Tuesday, July 3, 2012

Нашите и вашите мечти се сбъдват сега. – Michael channeled by Ron Head

 
 Spanish     Portuguese 
Днес ще говорим за наводнението от светлина и любов, което настъпва с новолунието и слънцестоенето. Имахте малка почивка, за да интегрирате и асимилирате предшестващите промени във вашите енергийни полета. Ще има още такива промени, но като цяло очаквайте постъпващото нарастване на честотите да става по-бързо от сега нататък.

Вие лично ще искате да се възползвате колкото е възможно от възможността да залеете вашите физически, емоционални, ментални и духовни същности с толкова светлина, колкото можете, позволявайки и да тече от вас към когото и накъдето е нужна. Само това трябва да е вашето намерение. Разбира се че може да насочите светлината и безусловната любов на Създателя към определен човек или ситуация, ако някаква специфична нужда изплува в съзнанието ви. Просто казваме, че светлината, която минава през вас към света ви, ще бъде използвана само за най-висшето добро на всички.

Ако намерите групова медитация, към която да се присъедините, вашия личен принос ще бъде умножен стократно. Все повече и повече такива медитации се организират всеки ден. Много е вероятно ние да имаме нещо общо с това. Приемете го като закачка.

От сега нататък ще откриете увеличаващи се чувства на щастие, повече причини да се усмихвате, и по-дълбоки чувства на любов, изпълващи миговете ви. Ще започнете да виждате промени в начините, по които другите реагират на присъствието ви. Пийте повече светлина във всеки ден и това ще се увеличи пропорционално. Скоро много от вас ще започнат да виждат светлината, която предизвиква тези промени. Но дори другите и да не са осъзнати за това, което виждат, техните енергийни тела ще реагират на случващото се.

Често сте чували, „Бъди промяната, която искаш да видиш в света.“ Скъпи мои, вие сте това сега. И промените, които позволявате да се случат във вас се разпространяват из съзнанието около вас. Вие още не осъзнавате голямата повратна точка, която сте достигнали на този ден, но много скоро ще бъде очевидно, че нещо всъщност се е променило.

Тези, които стоят отстрани и се оплакват че няма напредък, или ще си позволят да започнат да виждат, или може би ще чакат за още доказателства. Това не е нещо, което ви засяга. Нека фокусът ви е да къпете света си със светлината и любовта на Създателя и всичко ще бъде така, както е обещано. Преглеждайте всеки изминал ден и ще имате всички доказателства, от които се нуждаете, да потвърдят промените за вас. Изразете благодарността си за това и ви обещаваме, че напредъка продължава с пълна сила.

На някои сред вас им се случва нещо като лечебна криза, дълбоко заровени преживявания и вярвания излизат на повърхността, за да бъдат освободени сега. Ако вие не сте едни от тях, може да пожелаете да възнамерите споделянето на лечебната любов и светлина със нарастващото и удивително общество от светлина, от което вие сте част.
Ако всички тези предложения ви се струват объркващи, нека да опростим нещата. Наистина няма начин да злоупотребите със светлината и любовта.
За днес свършихме.Превод: Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони