Wednesday, June 20, 2012

Йешуа – Истината за Вас – Предадено Чрез Фран Зепеда – 14-ти юни 12 г

Йешуа:

Привет събратя Служители на Светлината, мои сестри и братя на Светлината!

Аз съм пред вас днес да говоря за Истина. Това има много значения, и подразбирания във вашият Три Измерен свят. Аз бих искал да мина отвъд тях и да говоря за най – висшата Истина, тази която идва само от Божественната ви Същност, мили Мои.

Поемете на пътешествие с мен днес, мили приятели, във сферите на непознатото. В един момент от далечното ви минало, вие избрахте да игнорирате и изоставите Светлината която бяхте вие и се осмелихте в приключение, изпитание на това колко далеч от Истината бихте стигнали, за да изучите възможностите на това което беше непознато и незнайно за вас на времето.

Вие бяхте напълно способни и желаещи да се откъснете от Истината на това кои сте всъщност, все пак знаейки дълбоко в себе си че един ден ще се завърнете към цялата си слава. Защото, това което сте съдържали в напускането си и раздялата си от Истинските Себе си беше пълното знания на тази Истина, че сте били завършени и Цялостни и Едно с Източника. Вие бяхте напълно потопени в тази Божественна Цялост и тогава я познавахте толкова добре.  
 
Като побегнахте към новите варианти на сътворението, вие се обърнахте още по – далеч от Истината и така воалът бе създаден. Вие имахте изживяванията си които могат да бъдат напълно изживяни само зад воалът на илюзията, далеч от Истината кои сте всъщност. Но виждате ли, вие никога всъщност не загубихте знанието за това кои сте; това все още сте вие и Истината за вас.
Завесата се вдига и са направени цепнатини в маските които вие държите толкова близо  до себе си. Съзрете това което е отдолу. Тачете го. Блестете в Светлината му, мили Мои. Защото вие ставате все по – пробудени към Истината на своята Божественост.


Мили мои приятели, докато се откъсвате и освобождавате бесилката на тези изживявания на двойнство, става по – ясно че те са били там само за вашето назидание и учене за да можете да асимилирате още по – ярко какво означава да сте от чиста Светлина и да се стремите за доброто  на всички. Вие започвате да обхващате Истината че сте създадени да бъдете в пълна синхронизация с всяко Създание в съгласие за доброто на всички, обратно към Единството което веднъж обичахте и всимахте за своя Реалност.
Истината за която никога не беше изчезвала; тя просто спеше, както и вие. Сякаш изведнъж откривате че ценна вещ която веднуж сте загубили е била там през цялото време точно пред очите ви, блестяща и прекрасна в истинската си форма. Вие я вземате сега и я държите близо до сърцето си и заради опита си от живота ви без нея, сега я цените дори по – вече.

Сложете тази нова Истина за Цялостта на Божеството си, за пълната си и неограничена връзка с Всичко Което Е, близо до сърцето си сега. Оставете я да бъде вашата водеща Светлина и цел. Оставете я да бъде всичко което знаете като Истинско. Оставете я да бъде вашето пътешествие сега.
Бъдете в мир с това знание, разумът на Истинските Вас. Всичко останало което сте преживели или мислили че е истина за вас беше просто апарат който да ви научи кои са Истинските Вие, много бодобен процес като обграждането на сграда със скеле, създадено само да я държи докато сградата не е способна да се държи на основите си сама; или като какавидата на пеперудата отхранвайки и защитавайки ново оформилото се тяло на пеперуда докато то може

Сега е времето наистина да видите че всички преживявания, душевни мъки и травми просто са били там за да ви дадат материал да се подобрите и да изковете, блестите и полирате скъпоценният камък който сте, и винаги сте били. Външната черупка се разпада за да разкрие това което винаги е било там, но сега дори по – добре за това че имате преживяванията да валидирате съществуването на връзката ви с Източника,   която никога всъщност не е бивала утежнена. Тя беше само погребана сред отломките на вашите експерименти и илюзия. И всичко останало което не е от това чисто знание на Божественните ви Аз, на непрекъснатата ви връзка с всяко Създание като вътрешна част от цялата Единност, от Източникът. Нищо останало не е реално, и нищо друго не е истината . 

Мили мои приятели, мои сестри и братя, докато сте добре по пътя си към разбирането на всичко това и ние от Компанията на Рая ви поднасяма огромни поздравления за великите ви стремежи да се оттърсите от последните частици илюзия и да разкриете Истината за себе си, че вие наистина сте блестящи бижута на Сътворението, обичани и тачени от Сътворителят на Всичко Което Е.

Желая ви Сбогом за сега, с дълбока любов в сърцето ми за всички вас,

Ваш любящ брат, Йешуа

Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони