Thursday, July 19, 2012

Радио шоу на Дрейк – понеделник 16ти юли 2012 @ Blog Talk Radio

Радио шоу на Дрейк – понеделник   16ти юли 2012 @ Blog Talk Radio

Сенатът сигнализира, че те  няма да подкрепят Законопроекта за Моретата, който е добър.(Law of the Sea bill)
* Проектът за закон за Трансатлантическото партньорство изглежда, че натрупва обтягане в конгреса, което е лошо.
* Продъжавайте да организирате с вашите военни, ФБР и местните правозащитни власти. Когато сте готови, свържете се с Дрейк.
* Човекът-минута казва, че апелът за арести е те да бъдат направени по мирен, законен и ненасилствен начин.
* Дрейк казва, че всеки гражданин може да арестува друг гражданин за престъпления срещу държавата.
* Всеки гласувал за сигурността на нацията е извършил държаван измяна.
* За да направите граждански арест, кажете на човека обвинението и, че ще бъде отведен в затвора.
   По-късно полицията ще направи формалния арест. Някои полицаи може да арестуват вас, вместо другия.
   Осигурете пълен запис на всички действия.
* Приблизително 2 милиона души ще бъдат арестувани от военните.
* Не се опитвайте да арестувате някого, ако нямате доказателство.
* Правораздавателния департамент ще стане по-съдействен, когато Кабал падне.
* Ако правораздавателните власти не ви помагат, те могат да бъдат обвинени във
   възпрепятстване на правосъдието, подстрекателство и др.
* Той ще публикува информация на сайта си за извършването на арестите за няколко дена.
   Това ще обясни за вземането на доказателство, даване на писмени показания, получаване на съдействие от правораздавателните органи.
* Известието до семействата на военните да бъде подготвено да напусне лъжливата инерция на закона и трябва да се отмени след няколко дена.
* Обама нареди да се дава   награда   за всяка дадена информация против всеки, работещ за свободата. Това беше познато като Rat Patrol (плъхов патрул).   Военните сега идентифицират кои в армията са били тези членове на патрули.
* Повечето от войската е на наша страна.  95% казват, че няма да прилагат смъртното наказание.
* Той ще прати бюлетин утре във връзка с новините за Кийнан.
* Понеже Main Street News Media още не е в действие, той ще започне да дава
   подробна информация в сряда.
* Военните чакаше да види нашата реакция преди и след гласуването този петък
   за договора за малките въоръжения на Съединените Щати.
* Ако се опитате да арестувате висш политик, първо попълнете документите, после вземете
   Шериф и/или агент на ФБР с вас, за да извършите ареста.
* Първо ние действаме, после военните ще излязат, после ЕТ-тата (извънземните) ще донесат
  нови технологии.

Превод:Diana
Notes: 
http://src-fla.us/index.php/news2e629  

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони