Wednesday, June 6, 2012

Насладете се на този ден до край. – Майкъл, чрез Рон ХедИ така, вече е при вас, скъпи приятели. Ясно забележимият подем в енергиите на светлина и любов е започнал. В допълнение, вашите най-големи притеснения започват да се оказват неоснователни. Във вашия свят все още има достатъчно страх и притеснение да се проявят тези катастрофи. Въпреки това сме очаровани да видим как любовта и светлината, които пускате в действие, печелят ежедневно над страха, дори и броят ви да не изглежда достатъчно голям.  
Светлината винаги е възходяща, мили мои. И броят ви е много, много по-голям, отколкото си представяте. Вие сте част от вселенско безбройно множество. Като се включите във вашите медитации и визуализации в този ден, почувствайте силата, която сте дошли да носите. Почувствайте как любящо ви прегръщаме. Вижте всичко, за което сте мечтали и копнели през многото от вашите хилядолетия , да минава през очите на ума ви. Вижте как цялата съпротива се стопява и бива заместена от божествена любов в цялата слънчева система; тъй като вие сте спомогнали за широкообхватни промени, които едва ли са ви минавали през умовете, мои приятели.
Когато променяте себе си, променяте вашия свят и когато променяте вашия свят, вие променяте вселената. Това възнесение, както го наричате, достига отвъд вашето разбиране, поне с интелекта. Скоро вие ще виждате неща със ум, който няма да има подобни ограничения. По този повод ние бихме предложили сега малък съвет, ако може. Виждаме много от вас да мечтаят за това, което ще станат и това е чудесно нещо. Ние определено сме го окуражавали. Но бихме отбелязали, че вие вече сте, във вашето истинско аз, тези прекрасни същества. Да постигнете тези неща не е нещо, което трябва да опитате. Сега сте такива, каквито сте, защото е необходимо за това, което сте дошли да осъществите. Казваме ви, че ако просто релаксирате  по течението на това, което ставате, то ще настъпи лесно и безболезнено в божествен синхрон. Да се учудвате на това, което се случва на и около вас обаче е забавно. Нали? Това ние силно го препоръчваме.
Обичайте и се наслаждавайте, и нека това да струи от вас към всички, които срещате. Ако си ударите пръстчето, центрирайте се бързо и помолете за нашата помощ, ако имате нужда. Казали сме ви, че вървим редом с вас. В действителност ние винаги сме вътре във вас, очакващи вашето повикване. Също така ви подканваме да мислите за днес като началото на огромен и постоянен скок в прилива на безусловна любов във вашия свят. Това разбира се е събитие, но няма да свърши, когато вие преустановите медитациите си. Ще бъде постоянно и постоянно увеличаващо се по сила през следващите месеци. Бихме искали вие да носите намерението, че продължавате да увеличавате вашите способности да приемате и да оползотворявате тези честоти и тази сила във вашата собствена трансформация и на всичко около вас. Така може да настъпи плавна и мирна промяна, която едва изглежда възможна.
Тези, които не знаят за, или отказват да повярват на това, което се случва, едва ли ще могат да разберат. Вие обаче сега започвате да усещате случващи се с вас промени, които ви удивляват. Същите промени се случват на страшно много от тези спящите. Те все още ‚не схващат‘, както бихте казали вие. Когато те се почувстват объркани и ви попитат, моля да ги утешите и им позволете да учат с тяхната си скорост. Те ще ви изненадат.
Насладете се на този ден до край, мои скъпи приятели. Ще говорим отново утре.
Превод:Iliana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони