Monday, July 16, 2012

Сега сме не по-далеч от мислите ви. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

       Spanish      Portuguese

Днес бихме искали да започнем като изтъкнем интензивните енергии, които изпитвате. Подобряването на енергийните ви тела и ДНК се ускоряват докато говорим. Бихме искали да ви предупредим да сте по-внимателни от обикновено през следващите няколко дена. Ще ви бъде необходимо време, за да асимилирате и да се справите с тези неща. 
Тези от вас, които се намират в процес на вътрешни промени и изчистване, ще усетят тяхното ускорение. Ако в този период от следващите няколко дни усетите, че мислите и мечтаете или сънувате за нови начини, по които да се насладите и прекарате живота си, молим ви да не ги отхвърляте и пропъждате. Това са подтиците на вашия висш аз, които са по-близо до вас сега, отколкото някога са били. В интерес на истината сега би трябвало да започнете да чувствате близостта на целите си духовни семейства. „Завесата“, както вие я наричате, е на парцали и би трябвало да започвате да изпитвате подчертано усилване на комуникацията/връзката, поне по отношение на усещания и пориви. Разбира се по-близо не е точно казано, но е просто най-добрия начин да се опише ситуацията. Може би трябва да кажем, че способността ви да възприемате присъствието им (на духовните си семейства) е засилена.
Искаме да ви кажем също, че ако сърцето ви жадува за това да осъществите пълния си потенциал, то сега е времето да задържите фокуса и намерението си върху това. Посегнете към енергиите, които ви заобикалят сега с намерението да извисите честотите си до най-високата възможна степен. Така или иначе, именно това е целта им като ваш дар. Всяка частица, атом и молекула в цялото ви тяло, свят и слънчева система в момента се променят. Ще започнете да откривате, че нищо вече не е същото, дори и за кратко време да изглежда така. В крайна сметка възприятията ви създават вашата реалност. 
Освободете хватката си на това, което не искате да занесете със себе си в бъдещето. Благодарете му за приноса във вашите познания и го пратете по пътя му. Приветствайте новия разказ на вашия нов живот. Ако се замислите, промяната изисква енергия. А енергията ви е достъпна сега, както никога досега. Вдишайте я, приветствайте я, носете се на нея, плувайте в нея, танцувайте в нея и поддържайте отношение на благодарност за това, което ви носи, и ние ви обещаваме, че вашето утре ще бъде радостният свят, който винаги сте знаели, че ви принадлежи.
Моля да позволите на всички да преживеят и усетят извисяването, ако така пожелаят. Не се дърпайте назад като мислите за възмездие за отминали дела. Важно е да знаете какво има нужда да бъде променено. И също толкова важно е да простите и да продължите напред. Фокусът ви в този момент е необходимо да бъде върху собственото ви издигане на съзнанието. Това, което трябва да се случи за другите души, ще се случи. То не трябва да ви засяга. Всъщност, вие най-добре ще послужите на тези души и на вас самите като ги поддържате в светлината и им пожелаете най-високия и най-добър прогрес.
За да се върнем към по-радостни мисли във вашите тихи моменти сега, протегнете се в мислите и чувствата си и ще усетите нашето присъствие, дори и да не ни виждате или чувате… още. Това също ще стане много скоро. Ликувайте! Вие почти сте си у дома. Или по-скоро, домът ви е почти тук. 
В моменти на стрес, съмнение или страх, ако изобщо се случват, протегнете ръка към нас и поискайте помощта ни. Сега сме не по-далеч от мислите ви. Ние сме в сърцата ви до следващия ни разговор, така както вие сте в нашите. Приятен ден.


Превод: Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони