Friday, July 6, 2012

Новини от Cobra: Белите рицари – Кавалерията идва (5 юли 2012)

Новини от Cobra: Белите рицари – Кавалерията идва (5 юли 2012)


Има една група души, които се инкарнират отново и отново с единствената цел да се борят срещу тъмния Кабал и за освобождението на планетата.

В Средновековието те се бореха срещу Инквизицията.

През 17 и 18 век те се бореха срещу йезуитите.


 Сега те най-често са срещу Рокфелерови и Ротшилдови.

Тази група е кавалерията, която идва.

Сега можете да ги намерите сред Позитивните военни, сред групи на тамплиери, във Фракция 2, сред членове на Обществото “Белият Дракон”, инфилтрирани в различни мрежи на Кабала и сред много борци за мир сред общото население. Ако усещате изгарящо желание за свободата на тази планета и наистина правите нещо за това, вие може би сте част от тази група!

Всеки един от нас е уникален и незаменим. Има по-висш божествен план, който позиционира всеки воин на Светлината в мандала, като само Източникът има цялостен поглед върху нея. Тази мандала функционира с цялата си мощ само ако всеки един от нас изпълнява своята мисия. Така че вършете своята част! Ако не знаете каква е вашата част, продължете да я търсите, продължете да питате за нея и ще я намерите. Няма нужда да се борите с оръжие в ръка. Вие можете да се борите за Светлината с ясна визия, с брилянтен ум, със силата на писаното слово и по много други начини.
Атакуването и критикуването на вестители като Бенджамин Фулфорд, Кобра, Дейвид Уилкок или Дрейк, не е мъдра стратегия да помогнете на силите на Светлината. Вестителите само предават информацията. Те НЕ СА отговорни за закъснения или пропуснати срокове.

След като Кабалът наскоро беше отрязан от атомните оръжия, те започнаха фанатично да развиват нови биологични и химически оръжия. Фракцията на Ротшилдови заплаши да използва едно от тези оръжия (така наречения вирус “флипер”) и да изтреби населението на Земята, ако масовите арести бъдат извършени на 4 юли. Всичките тези екзотични биохимически оръжия сега се обработват.

Планът за освобождението на планетата е реален и масовите арести играят решаваща роля в този план. Трябва да знаете, че Разкриването, Първият контакт и Златната епоха не могат да се случат, преди Кабалът да бъде отстранен. Това може да се случи след дни, седмици или дори месеци, считано оттук нататък, но в даден момент ще се случи. Нито една акция няма да бъде извършена от Позитивните военни, която може да застраши маси от хора, затова те ще действат само когато всичко е готово.

Публикувано от Cobra на 5 юли 2012 г.
Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони