Monday, June 11, 2012

Тичахте и скачахте, викахте и се смеехте. Помните ли? – Майкъл, канализиран от Рон Хед


Тази сутрин бихме искали да засегнем темата за разногласието в нашата скъпа и създадена с любов общност. Ако има някаква мисъл, която създава или поддържа разделение между вас, добре е да знаете, че тя идва от източник с по-ниска вибрация. Дори да сте убедени в правилността на оценката си, моля осъзнайте, че това е оценка и като такава, не идва от източник на безусловна любов. Няма да навлизаме по-навътре в тази тема, тъй като тя няма полезна цел.
Вчера говорихме за неспособността да се предскаже бъдещето за вас. Забавлявахте ли се с това? Нека си поиграем още малко тази сутрин, а? Предлагаме, че е възможно да се предскаже с голяма точност най-различно бъдеще за вас. Понастоящем, всяко бъдеще, което сте си представяли някога, ще се сбъдне изцяло в дадено време и пространство. Толкова мощни създатели сте.
Вие ги наричате потенциални. И възможността е много реална. Това, което е невъзможно да предскажете вие е за кои от неизброимите разклонения на всеки път ще изберете да сте съзнателни. Не е ли забавно това сега? Вашето осъзнаване скоро ще се разшири дотам, че да обхване много повече, отколкото в момента. Това е един от начините да дефинираме много-измерността.  Ще осъзнаете многото възможни резултати от своите решения. И реално ще живеете в повече от едно време и в повече от едно място във вашето осъзнаване, което ще рече, във вашето сега. 
Ами, очакват ви възхитителни преживявания, скъпи мои. Нашата цел не е да ви объркаме, а да ви подготвим. Няма да полудявате. И ще ви отнеме много малко време да се адаптирате към този начин на съществуване. Но това няма да отнеме толкова дълго, ако осъзнаете, че това в крайна сметка е вашият обичаен начин на битие, когато не сте в това измерение. 
Като започнете да имате изживявания, които са някак различни от това, с което сте свикнали, опитайте се да намерите радостта и забавлението в тях. Бъдете както сте били като дете, изучаващи този свят, когато дойдохте в него. Вие тичахте и скачахте, викахте и се смеехте. Помните ли? 
Пляскахте с ръце и изцяло се наслаждавахте на всяко ново нещо, което виждахте, вкусвахте, чувахте и усещахте. Върнете се към това сега, защото влизате в този живот за първи път…отново. 
Ако нещо объркващо влезе в живота ви, помнете, ние сме тук с вас. Помолете за нашата утеха и напътствие и ще ви ги дадем начаса. За нас е радост да изследваме тези теми с вас и се надяваме че е така и за вас.
Бъдете в мир и погледнете на деня си с нови очи. Ще говорим отново утре.
 Приятен ден.
Превод :Iliana
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/06/blog-post_11.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони