Thursday, June 7, 2012

Добра работа, скъпи приятели! – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 
Поздравления отново за успешните ви медитации из цялата планета. Вие сте встъпили в друго, ново и по-мощно ниво на съществуване.
Тези, които подозират нищо ще се почувстват изключително неудобно. Тези от вас, които чувстват по пътя си към това, ще се насладят на някои очарователни изненади. Не забравяйте да си позволите да бъдете новото променящо се аз и да не се чувствате все едно трябва да правите каквито и да било промени. Ние сме ви напомнили, че вие вече сте, това което желаете. Това, което се нуждаете да станете ще се прояви в своето перфектно време, точно както сте го планирали. 
Единството на това, което вие наричате светлинна решетка силно е повишено и ще става по-силно с всеки изминал ден. Точно тази енергия ще идва още няколко седмици. Подтикваме ви да се чувствате част от случващото се, да останете свързани, да усетите постъпващата светлина и докато тя става част от вас, да я оставите плавно да се спусне в решетката и в планетата. 
Разберете сега кои сте. Нашето съобщение днес ще бъде кратко. Както често ви казваме през нашите различни канали, ние знаем на кого говорим. Ние работим с вас много повече, отколкото вие осъзнавате. Сега, с всеки изминал момент вие ставате все по-можещи , както сте поискали и както е планирано. Това, което откривате е силата на любовта и силата на вашите мирни сърца. Без значение какво сте привлечени да правите в тези дни, моля осъзнавайте, че вашия растеж в безусловна любов и доброта към всички е от най-голяма важност. Тези, на които говорим сега, знаят и усещат това до мозъка на костите си. Освен това, нашето съобщение днес е само, „Добра работа, скъпи приятели!“
 Превод :Iliana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони