Sunday, July 22, 2012

Седмично послание на Хиларион - 22 – 29 юли 2012г.



Възлюбени мои,

Като вървяхте по духовния си път от търсещ към пробуден Човек, вие срещнахте по пътя много изпитания. Фактът, че четете това послание показва, че сте успели в упоритите си усилия да придобиете знание и яснота за истините, които не са общоизвестни за всички. Тези истини са свободно достъпни за всички в тези най-благоприятни времена, всичко, което се изисква, е искрено желание да знаеш собствената си истина и собствения си избран път и всичко ще ви се даде. Вярвайте на собственото си вътрешно водачество и на това, което вашето свещено сърце във вас ви казва. Следвайте вътрешните си подбуди, потвърдете, че това е за ваше най-висше и най-голямо добро и вярвайте, че всичко е наред.

Сега има много хора, които търсят отговори на въпроси, които не са им били известни преди. Пътят, който извървяхте, индивидуално и колективно, прави това търсене толкова по-лесно за тях, отколкото беше, когато пристъпихте нагоре по стъпалото към следващото ниво на душевното си пътуване. Чрез вашето упорство и издръжливост, сега вие стоите като ролев модел, образец на Новия Човек, на пилигрим, на пионер на новата Златна Епоха на Земята. Благодарение на присъствието ви на тази Планета, мнозина са благословени. Време е да погледнете на великолепния си принос за изцелението на тази Планета и да си окажете почест. Вие го заслужавате истински и с цялото си сърце. Ние, от вътрешните царства на Светлината ви поздравяваме, аплодираме ви и ви празнуваме. Ние ви молим да почитате себе си достатъчно, за да празнувате с нас.

Пътят пред вас лежи като отворена книга, пълен с безкрайни възможности и творения. Всяка сутрин, вие отваряте нова страница от тази книга, тази книга на Живота, който е ваш собствен, и започвате отново. Помнете, че това е сякаш вие стигате до края на една фаза и започвате друга. Разнообразието на изборите, които идват сега пред вас, може да бъде изумително и е добре да се фокусирате върху малките неща и детайли, за да си дадете възможността да стигнете до яснота и баланс. Няма правилни и грешни избори, има само следване на подтиците на вашия Висш Аз, тъй като Висшия ви Аз се изкачва и сега вие ставате най-висшето си проявление на вашите най-съкровени мечти и желания.

Поддържайте най-висшите си визии винаги в челните редици на ежедневния си живот и бъдете винаги верни на себе си. Пътят на някой друг не е ваш собствен и това трябва да се уважава във всеки от вашата компания по пътя към свободата и освобождаването от колелото на живота и смъртта. Сега има кръстопът и всеки трябва да избере пътя, по който ще върви. Вярвайте, че онези, които вие обичате и за които се грижите, ще изберат това, което е най-висшето и най-доброто за тяхното пътуване. Това е време на обединение и повторно обединение на Души, които са пътували с вас в това свещено и мистериозно пътуване по тази свещена Планета Земя. Пътят напред трябва да е с Любов към всички, с уважение и справедливост за всички, с толерантност и търпение на първо място.

Направете първо ваше намерение всяка сутрин привеждането в съответствие с Висшия си Аз и Великото Аз Съм Присъствие и помолете то да бъде проявено в и чрез вас за най-висш резултат и за най-висше добро за всички. Чрез всеотдайно пожелаване на това, ще става все по-ясно, че трансформацията, за която усърдно работихте, всъщност вече е настъпила. Всичко, което е необходимо, е вашето внимание и признаване, че наистина вие СТЕ Едно. Ако сте изправени пред два начина да отговорите на ситуация, позволете свободно управление на Висшия си Аз и гледайте как се случват чудеса. Всичко, което беше преди, беше само сън. Вие сте Висшият си Аз напълно проявен тук на Земята, повтаряйте си това докато то потъне дълбоко във вас.

До следващата седмица …вие сте вечно обичани…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони