Monday, July 16, 2012

Седмично послание на Хиларион – 15-22 юли 2012г.Възлюбени мои,

Великата работа продължава. Всеки от вас е освобождавал циклични модели болка и безсилие от всяка клетка на Съществото си. Ние виждаме, че този процес не беше лесен за вас и ви молим да си спомните, че вие сте Тези, които осветяват пътя за другите в предстоящите дни. Всички пионери като вас предприемат всяка стъпка в непознатото и така се поражда напрежение, тъй като вие вървите срещу ядрото установени условия. Ние ви казваме, че вие изпълнявате по-голяма задача, отколкото можете да си представите в този момент.

Знайте, че вие никога не вървите по този самотен път сами, защото ние винаги сме с вас. Ние, като ваше Семейство от Светлина, ви подкрепяме във все още невидимите реалности и в предстоящите дни вие ще сте повече в състояние да видите през плътността, през която сте преминавали в царствата на Светлината и многоизмерността. Като много - измерни Същества, вие съществувате и работите на много различни нива и ето защо ние казваме, че вие правите толкова много повече, отколкото сега разбирате. Всеки ден, вие надминавате себе си и предишните ограничения се стопяват, сякаш бяха само сън.

Важно е да установите здраво мисловно намерение в началото на всеки ден да сте в състояние на радост и благодарност, защото тези неща ще ви помогнат да стъпите в новите честоти, които заливат Планетата от Космоса. Това намерение също помага в разчупването на плътностите на мислене на масовото съзнание, които бяха приети за нормален начин на мислене, действие и Съществуване за Човечеството. Чрез избиране на различно решение на проблемите, които тревожат вашия Свят, вие създавате промените, необходими за подравняване с Божествения План за вас и за Земята и за всички Нейни обитатели.

Както винаги, ние съветваме вие да сте мили със себе си и с околните. Всички вие се научавате как да използвате енергията си и личната си сила в конструктивни, подобряващи живота начини и в много случаи, това е обучителен процес за всички. Това, което правите и това, което завършвате чрез преодоляване на стари тенденции, които не бяха за ваше най-висше добро, е, че вие установявате начин за тези около вас също да разберат, че има по-добър начин да изпълнят най-скъпите си мечти и желания за по-щастлив живот. Вие сте разрушителите на модели и създателите на модели и това е най-важният фокус в тези настоящи времена.

Продължавайте да излъчвате вашата невероятна и красиво сияеща Светлина, като се занимавате с ежедневните си дейности. Това е всичко, което се изисква от вас, Възлюбени мои, защото сърцата ви блестят с чистота и милост за всички, защото вие се освобождавате от всички его модели, които са ви задържали от законното ви място като Божествени Хора, пристъпващи в новата Златна Епоха, новият модел за всички на Земята.

До следващата седмица…

Аз Съм Хиларион 
Превод :Tauno
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони