юни (Рио де Жанейро)
20.00 ч. BST 10 юни (Лондон)
21.00 ч. MESZ 10 юни (Париж, Берлин)
21.00 ч. SAST 10 юни (Южна Африка)

22.00 ч. EEST 10 юни (България)

23.00 ч.
MSK 10 юни (Moсква)
00.30 ч. IST  11 юни (Индия)
03.00 ч. CST 11 юни (Пекин)
04.00 ч.
JST 11 юни (Toкио)
05:00 ч. AEST 11 юни (Сидни)

Главната група във Facebook за тази медитация е тук:

http://www.facebook.com/events/306939039395515/~~V

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони