Thursday, July 26, 2012

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ – 23 юли 2012 от Blossom Goodchild


(Лукас: Някои други, като Cobra и аз, молим всички да медитираме и визуализираме не само в деня на откриването на Олимпийските игри, но и всеки ден от игрите, поне по 5 минути на ден.)

Здравейте, всички!.
Искам да ви направя едно ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ.
Един чудесен приятел ми писа и направи предложение всички ние да “изиграем своята роля” и да се включим в този чудесен спектакъл!
Той усети, че знаейки силата на единството, ние можем да се обединим и наистина можем да помогнем спектакълът за откриването на Олимпийските игри 2012 в петък 27 юли да стане незабравим ден!
Моля отделете време и прочетете следния призив и аз съм сигурна, че ще решите да го разпространите.
Ние нямаме абсолютно нищо за губене. Мислете за доброто, което ще постигнем. Изходът е напълно в ръцете на Бог.
Една забележка от моя приятел:
Въпреки цялата комерсиализация на Олимпиадата, все пак тази голяма витрина, в която скромни същества показват върхови постижения на техните физически способности, е едно изключително позитивно събитие, което повдига настроението и обединява народите от цялата Земя.
Ето защо това е чудесна възможност за работниците на Светлината по целия свят да се обединят, да се настроят и да усилят този чудесен дух на единство. И, което е още по-важно, това събитие се наблюдава от приблизително повече от 4 милиарда души по целия свят.
(Много благодаря за тази идея, внушена от Бог).
И така, ето предложението:

МАСОВА МЕДИТАЦИЯ И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ  
по случай ОТКРИВАНЕТО НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ 2012
от Blossom Goodchild

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ:
Целият свят (или почти целият) е готов и очаква да види церемонията по откриването на ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ 2012.
Много напрежение и радост витаят във въздуха. Хора от всички нации са събрани тук.
В предварителна подготовка, ние КАТО ЕДНО визуализираме и чувстваме ЛЮБОВТА, КОЯТО СМЕ, и че сега сме готови да създадем масивна промяна.
Федерацията на Светлината говори за събиране на бутилки с любов. Това би било също така добър момент, както и всеки друг, да ги отворим и да излеем тази любов и тази светлина в нашето небе по начин, по който никога досега не сме разпространявали нашата любов.
Успяхме дотук. Ние се променихме. Ние се учихме. Ние израснахме.
Нека да визуализираме и да чувстваме, докато гледаме церемонията по откриването, как нашата любов обгръща всички присъстващи като златна светлина.
Нека да визуализираме и да чувстваме, как всички присъстващи хора излъчват тяхната любов като златна светлина нагоре към небето.
Нека да визуализираме и да чувстваме, че всички участници в Олимпиадата също участват в тази визуализация.
Нека да визуализираме и да чувстваме, че нашите сърца са готови да споделят тази любов с нашите звездни семейства.
Нека да визуализираме и да чувстваме реалността на това, което можем да създадем.
Нека да визуализираме и да чувстваме как нашата енергия на любовта и светлината се изгражда като едно.
Нека да визуализираме и да чувстваме божествената милост.
Нека да визуализираме и да чувстваме енергията, която нашето звездно семейство ни изпраща отгоре.
Нека да визуализираме и да чувстваме как съзнанието на милиони хора на планетата създава това чрез своята воля.
Нека да визуализираме и да чувстваме нежното пристигане на спектакъла на божествената светлина, която с присъствието си ни изпълва с благоговение.
Нека да визуализираме и да чувстваме пълнотата на най-висшата и чиста любов, която ни се изпраща.
Нека да визуализираме и да чувстваме любовта, която ние им изпращаме.
Нека да визуализираме и да чувстваме абсолютната енергия на единството не само между нациите на земята, но и със звездните нации, напълно съзнавайки нашето единство.
Нека да визуализираме и да чувстваме как нашият дъх и пулсът на сърцето ни влиза в ритъм с този спектакъл на светлината. Всички наши сърца бият заедно, когато дишаме в нова, по-висока енергия, която създаваме заедно.
Нека да визуализираме и да чувстваме нашата енергия, нашата златна светлина, създаването на най-чудесното усещане, което някой е чувствал досега. Като ЕДНО, като ЛЮБОВ.
Нека да визуализираме и да почувстваме всички, които са паднали по пътя или са загубили пътя си, да почувстваме как присъствието на любовта ги изпълва и кара техните сърца да се събудят и да получат прошка.
Нека да визуализираме и да почувстваме, че им прощаваме.
Нека да визуализираме и да чувстваме мира около нас и в нас, който избира да остане на нашата планета и винаги да е в нас.
Нека да визуализираме и да почувстваме, как най-големият божествен светлинен спектакъл се издига в небето и се сбогува... (засега).
Нека да визуализираме и да почувстваме познанието за божественото в тези моменти.
Нека да визуализираме, да чувстваме и да разбираме защо се случва това чудо.
Нека да визуализираме и да чувстваме това като истина.
Може би това е, за което сме дошли тук, да го постигнем заедно.
За нас е време да съ-творяваме.
Време е за промяна.
Ние, хората от тази Земя, можем да осъществим тази промяна.
С мен ли сте, братя и сестри?
Нека игрите да започнат!
Ако искате да видите промяна в нашия свят, трябва да промените начина, по който е устроен нашият свят.
Нека този призив от всичките наши сърца да бъде чут от всички онези, които идват да ни подкрепят в тази промяна.
С ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, БЛАГОДАРНОСТ И ЗНАНИЕ.

Моля разпространете този призив.
Любов, Светлина, Усмивки и Златни лъчи.
Blossom Goodchild

Време на церемонията за откриване на Олимпийските игри:
Хонолулу                   петък 10.00
Лос Анжелес            петък 13.00
Чикаго                       петък 15.00
Ню Йорк                   петък 16.00
Бразилия                  петък 17.00
Рейкявик                  петък 20.00
Лондон                      петък 21.00
Париж                        петък 22.00
София                      петък 23.00
Москва                      събота 00.00
Делхи                         събота 02.30
Пекин                         събота 04.00
Токио                         събота 05.00
Сидни            събота 06.00


(визуализация на медитацията на немски език)
 Превод:Lucecita

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони