Monday, July 23, 2012

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ 2012 г.


Оригинален Източник: http://www.keshefoundation.org/

На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството.

Иранската фондация “Keshe” ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея гравитационни системи (Magravs), и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството.
Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше

Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

С тази втора покана ние директно и недвусмислено каним лидерите на всеки народ да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група и с това гарантирахме народите да могат да използват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега няма да могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички граждани. Чрез системите, които сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добро по подходящия за това начин, или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разберат нейния ефект, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение.
Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, защото след като тези системи влязат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички хора по едно и също време и в еднаква степен.

==============================

Видео презентация на Кеше:
http://www.youtube.com/watch?v=RK5rMQFTZMk
http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE

В края на миналата година с помощта на същата тази технология иранците плениха най-новия модел разузнавателен безпилотен самолет на САЩ. След официална учтива молба на Барак Обама самолетът беше върнат.

http://www.youtube.com/watch?v=-RckGP_z6hQ

Вече е имало една среща с посланици на 21 април, а предстоящата среща е на 6 септември 2012 г.

http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=2482

============

Биография на инж. Кеше

(автоматичен превод с Гугъл-преводач)

ЯДРЕН ИНЖ. МЕХРАН ТАВАКОЛИ КЕШЕ

Роден в Иран през 1958 г., син на X-Ray инженер, той бе въведен в света на радиацията и ядрената наука в много млада възраст.

През 1981 г. той завършва колежа "Куин Мери" към Лондонския университет, като ядрен инженер, специализиран в контролни системи за ядрени реактори.

Той е прекарал годините, тъй като след завършване на системата за производство на тежестта и енергия с помощта на радиоактивно гориво с водород реактор, който е чист и безопасен.

Той покрива всички аспекти на дизайна на нова ядрена система плазма от самото начало до сегашния си етап. Това включва проектиране, гориво, тестване и практически приложения.

От 2002 г. е съсредоточена върху завършване на пълния обхват на технологията си за въвеждане в света на науката и промишлеността.
През септември 2004 г. той е поканен от водеща западна страна, чрез своите организации правителствена служба, за да представи технологията си за оценка.

От ноември 2004 г. до Март 2005 г. неговата технология е в процес на разглеждане от учени в университета.

През март 2005 г., докладът от университета обяви, че производството на енергия чрез тази нова технология е възможно.

През април 2005 г. чрез правителствени и неправителствени организации, търговски партньор за развитие е да учат практичността на разработването на тази система. Беше постигнато споразумение между двете страни и развитие на фирмата е удовлетворена, че системата е практичен и работещ, както е докладвано в технико-икономическо проучване на университета.

До 17 септември 2005 г. на предварителна оценка на системата е пълно и двете страни се споразумяха, че те са готови да продължите с физическото производство на първия гравитационни и енергийната система.

Са били приложени европейските и международни патенти за технологията в началото на октомври 2005 г. за всички аспекти на евентуалното използване на новата технология, която обхваща няколко стотици приложения.

В края на 2005 г. и началото на 2006 г. няколко статични реактори, плазмени са били построени, за да потвърдите теоретичните принципи на технологията. Тези статични реактори цялата работа при стайна температура и при нормално атмосферно налягане и напрежение и ток.

От началото на 2006 г. няколко прототипи на динамични плазмени реактори, специално предназначени за постигане на асансьора и движение са били построени и успешно тествани.

Чрез разработването на тези нови системи, депозити на нано-въглероден са били генерирани и Раман спектроскопия потвърди, че те са в SP2 и SP3 форма.
Използването на плазмените реактори за целите на здравеопазването е бил тестван, в сътрудничество с лекари, както и някои от постигнатите резултати в тези проучвания могат да се видят в областта на здравеопазването раздел на този сайт.

Статията е публикувана за прякото улавяне на CO2 и CH4 от околната среда, където на CO2 и на CH4 са в течно състояние при стайна температура и налягане стая от CO2 и CH4 са доказано с IR и XRD спектроскопиите, извършва от белгийски университет.

През юли 2009 г. е публикувана първата книга The Universal заповед на Създаване на въпроси.

В началото на 2011 г. втората книга Структура на Светлината е бил публикувана.

През октомври 2011 г. е публикувана третата книга на произхода на вселената.

През 2006 г. на интелектуална собственост, свързани с тази технология са били прехвърлени за Stichting в Keshe фондацията в Холандия. Основната цел на тази фондация е разпределението на лицензионни такси до пет различни области, свързани с благосъстоянието на човечеството и световно образование.

http://www.keshefoundation.org/en/introduction/mehran-tavakoli-keshe/68-mehran-tavakoli-keshe-en

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони