Saturday, July 21, 2012

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 21 юли 2012г.


 


Поздрави от Федерацията

Въпреки че може и да не вярвате, че е така, много неща се случват във вашия свят към резултатите, които Божественият план очакваше от дълго време. Ние сме тук, за да ви видим през тези времена на съмнение и да ви помогнем във вашата мисия. Ние разбираме трудностите, които ви донесоха загубата на спомена кои сте и от къде дойдохте. Ние се грижим и сме тук. Вие може и да не разбирате всички действия и без-действия, които бяха разиграни на световната сцена, ние ви казваме, че всичко върви според плана, който беше установен отдавна и всички вие сте на път.

Скоро ще дойдат докладите във вашите медии за мащабна промяна в енергийните модели на вашия свят, които са измерени и наблюдавани от вашите учени. Тези промени са част от все по-разширяващото се разпростиране на енергията, издигаща вашия свят от неговото задръстване. Обърнете особено внимание на степента, в която бяха забелязани тези промени, и ще разберете масивните ефекти, които тази енергия оказва върху вашия свят днес.

Както винаги сме ви казвали, промените, които виждате във вашия свят, не идват като Холивудски филм, а като постепенен набор от обстоятелства, които достигат кулминация в желаната промяна, която планът се стреми да постигне. Вие очаквахте да видите масови промени в структурите на вашите правителства, банковите и бизнес общностите, но това разстройване би било твърде голямо за вашите народи, за да се справят с него. Тези промени, като всички необходими промени, по природа са постепенни и понякога на пръв поглед незабележими. И все пак те са тук и са в ход. Не сте ли забелязали малката, но много мощна промяна във възприемането на вашите народи на банковите картели? Не станахте ли свидетели на забавянето на природите бедствия на Гая? Не почувствахте ли промяната в мисленето на световните лидери спрямо онези въпроси и събития, които са ориентирани към хората и не са единствено в полза на корпоративни интереси? Тези фини промени са именно това, което е свързано с движенията, действията и дейностите зад кулисите.

Напоследък, ние се срещнахме отново в галактически мащаб, за да преценим докъде сме стигнали в процеса и какво още трябва да се направи, за да напреднем към неизбежните цели, желани от плана. Тази среща, отново се провежда на един от нашите големи кораби, доведе до някои интересни съглашения относно общата ни ситуация. Тази среща включваше онези делегати от вашия свят, както и представител на Федерацията. Вашите хора бяха чути и чувствата ви бяха разгледани преди всичко в съглашението. Сега ние сериозно започнахме да предприемаме първата от стъпките на това съглашение. Вие ще видите тази първа стъпка под формата на преобладаващо наше присъствие във вашите небеса през идните дни. Първият ход на основната програма е в ход.

Вашите хора започнаха прехода към разбирането на хватката на Илюминатите на света. Онези, които още са във властта с възможността да сложат край на това, осъзнаха, че пътят за тях е чист да продължат и че съпротивата от страна на тайните е намаляла до степен, която дава основание за действие сега. С тези смели ходове от страна на собствените ви герои и първите, предприети от нас в серия от стъпки в тази следваща фаза на плана, ние се надяваме да повишим енергията във вашия свят достатъчно, за да постигнем следващото ниво и прилагането на следващата фаза, необходима към целта.

Вие сте изключителни човешки същества. Вие учихте упорито и дълго в това, най-голямото от галактическите духовни училища и сте на път да завършите Университета на образователните институции. Вашите услуги са крайно необходими из вселената и вие ще сте посрещнати с отворени обятия и голяма почит заради това, което сте и заради това, което сте постигнали. Останете в любов и решителност за положителен резултат. Ние от своя страна ще останем завинаги в благоговение от вашите способности, вашите таланти и вашата неподправена духовна мощ.

Останете с мир

Channeler: Wanderer of the Skies

                                     Превод : Tauno                             
                   
Translations


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian, English-Latvian for Wanderer’s messages,


and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони