Tuesday, July 31, 2012

Сиера Неблина ни води зад кулисите на Разкриването

28 юли 2012
Публикувано от Steve Beckow

Geoff West
и аз интервюирахме Сиера Неблина вчера (27 юли 2012) за хода на Разкриването и значението на Олимийските игри за Разкриването.

Сиера е Плеядинско Звездно семе (инкарнирана от друга планета, за да помогне в извисяването на нашата) и представител на Земята пред Галактическата Федерация

Тя разкри, че Галактическата федерация се опитва да накара правителствените лидери да осъзнаят, че времето за Ракриването е вече отминало. За федерацията нещата не се развиват достатъчно бързо

Сиера казва, че лидерите на Земята имат време до 4-ти август, преди Галактическата федерация да поеме нещата под свой контрол. 4ти Август е божественият краен срок за земните лидери да отприщят събитията около Разкриването.

Има различни нива на енергия, които се излъчват към Земята и различни подравнявания на планетите, като на 4-ти август ще има едно такова подравняване.

Преди 4-ти август Галактическата федерация няма разрешение да кацне на Земята. Би било в нарушение на човешкия планетарен еволюционен процес. След 4-ти, нуждата на Божествения план за Възнесението получава приоритет над свободната воля на хората, които са срещу Разкриването.

Тя казва, че от край време лидерите не са действали според плануваното и сега може да се наложи те да бъдат принудени да действат, ако не започнат да разрешават определени неща да се случат.
Галактическата федерация (ГФ) каза на световните лидери: „Ако не се задействате, ще използваме Олимпийските игри за нашата цел.”

Тя каза, че е имало споразумения да се поставят правилните хора на правилните им места по време на Олимпийските игри. ГФ работи над няколко различни сценария, вместо само един. Би могло да се случи така, че едно галактическо същество – участник в играта – излезе пред публиката, за да покаже по време на игрите своята истинска форма от по-високо измерение. Или космически кораб да кацне по време на някое събитие. Или да се появят НЛО там, където репортерите наблюдават.
Сиера каза, че ще разберем, че нещата са пред разкриване, когато някой от правителството на САЩ излезе пред публиката, или когато започне да се оповестява по новините в САЩ.

Имаше много наблюдения на космически кораби от известно време. Качеството на свидетелите е „невероятно” – казва тя. Случва се много, но просто не излиза на бял свят достатъчно бързо. Има много хора, които снимат в момента, но техните материали не са разрешени да се публикуват.

ГФ няма да се задоволи с това зрителите да виждат нещо да се случва в замъглени обстоятелства. ГФ иска хората да имат възможност да виждат корабите със собствените си очи.

На САЩ и на другите правителства им беше дадена възможност да оповестят информацията, която имат, или в противен случай Галактическата Федерация ще го направи.
Сиера каза, че определен екип от Сценарий 2012 и InLightRadio ще отидат на мястото и ще предадат репортажи за събитията.

Стрелбата в Денвър беше опит да отклонят плана на президента Обама да изпрати високопоставени служители на американското правителство да оповестят Разкриването чрез публично разкриване на документи.  Но случаят възпря плана и принуди Обама да се върне към контактите си и да запита „ Какво да правим сега?”
Други правителства изчакват своите крайни срокове за публикуване на документи, но всеки път когато Американското правителство трябва да го свърши, се случва пожар или стрелба.

Сиера описа едно време, което ще настъпи след няколко месеца, когато галактически и земни деца ще се срещнат и ще кажат на възрастните: „Достатъчно. Ние сме тук, за да ви покажем пътя и е време да ни чуете”.  Тя каза, че сега децата се подготвят на корабите, за да изиграят тяхната роля когато времето настъпи.
Има систематични стъпки, които се организират. Някои от тях се преместват, но има определен план. Тъй като правителствата забавят нещата и блокират някои неща, които са готови да бъдат пуснати по телевизиите, ще има нужда от принуда за излъчванията.

Времето на Олимпийските игри е идеално. Целия свят гледа. Това е времето, в което всяка държава има представители и се следи от много хора. Ще видим и доста красиви изпълнения от атлетите. Тя предсказва, че световното съзнание ще започне да се издига много бързо в следващите две седмици.

Имаше стотици кацания, но всички те бяха скрити от обществеността. ГФ казваше отново и отново това е следващото нещо, което трябва да направите. Но провлачването забавяше напредъка или го спираше.

Има постоянно движение през времевите рамки, за това как нещата ще се развият в бъдещето. Но нещо ще трябва да се случи в най-близко време.

Превод: Златолин

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони