Sunday, June 17, 2012

Ute - 17June 2012

Скъпи приятели,
(recommended)
 
Пиша това докато – според древната гностична мъдрост – Гая всъщност се подравнява точно сега с Галактическия Център на нашата Вселена! Точно на 17 юни 2012 в 1:50 през нощта. А не на 21 декември 2012. Това не е публично известно.
В тези текстове едно от имената и е София, но Тя има още много, Тя е Богинята на древната мъдрост, също наричана Хатор, Изис, Кали… Тя Е Божествена Майка.
Току – що се натъкнах на тази информация и много се вълнувам, тъй като това също съвпада с последното послание, което получих от Нея. Връзка Link
Нейната Янтра е древната и известна Шри Янтра. Бинду в Центъра на Янтрата е Обединението с Основното Божествено Съзнание. Геометричните слоеве около Бинду са разгръщането в измеренията на сътворението.
От седмици насам непрекъснато чувствам най-дълбока връзка с Нея, сякаш ние сме Едно Сърце и сякаш Нейното Сърце е мое и моето е Нейно. Няма разлика. По този начин съм въвлечена в дълбината на цяло същество, а дълбината няма край по своя произход. Това е сънят на светове и вселени и в същото време това е без форма, това е Шакти (духовна енергия). То е много мистериозно. И това е тишина, докато има безсмисления шум на външния свят. Тя е Онази, която ни насочва обратно към Галактическия Център, откъдето дойде Тя и откъдето дойдохме също ние.
Отсега нататък Тя живее в обединение с Нейния Произход, Великото Централно Слънце, (не с Алсион!), а какво означава това, само можем да мечтаем в екстаз и радост. Но със сигурност това е времето, когато няма връщане назад от разделянето на съзнанието на световете: Съзнанието за нашия Божествен Произход и съзнанието за отделен, по-малко божествен свят. Всеки избира къде иска да бъде.
От този момент нататък започна истинското пътуване, започна истинското приключение, защото Победата на Гая е запечатана. Тя се завърна. И ние също можем, независимо от все още появяващия се свят, който не иска да участва, и следователно няма да отрази признаците на издигането на Гая.
Но за тези от нас, които се чувстват сърдечно – трансформирани, време е да празнуваме, да споделим радостта от постижението на Гая, което също е и наше. Тя е средството за нашето собствено завръщане към Източника.
Завръщането на Богинята дава Знаците си сега по много начини, ние сме така благословени, защото навлязохме в Божествената Реалност за добро.
Много Любов, приятели мои, ние сме заедно в тази неописуема Благословия!
С голяма благодарност и Любов към Майка Гая!
Уте
Превoд:Tauno
_________________________________________________________________________________
Copyright©. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, 2012 http://radiantlyhappy.blogspot.com
Sharing of this message is only allowed together with this information and without any changes. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.
 ________________________________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони