Monday, June 18, 2012

Седмично послание на Хиларион17- 24 юни 2012
Възлюбени мои,
Вие сте в период на покой в очакване на притока на по-големи енергии, които скоро ще залеят Планетата. Бъдете възприемчиви и отворени за тези енергии и абсорбирайте колкото можете повече от тях. Задайте намерението си да получавате в грация и лекота и ще бъде така. Много промени продължават да настъпват във физическите ви тела и вашата ДНК продължава да се активира. Следващите шест месеца ще донесат много откровения и по-голяма връзка с вашите вътрешни истини. Много от това, което е било скрито от вас, ще изплува на дневна светлина за вас за размисъл и възприемане.
Стойте във връзка с вътрешната си същност и и позволете да направлява стъпките ви. Това ще ви помогне да стоите в самопознание и в знание за това, което е важно за вас да следвате за най-високите и най-добрите резултати във всичко, което се случва в ежедневния ви живот. При работата си с другите винаги гледайте да ги срещате в областите на общия интерес и се стремете да отразявате върху тях своята Светлина, а в замяна, позволете на тяхната Светлина да се отразява върху вас. Вие сте в период на възпламеняване помежду си за разгръщане на по-големи видения и сънища. Това е вълнуващ период за всички, тъй като всеки се стреми да се слее с по-великите си аспекти.
Това ще се случи по различни начини за всеки от вас, а резултатите ще са с чудесно разнообразие, когато всеки от вас изрази чрез Съществото си това, което е уникално ваша собствена същност. Станете взаимно най-големите си окуражаващи екипи, защото много радост и смях ще улесни придвижването напред на всеки от вас към истинското ви и законно място, тъй като промяната на времето продължава. Освободете се от всички останали страхове и съмнения, защото всичко, което идва чрез вас, е сливането на по-висшите аспекти от вас. Ще има продължителни периоди на чувство на радост, което избухва от вас, тъй като вие оставяте всичко, което беше зад вас.
Оставайте заземени в Земята всеки ден, тъй като тя ще ви подкрепя, защото метаморфозата във вас продължава да се случва. Пийте обилни количества чиста вода, за да улесните движението на новите енергии, идващи чрез вас, и бъдете на открито колкото е възможно повече. Практикувайте упражнения за дълбоко дишане всеки ден, за да улесните движението на новите пранически енергии в клетките ви. Позволете израза на всичко, което идва чрез вас и наблюдавайте какво излиза. Вие се свързвате с умения, способности и таланти, които са били в скрито състояние за дълго време.
Ние бдим над вас и вървим редом с вас, Възлюбени, по всяко време. Не забравяйте да поканите присъствието ни в ежедневието си и помнете, че всичко е наред, всичко е перфектно и благодарете за всички чудни чудеса, които идват.
До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
Превод :Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони