Saturday, July 14, 2012

МОГЪЩИТЕ АНГЕЛИ ПРЕДСТАВЯТ СЕГАШНИТЕ СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ


Събота,Юли 14,2012
 
 Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright ©2012
Съобщение от Могъщите Ангели докосващи Земята:
Ние сме част от много голям процес.Информацията,която в момента ви предаваме, заедно с тези много мощни енергийни аспекти, е отностно ясния, неоспорим процес на изпълнението и увеличаването на новата ера и това тя да бъде установена на вашия свят.Вашия опит сега свързан с нашето пристигане,не е нещо единствено по рода си на Земята,вие участвате в един чудесен процес ,който влючва и вашата цяла вселена.
Предвестникът,на вашата нова ера е на първо място ,промяната на вашето вибрационно ниво и основно, нарастването на светлината на планетата.Това,което в крайна сметка ще може да оцелее и да продължи да живее и да съществува на вашата планета по естествен начин,трябва да вибрира на същото ниво на вибрация отговаряща на входящите нови вибрации,съвсем скоро те ще интегрирани.
Това,че докато премине фазата на приспособяване и промяната ,тези вибрации и светлинни форсации ще са нови и няма да бъдат изцяло установени във вашата сфера.Ето защо големите промени ,които се очакваха все още не са се случили.За да се случат,енергиите трябва изцяло да бъдат интегрирани на Земята,като тясно свързана област.
Щом това се осъществи,ще се изисква дори по-силна и по-мощна форсация ,която да влезе във вашето пространство,в което живеете,времето за осезаемостта и радикалните промени,вече са направени.
До тогава бъдете готови на търпение и приемане,време на неустойчивост е и въобще за по-маловажни промени,ние ви препоръчваме да се научите на търпение и съгласие в настоящите обстоятелства.Това е важно,винаги носете в сърцето и ума си най-силния образ ,който надминава вашия настоящ опит и обгръща отново, новопристигащия галактически свят по Божествени начини ,за да промени вашия свят в красота,щастие,изобилие, като изразява чувсто на Любов.
Точно поради тази причина не можете да видите постоянното разпадане и  нездаволителните детайли на вашия присъстващ, устойчив свят и дори фиксираната ценност!Издигането над теглото и плътността на телата ви,ще позволи на сърцето да се издигне свободно в новия свят.Не пропускайте да се възползвате от момента на предстоящо идващите форсации на светлина и позволете те да ви осведомят за вибрацията на вашия нов свят.Създайте си място изпълнено с красота ,което да покани новите енергии и да им позволи те да се установят във вас.По този начин вие създавате опорна точка за новия свят.
Свържете се заедно за да сътворите зрънцето клас на възможната бъдеща форма на ново човешко общество,докато се упражнявате в любов и прошка.
Почувствайте заедно,като ЕДНО СЪРЦЕ нашата могъща сила,Присъствие от Светлина,която желае да влезе във вашите сърца и тела.Почувствайте колко прецизно тази Светлинави изпълва и колко мощна е тя и точно в този момент,колко силно изразява вас самите като Любов.Това е лечението от вашето минало,което пристига сега;това ви Позволява да сключите мир с вашето сърце,с всичко което някога сте изпитали.
Това е този мир ,който създава фактор на вашия нов свят.Позволете му да се разпространи във всички ваши клетки, във вашите тела и по-този начин да освети всички ваши органи ,които да построяват заедно едно тяло на човечеството.
Ние дойдохме с неописуема радост да ви предадем това послание!
Предадено чрез Уте

Превод:Петя Колева
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/07/mighty-angels-of-present-x-solar-flare.html
Copyright©. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, 2012 http://radiantlyhappy.blogspot.com
Sharing of this message is only allowed together with this information and without any changes. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони