Monday, June 25, 2012

Мира от Плеадианският Висш Съвет – Вие Сте Напълно на Път по Пътеката си към Възнесение – Предадено Чрез Фран Зепеда – 24-ти юни 12 г


Мира от Плеадианският Висш Съвет:
 
Привет, на всички вас уважавани Служители на Светлината. Аз съм Мира от Плеадианският Висш Съд, назначена на пост със Земният Съвет. Нося ви добри новини. Всички години на чакане стигат до кънтящ край. Ние навлязохте в нова фаза. Възнесението е над вас. То е очевидно и предстоящо, ако така решите.

Мили мои приятели, има за какво да се радвате. Сцената е подготвена и всички отбори са получили старт както е планирано. Всичко което ви очаква са напълни усилия напред към подебадата, всичко което остава е сближаването на всички компоненти на Светлината във мнозинство от населението, което наближава повратната си точка. С това се изисква и по – нататъчно обощяване и неутрализация на Темните, която вие успявате да усвоите чрез молитви и радиопредавания на Светлината и Любовта които сте изградили като кресчендо във и около себе си.
Тъмните биват откривани и изкоренявани от скривалищата си. Ние сържим тази ситуация по око и вие можете да бъдете сигурни че сте много близо до големи скокове във индивидуалното и колективното си съзнание. Бъдете сигурни че ще получите дори още по – вече помощ в прогреса си във възнесението. 

Има доста масови движения в много части на Света ви с отношение към Светлинното проникване със намаляване на намесата на това Светлинно прочистване във области които преди са били оправлявани от Тъмните. Много се промени за много кратко време. С наша помощ, вие изпълвате съдбата си и мисията си. Бъдете сигурни в това, Мили мои.

Навсякъде около Света ви, има значително увеличаване на Светлинната наситеност във Майката Земя и във обитателите и, дори и тези които все още не са пробудени. Това задвижва много промени за всички.

Важно е да оставите Светлината да си свърши работата и да не се противите. Това ви носи по – напред в пътя ви към възнесение. Ще получите по – вече помощ като тръгнете освободено по него, така че моля питайте някои от връзките които имате във Дъховният Свят и Галактическият Свят които са от най висока вибрация и са тук да ви помагат.

Моля бъдете сигурни че много промени са направени във Светлинните ви Тела през последните няколко седмици и все още ги асимилирате. Бъдете готови за още. Можете да контролирате ефектите като си почиване дори и това да означава да не изпълнявате всичките си изглеждащи важни задачи за момента във който мислите че ще трябва. Времето е континуум и това което е важно ще ви бъде предоставяно във правилният момент за вас.


Мили мои приятели, ние напредваме бързо и е важно да останете съсредоточени по всяко време. Важно е да увеличите времето си на слънце и сред природата, особено във ранните сутрешни часове и преди привечер. Важно е и да прекарвате по – вече време сред натуралните елементи, поемайки цветовете и енергията на цветя, дървета и небе, всичко натурално около вас, и връщайки тази енергия на Майката Земя и отвън навсякъде около вас като вътрешна част и натурална част от денят ви. Тези съвети ще ви засилят по пътя ви към възнесение.

Вие се учите да приоритизирате и да наблягате над това което е от значение: Какво искате в този момент ако ви беше последен? Къде бихте искали да сте, и духовно и физически? Кое би ви донесло най – много Радост и Мир? Давате ли си почивка когато ви се желае? Правите ли спонтанни добрини за другите? Вслъшвате ли се във вътрешните си подбуди за медитация и развиване на Аурата си, чувствайки връзка със всички останали и Майката Земя? Всушвате ли се в сърцето и, и синхронизирате ли го със своето? Обитавате ли сърцето ви като свое постоянно жилище и контролен център? Намирате ли съкровища там, които преди са били скрити от вас?

Всичко това бяха съвети които могат да забързат процеса на възнесението ви. Слушайте предложенията си когато се свързвате с нас. Когато помолите, ще ви водим, и всичко което трябва на направите е да поемете юздите и да продължите да се разширявате(разлиствате).

До следващият път, аз съм Мира, на вашите услуги.


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони