Monday, June 18, 2012

Ние винаги сме с вас. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 

Spanish          Portuguese
Тази сутрин ще говорим за висшите енергии на любов, отправяни в този момент към Земята. Досега сигурно сте чули за завишената енергия, идваща от вашата звезда. И тя носи със себе си, дори се състои от светлина, информация и любов от вашето Централно Слънце.
Вашата представа за слънчева светлина е една  красива светлина, която може да ви огрява или не, светлина, която хвърля сенки. Честотите на светлината, които обсъждаме и които достигат до вас сега, в тях се къпе всеки атом на вашата земя с любовта и намерението на вашия Създател. Няма вероятност те да ви подминат. Те достигат самото ядро на планетата и минават по пътя си.
Всяка молекула, всеки атом и всяка частица на вашето същество, всяка нишка от вашето ДНК ще бъдат окъпани в тази безусловна любов. Всичко, до което тя се докосне, ще бъде променено. Рано или късно ще забележите, че не всичко ще се промени по един и същи начин. Земя, въздух, огън и вода знаят само да приемат любовта на Създателя. Дървета, цветя и животни, големи и малки, знаят само как да приемат любовта на Създателя. Те не отказват да й вярват. Те не й се съпротивляват. Те не я проучват, нито я изкривяват по някакъв начин. Само хората правят това. Само хората мислят да спорят или да се борят, защото те са наричали техния Създател с различни имена на различни езици. 
Бихме искали вие да знаете, че светлината си е светлина, любовта е любов и Създателя е Създател. Когато нашите послания биват преведени на различни езици, тези думи ще се променят. Това няма значение. Ефекта от думите ще се промени когато бъдат прочетени от всеки индивид точно защото е индивид(уален). Това няма значение. Любовта на Създателя е съвсем безусловна. 
И така.. до какво ни води това? Нашето предложение е вие да приемете тези увеличаващи се честоти, и тук бихме искали да направим една редакторска промяна… вие да приемете тези увеличаващи се честоти… без да се опитвате да ги разберете или да ги промените по никакъв начин. Просто бъдете едно цвете на слънце. Вдишвайте ги. Споделяйте ги с всеки и с всичко. Радвайте им се до край. Те ще ви променят по всички необходими начини за вашето най-голямо добро. 
Не се притеснявайте ако някой се съпротивлява и отказва да се промени. Това ще бъде един научен урок в някой момент. Вашият свят е на ръба на квантов скок в бъдещето, което желаете. Пуснете старото сега и отворете сърцето си за света на мечтите си. Вдишвайте и издишвайте любов във всеки момент, в който можете. Това ще започне да променя целия ви живот. 
Ще продължите да усещате как се натрупва тази енергия сега с наближаването на средата на арката на вашето Слънце. Вашата 2012та достига средата си. Вие ще кажете: ‚Ами то нищо не се е променило!‘. И ние ви отговаряме, скъпи сърца, че всичко се е променило и продължава да се променя. Потърсете друга перспектива. ‚Но мамо, аз изобщо не съм пораснала‘, казахте вие, докато майка ви си мислеше, ‚Боже, тя расте толкова бързо!‘. Ето това е. Вашият растеж ни изумява.  
И ако може да добавим още една малка мисъл, ако всяка сутрин очаквате нашето послание с нетърпение, започнете да се вслушвате в тихите си моменти за нашите гласове, нашите чувства, нашето присъствие. Ние винаги сме с вас.
Ще говорим отново утре, мили приятели. Приятен ден.

Чрез Рон Хед
Превод : Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони