Friday, July 13, 2012

Матю Уорд - 4 юли, 2012 г.



С любящ поздрав от всички души от това място, аз съм Матю. За нас е радост да ви съобщим, че голяма част от важните промени са в ход. Въпреки че някои факти, които биха могли да бъдат публикувани най-вероятно няма да бъдат -  а именно, че
за значителен брой от високопоставени Илюминати е дошъл реда да бъдат арестувани – постиженията от най-високо ниво са известни предимно на участващите страни.
В различни части на света в момента текат преговори между представители на цивилизации, които подпомагат Земята и някои от ръководителите във вашите правителства, банки, производства, военната промишленост, селското стопанство, минното дело, медицина, образование, религии, транспорт, развлечения - всъщност всяка област, която засяга живота във вашия свят. Като се има предвид този широк спектър и нивото на присъстващите, няма да бъдете изненадани, че някои от редиците на илюминатите са сред тях.

Представители на извънземни цивилизации встъпват в тези срещи като не се различават от вас, след това се променят в нормалните си тела за известно време, преди да се върнат към първоначалното си състояние. Както можете да си представите, тази промяна всъщност, самото присъствие на тези лица от други светове имаше силен ефект върху вашите преговарящите. Въпреки това, единствената цел на извънземните е да доведат до дълбоки резултати - мъдри решения от вашите хора – и това се случва.

Посетителите са направили убедителни презентации, които са отворили очите на преговарящите за безумието да продължават да действат в техните съответни направления в условия на конкуренция, конфликт, корупция, завоевания и измама. Някои от присъстващите илюминати с готовност приемат предложенията, други не са толкова ентусиазирани, но тъй като е пределно ясно, че дните им са преброени, те се присъединяват към своите колеги, които много охотно напускат кораба, така да се каже.

Интелигентният разговор и разумните дискусии, които да доведат до разширено осъзнаване и сътрудничество винаги са за предпочитане пред по-твърдите мерки. Нещо повече - единственото средство, с което воините на светлината си служат е самата светлина. Просвещението улеснява плавен преход от старите системи към новата, и това наистина е важно, но от по-голямо значение е, че е вашите лидери във всички тези области, а не лица от други цивилизации, задават нова посока за вашия свят.

Значителен напредък е постигнат в двете области с най-непосредствено влияние - на управителните органи и глобалната икономика. От репортажите във вашите масови медии това не изглежда да е така, особено що се отнася до икономиката. Има много разговори и малко действие в Съединените щати и страните, които наричате Еврозоната, на всички, чиито огромни дългове се увеличават с всеки изминал ден.

Според вашите анализатори прогнозата е плашеща. Защото те нямат представа, че днешната ситуация е най-важната прелюдия към създаване на честни и справедливи системи, техните заключения са на базата на историята и академичните възгледи за това как да се решават многонационалните икономически въпроси. Както всичко останало, за което се прогнозира на тези основи, икономическите анализи не са приложими в тази епоха, която е безпрецедентна във Вселената.

Дава се голяма гласност на многото неизвестни в различни правителства. Посоката на новия лидер на Египет и как половината страна, които не са гласували за него ще реагират. До къде ще доведе ядрената програма на Иран. Как дългогодишната враждебност между израелци и палестинци ще бъде разрешена. Какво се случва в Пакистан. Как други народи могат да отговорят на гражданската война в Сирия. Доколко застрашителна може да стане Северна Корея. Какви са плановете на Русия и лидерите на Китай. Какво да се направи за бедните страни в Африка и Латинска Америка.

Тъй като един конкретен въпрос занимава толкова много умове по целия свят, ние ще говорим за него. Президентът Обама ще бъде преизбран и това вече не е  въпрос на политика, както някога. Често сме ви казвали, че тези, които планираха Златната епоха помолиха тази душа от високо развита цивилизация да дойде на Земята специално, за да заеме един от най-стратегическите постове по време на тази фаза на Възнесението на  Земята от трето измерение и навлизане в четвърто. И всички вие се съгласихте с това, когато ентусиазирано избрахте собствените си роли в този живот.

Ние също така сме говорили за огромното противопоставяне на усилията на Обама да въведе така необходимите реформи в страната си и да се постигне мир в света. Това, което не сме разкривали преди е, че воини на светлината дойдоха от неговия роден дом, за да защитят него и семейството му от групата на тъмни рептили от друга планета, които илюминатите са наели да убият Обама. Това показва степента на страх от тъмните сили, че този президент ще сложи край на дългото им господство, и те са прави. Много скоро те няма да имат повече средства за да купуват убийци, членове на Конгреса или множество лобисти - тогава всички ще видят светлината в Обама и ще приветстват неговото мъдрото управление и действия към единство в света.

Тези и други национални и международни ситуации, които представляват интерес или загриженост, най-уместно могат да бъдат описани като придвижване с различна крачка към "светлината в края на тунела." Защото мощта на енергията на световната трансформация не може да се забави или отклони, от целия този смут ще се появи стабилност. Идеологии и философии, които са запазили страха и разделението  залязват и тези крайъгълни камъни на дуалността ще спрат да действат напълно, когато планетата навлезе в ниските нива на четвърто измерение около края на тази година.

Тогава всичко, което излъчва ниски вибрации ще спре да съществува. Това включва владетели на тираничните режими или култури, които отричат правата на жените дадени им от Бог и гражданските права; сатанисти, администратори на съвременни технологии, които са ги използвали за разрушителни цели; управители във Ватикана; физически лица, които все още цензурират информация или поръчват производството на филми, които прославят войната или обрисуват извънземните като чудовищни ​​нашественици.

Как е възможно такива забележителни монументални промени в условията и поведението да се случат до края на годината ви? Само изпълнени със светлина хора ще живеят на Земята тогава.

Междувременно ще има объркване и суматоха. Много „каруци с ябълки” ще се обърнат, когато промените започнат. Ще има преговори за прекратяване на сраженията и сбогуване с войските, завръщането на бежанците по домовете им. Ще бъдат отменени закони, политики, подзаконови актове и практики, които са несправедливи или вредни, включително несправедливи данъчни ставки. Преразпределение на богатството във вашия свят ще облекчи, а след това ще сложи край на неразумното неравенство между малцинството и масите.

Други големи промени ще дойдат постепенно, след като планетата навлезе в четвърто измерение. Членовете на вашето всемирно семейство ще ви помогнат в усилията, които се нуждаят от технологии, като например премахване на всички източници на замърсяване си въздуха, водите и почвата и други процеси за възстановяване на околната среда, както и нови форми на енергия и транспортиране.

Вашите лидери, които притежават духовна и морална почтеност ще продължат да добавят или разширяват реформите, а Земята ще продължи завръщането си към първоначалното си състояние на истински рай и умерен климат в световен мащаб.
Всички тези различия от живота, който сте познавали са наистина драматични, но именно вашето разширяващо се съзнание и духовна яснота ще донесат най-зашеметяващите персонални промени, тъй като ще се издигнете със Земята през четвърто измерение в пето. Ще се сдобиете с перфектно здраве и отново ще израснат липсващи крайници и органи. Не само ще преодолеете ефектите, които са присъщи на остаряването, но тези които вече са в напреднала възраст постепенно ще станат по-млади. Вие ще общуват телепатично с душите навсякъде във Вселената, ще пътувате астрално и ще посещавате любимите си хора в Нирвана. Чрез визуализация ще се научите да проявявате каквото си поискате.

Накратко, ще използвате вродените си способности, които винаги сте имали като ваше рождено право, и ще заемете вашето подобаващо място във всемирното семейство на многоизмерни, вечни души.

А сега, в краткия период от време преди Земята да напусне трето измерение, останалите тъмни сили ще направят последните усилия, за да не загубят последните остатъци на влияние и огромни богатства. Крещящи лъжи от своеволни политици ще продължат още известно време, както и поляризирани възгледи на хората за това, което най-добре обслужва техните лични интереси. Земята все още трябва да освободи известна доза негативност чрез геофизични събития. Тези ситуации обаче са били “самия живот” толкова дълго, че повечето хора са свикнали да го приемат.

Това, което ще предизвика значителни вълнения са шокиращи истини, които ще се появят и безпокойството за високия брой на смъртните случаи, тъй като много души напускат планетата по една или друга причина.

Тази комбинация е повече от достатъчно за населението да се справи емоционално и психически, без да се добавят към хаоса странни същества, които се появяват от космически кораби. Именно поради тази причина висшият всемирен съвет реши да отложи приземяванията на извънземни, а тези които живеят между вас ще забавят разкриването на истинската си идентичност. Предимствата на това отлагане далеч надхвърлят страхът, че се предвижда преждевременно представяне на "извънземните".

Съветът, в който са най-високо развитите души в тази вселена, очакваше до сега да са се осъществили достатъчно промени, така че членовете на нашето всемирно семейство да бъдат приветствани от народите на Земята. Но крепостта на тъмнината  продължи много по-дълго, отколкото логично се очакваше.

Душите, които са се съгласили да приемат дълбоко тъмни роли, което ще предложи на много милиони шанс да завършат кармата в трето измерение, ще се присъединят към светлинните сили, те самите са били високо развити души. Когато са приели споразумението, това е било с увереността, че тяхната духовна сила ще устои на изкушението да използва тъмни методи. Вместо това, те бяха запленени да контролират масите и да трупат огромни богатства, спуснаха се по спиралата  надолу в дълбините на мрака и съзнателно отказаха да спазят споразумението.

Тяхната мощна глобална мрежа е държала по-голямата част от населението в дуалността, а умовете затворени. В никакъв случай тези хора не са "лоши", те просто са затънали в ограниченията на третото измерение. Техните твърди убеждения, които са били създадени чрез различни методи за контрол на ума включват идеята, че ако някоя друга цивилизация наистина съществува и някога дойде на Земята, би било за да унищожи населението на планетата.

Дори някои съобщения, които са канализирани телепатично или твърдят, че са посочват една цивилизация, която се преструва, че е доброжелателна в действителност възнамерява да ви завладее и да ви пороби. Други съобщения загатват, че извънземните ще ви евакуират преди катаклизъм, който ще унищожи планетата, а други съобщават за същата степен на опустошение, но без да ви спасят. Всички тези твърдения са проектирани, за да създават страх и всички са чист абсурд.

Ето защо ние често ви призоваваме да бъдете проницателни към информацията от всякакви източници. Обърнете се навътре в себе си и се доверете на интуицията си, да ви покаже кое е вярно и кое не. Развиването на това чувство на проницателност и да се научите да се доверявате на посланията от душата си до вашето съзнание не само ще премахнат ненужните чувства на страх, те са възходящи стъпки за разгръщането на душата.

Съветът разчита колективното съзнание на жителите на Земята, като по този начин те знаят, че пристигането на извънземни в този момент ще накара повечето хора да изпаднат в паника. Не само че това би създало повече негативност за Земята, която да премахвате, това би укрепило тъмните сили - те виреят благодарение на енергията на страха.

В този момент се счита за разумно за вас и за вашите братя и сестри от космоса, да се срещнете по-близо до края на годината, когато те могат да се присъединят към вас напълно признати и открито да ви помогнат без никакви плачевни последици. Но тъй като времето не е твърдо определено - това може да се случи и по-рано. Налице е непрекъснато наблюдение на събитията на Земята и колко ефективно интензитета на светлината повдига колективното съзнание и когато възможността за широко разпространен страх вече не съществува, нашето космическо семейство ще се присъедини към вас.

Междувременно те ще продължат да използват технология на борда на техни кораби за намаляване на токсичните ефекти на кемтрейлите и други замърсители. Те ще продължат да изглаждат последиците от земетресенията и омекотяват силата на големи бури, без да се намалява количеството на освободената негативност. Те ще продължат да причиняват неизправност при оръжията, да блокират най-мощните аспекти на технологиите на Илюминатите за контрол на времето и да унищожават техните разработки в гигантските подземни съоръжения. Също така с божественото разрешение да ви помагат, те могат да преместят определени лица, които отказват да се оттеглят от кормилото на различни дейности, които са против доброто на човечеството на Земята.

Знаейки за тези големи скокове напред и за други предстоящи прекрасни събития, променящи живота, може да се чувствате радостни, развълнувани, уверени и солидно подготвени, за да преодолеете предизвикателствата, пред които ще сте изправени през следващите няколко месеца. И тези месеци сякаш ще отлетят -вашето усещане за времето, което минава все по-бързо и по-бързо ще продължи да нараства докато планетата продължава да се издига.

Ако се появят аномалии, за които знаете, че не са болестни симптоми, най-вероятно те са резултат от адаптирането към все по-високите енергийни нива, през които Земята преминава, както и прехода на вашите клетки от въглеродна към кристална структура. Скоро тези аномалии ще изчезнат.

В този момент най-важните сте ВИЕ. Това не е себелюбие или егоизъм, нито е липсата на любов и грижа за другите. Това означава, че само вие можете да вземате решения, които са в съответствие с вашите инстинкти и интуиция, указания от душата към съзнанието ви, което ви побутвания към пътища, които в договора на душата си сте избрали да изпитате по време на този живот. Това може да включва промени в отношения, работа, местоположение, групова принадлежност или други интереси и дейности.

На друго ниво, това може да бъде отдръпване от тривиални интереси и безсмислени занимания и отпадане на необходимостта от трупане на материални притежания. Златният век на Земята не включва интереси, навици, нагласи или поведение, които са повърхностни или по какъвто и да е начин вредни за вас или другите като ревността, завистта, егоцентризма, злобата, огорчение, омразата, клюкарстването. Ако разпознаете някои от тях в себе си, има време за промяна. Фокусирайки се върху живота си в удивителната епоха, към която бързо се доближавате ще ви позволи да възприемате другите и самия живот с любов.

Целта на всяка душа е да се развива духовно и интелектуално. Споразуменията преди раждането ни, които са предназначени за израстването на душите на всички индивиди, които искат да изживеят ​​живота, са направени в безусловна любов. Когато преминавате през кармичните уроци, които сте избрали, имате чувството, че животът тече гладко. Ако възникне тежко безпокойство и копнеж за различни обстоятелства, това означава, че договореното преживяване е приключило и е време да преминете към други избори от договора. Във вибрациите на високите енергийни нива, които Земята е достигнала, задоволството както и недоволство се усилват - нека усещанията, които изпитвате  ръководят решенията и действията ви.

В изключително трудни ситуации, съзнанието не разбира, че обстоятелствата са предназначени за обучение и израстване, но душата знае, че постига баланс, за да се развива. Когато един човек сериозно се отклонява от договора си - да кажем като упражнява прекомерен контрол или жестокост извън това, което получателят е избрал, страдащата душа израства с бързи скокове, а извършителят пропада. Във всички случаи божията благодат утешава и повдига тези, с които са се отнасяли несправедливо - те не са избрали в договора на душата такива жестокости, а  "нарушителите" си навличат карма, която е също толкова трудна да се понесе.

По тази линия на "нарушителите", няма да мине много време за да разберете кой е бил арестуван за престъпления срещу човечеството и други дела, които са се отразили неблагоприятно на живота на Земята. Тези лица са се отклонили далеч от договора на душата им. Някои от тях ще бъдат осъдени, а други ще умрат преди да бъдат изправени пред пред съда, но никой не ще избяга само-осъждането. Съгласно физическите закони, които управляват живота в тази вселена, по време на процеса на прегледа на живота в Нирвана, те ще почувстват съвсем същата болка и мъка, каквато са изпитали всички онези, чийто живот са засегнали техните жестоки дела. Отвъд възможностите ви е да си представите този процес на мъчително само-наказание и както и способностите на тези лица в следващото им въплъщение.

Като знаят какво ги очаква занапред и разбират, че те са най-слабите брънки във вечна верига, която е нашето духовно семейство, ще ви позволи по-лесно да простите. Високите вибрации на прошката, като и всички други божествени проявления допринасят за  растежа на душата.

Просветлени души в цялата тази вселена излъчват любов и ви аплодират докато преминавате радостно през финалния период към Златният век на Земята.

ЛЮБОВ И МИР
Сюзън Уорд
Превод :Maya

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони