Thursday, July 5, 2012

1 юли 2012 г. Нищо не е политически правилно, ако е морално грешно.


1 юли 2012 г.
Нищо не е политически правилно, ако е морално грешно.
Ейбрахам Линкълн
Наблюдавайте какви са плановете на вашите правителства. Намерете своята позиция: вие непременно имате такава. Изтъкнете причини, поради които не е в най-добър интерес на мнозинството, да се съобразява с новите изисквания. Правителствата трябва да поемат отговорност пред хората, а не представителите на Кликата. Има много нови тайно въведени ‘закони’, за който Вие не сте напълно наясно. До сега, те много успешно са ги крили от вас. Това вече не може да се случи. Те са разкрити и Вече няма къде да се скрият.
 
 
Вие не очаквахте, че банковия скандал, който унищожи живота на толкова много хора, ще бъдат разкрит. Разгледайте внимателно банките и тези, които ги подкрепят и защитават, без да проявяват отношение към страданията и трудностите, за които те са отговорни за. Те никога не са били създадени за доброто на човечеството. Вижте тези, които управляват тези банки. Всички те идват от една и съща среда. Какво точно Ви говори това? Това е съгласувано усилие, за унищожаване на живота, който познавате. Вие сте стояли безучастно, когато сте гледали как ближния ви си губи дома и бизнеса. Вие не сте направили нищо. Сега даже виждате превземането на страните ви. Ще позволите ли да се случи унищожаването на вашите страни, преди да предприемете действия? Кога ще можете да намерите вашата позиция? Ще стоите ли покорно докато гледате как лешоядите се спускат за плячка?
 
 
Време е за действие, приятели мои. Вие представлявате 99%. Не се връзвайте на баналностите, които се разпространяват, за да ви заблудят за измамното чувство на сигурност. Те са проникнали в умовете ви, за да могат да ги манипулират и така да разкрият каквато и да е информация нужна на Кликата. Едно човешко същество може да бъде клонирано за 36 часа: ето колко е напреднала Кликата. Вие никога не можете да бъдете сигурен, че лицето, което виждате, е всъщност човека, който ви се иска да вярвате, че е всъщност.
 
 
Вие не можете да си позволите да правите грешки. Решенията, които взимате са с много дълготрайни последици. Винаги съм ви казал, че това няма да бъде лесно пътуване. "Хората", с които се занимавате нямат съвест. Те са лишени от всякакво човешкото съчувствие. Трябва само да погледнете в историята си, за да прозрете това, с което се занимавате. Всяко зло, което се е случило във вашия свят бе създадено и управлявано от Кликата. Трябва да се събудите за реалността на това, с което се занимавате. Вие нямате време за губене. Те използват всяка секунда от всеки ден, привеждайки своите планове в действие.
 
 
Аз съм говорил много пъти за значението на ЛЮБОВТА. Вие трябва да започнете от себе си. Ако не се обичате и не приемате себе си, как можете да очаквате другите да ви обичат и приемат? Не се влияйте от холивудската версия на любовта, която е била внимателно режисирана, за да улови умовете на лековерните и да създаде фалшиво чувство за реалност. Същите тези хора контролират банките и т.н., и тяхната игра завършва с унищожаването на човечеството. 2000 години на планиране е преминало  в ИЗМАМАТА, за която вие чак сега се събуждане. Те са имали 2000 години, за да  планират, а вие имате 6 месеца, за да се СЪБУДИТЕ и да предприемете действия, които трябва да са от значение за вас. Ватикана, Лондонското Сити и Вашингтон, изразяват всъщност ЕДНА И СЪЩА ПОЗИЦИЯ. Вие тъкмо се събуждате за този факт, сега - на този късен етап. Те са заговорничели срещу вас в продължение на 2000 години. Не са оставили нито един камък необърнат в усилията си да ви унищожат. Това е факт, пред които трябва да се изправите и да се преборите. Когато бях на Земята, аз страдах, защото отказвах да бъда част от "Плана". Аз бях в състояние да издържа моето преминаване отвъд с любов в сърцето си и с осъзнаването, че имах чиста съвест. Вие сте на Земята от толкова кратко време, така че е важно да направим всичко по правилния начин.
 
 
Най-накрая, имате учени и лекари, които говорят открито. Те не могат повече да живеят с изопачаването на истината, която са били принудени да представят пред изпълнената с доверие общественост. Тези хора вземат живота си в ръцете си, за да ви помогнат при вземането на ценни преценки, решенията, по отношение на дезинформация за лекарства и медицинско лечение, и др. Промяната в енергиите на Земята дава възможност на тези хора да говорят истината. Те идват да ви спасят. Слушайте ги, преди сляпо да приемете това, което се представя пред вас като норма. Когато на студентите в медицинския факултет не се подават истинските факти, как бихте могли да им се доверите на съветите, дадени ви по отношение на здравословните ви проблеми? Като доверчиви студенти, те са приемали без съмнение всичко, в което са били обучавани. Винаги се сещайте за природни лекарства, създадени от Бога на Любовта, така че няма да страдате от заболяване, докато сте на тук Земята.
 
 
Кликата иска да "бракува" населението. Съгласили ли сте се вече с това? Не. Тогава поемете отговорност за себе си и тези, за които вие сте отговорни. Ваше задължение е да направите това. Вие можете да работите за мир и хармония за всички хора. Ние също не трябва да забравяме и равноправието. Дошли сте на Земята, за направите това да се случи. Това е вашия проект. Време е да се заемем с него. Вероника, ще ви кажа, че се справях страхотно с него. Никога не позволявах на и стръкче трева да прорасне под краката ми. Ти живееш в най-вълнуващото време в историята. Наслади се на предизвикателството. Вие знаете предварително, че ще постигнете успех, за който няма никакво съмнение. Моля да обменяте информация и да се подкрепяте взаимно. Заедно вие сте силни. Никога не се страхувайте да казвате истината.
Много от вас са засегнати от енергийните промени. Това, за съжаление, е неизбежно. Опитайте се да го понесете. Не се тревожете. Когато се случват големите промени, може да се почувствате като "пияни" или като че ли под влияние на наркотици. истината е, че мозъкът ви просто се приспособява: отнема малко време да свикнете.
Скъпа моя, вашата работа се увеличава всеки ден. Още повече искания са отправени към вас. Не е възможно да отговорите на всички. Един ден, може би, може да получите помощ, за да се справите с огромния брой имейли. Това е чудесно, че толкова много от тях са преместени, за да направите контакт. Ние сме истински благодарни за добрите им пожелания. Много добри неща са планирани и няма да мине дълго време, преди да видите плодовете на вашите усилия.
 
 
Драги моя, моля опитайте да си вземете малко почивка. Ти си направила твърде много вече. Ние сме свикнали да имаме много паузи, когато аз бях този, който вършеше работата. Ти, от друга страна, не си имала почивка осемте години, откакто аз си заминах. Това не е добро за теб. Аз споделям вълнението ти и мога да разбера, какво те движи, но трябва да се грижиш за себе си. Моля те, направи го вместо мен.
Трябва да бъдеш силна, уверена в знанието си, че държиш на истината и справедливостта за всички. 
 
Скъпа моя, аз съм винаги с теб. Твой обожаем съпруг, Монти.
 
Сайт: Монтаги Кийн фондация
 
Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони