Monday, July 2, 2012

Седмично послание на Хиларион – 1-7 юли 2012г.



Възлюбени мои,

По вашия свят климатичните модели се променят и създават голямо почистване, тъй като старите застояли енергии се разтварят и разсейват. Тези климатични аномалии ще продължат, тъй като Човечеството освобождава всичко, което не е Любов от Съществата си. Великата трансформация на всичко продължава с неотслабваща сила, тъй като новите по-висши енергии от Космоса идват във вашата атмосфера. Не се страхувайте през тези времена, Скъпи мои, а си помагайте взаимно, когато е необходимо.

Тъй като старите начини на изразяване са разтваряни в тази по-висша Светлина, в клетките навлиза повече Светлина, за да заеме мястото си и това се усеща от Човечеството на все по-дълбоко ниво. Тъй като във вашето лично енергийно ниво навлиза повече Светлина, вашата ДНК се активира и повече нишки от нея светват във вас. Вашите четири низши тела са в процес на трансформация, която никога преди не се е случвала на масово ниво и ще продължат многото симптоми на този процес, докато той се случва. Тези промени могат да извадят емоции, които са предизвикани от спомнянето на стари проблеми, пред които все още трябва да се изправяте, да признавате, да приемате и да освобождавате.

Ето защо ние ви съветваме да сте мили, грижовни и любящи спрямо себе си. Има основно дълбоко вкоренени мисли и истории във вас, които идват от предишни поколения, които са предадени генетично чрез ДНК кодиране и тъй като те са активирани отново в живота, ще преминат през вашите четири по-нисши тела. Ако не се занимавате и не изпадате в тези истории, а просто ги наблюдавате, те ще се разсеят. Вашите тела са живи библиотеки на всичко, което се е случило преди, и така историите в тях, които са предадени чрез вашите нишки на предците, ще бъдат активирани. Наблюдавайте ги дистанцирано и те ще отпаднат.

За малко разведряване, много от вас, които доброволно и съзнателно избраха да преминат през този процес, ще се намерят изпитващи по-големи периоди на устойчива вътрешна радост и ще въплътят повече и повече мисълта, че всичко е наред, всичко е перфектно. Дълбоката вяра във вашата връзка с Източника ще бъде очевидна във всичко, което изпитвате и тъй като това чувство на радост продължава, в личния ви живот ще се появят чудесни синхронизми, които ще ви донесат повече от това чувство и ще станат нормален начин на живот и изразяване.

Знайте, че всички стари и тъжни истории отпадат и вие и всички други на вашия Свят сте подновявани на всяко ниво от вашето Същество. Вие и Земята и всички Нейни обитатели получавате свеж старт, нов договор за живот. Радвайте се в знанието за това и поддържайте баланса си и равновесието си по всяко време, във всичко, което се случва. Бъдете спокойните в бурята на промените, която се проявява около вас. Често се усмихвайте и практикувайте съзнателно състрадание към себе си и другите. Вие въздействате повече, отколкото осъзнавате, чрез присъствието си.

До следващата седмица…

Аз Съм Хиларион

Превод:Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони