Monday, July 23, 2012

Йешуа и Дружеството на Рая – Нека Светлината ви Блести по – силно – Предадено Чрез Фран Зепеда – 15-ри Юли 2012


Йешуя и Дружеството на Рая -

Привет, Създания на Светлината. Поздравяваме ви от Дружеството на Рая.

Много се разкри във този много критичен период на трансформация. Толкова много Светлина навлезе в Създанието ви и Земята ви така че значителна промяна бе разкрита.
Навсякъде около Света ви, има приготовление за висше пробуждане и утвърждаване на енергията на Любовта. Тя става начин на живот за мнозина сега. Света на дуалността започва да избледнява като приемате Светлината и Любовта които ви се изпращат сега в по – големи количества от всякога.
Всичко е наред и е под прицел. Мнозина усещат промените като Светлинните им Тела стават по – абсорбирани със Светлина и тяхната ДНК става по праволинейна. Няма връщане назад . Вие сте на ускорен път към Възнесение.

За вас има толкова много помощ сега; просто трябва да помислите за нея, да я поискате от Сърцето си и ще я получите. Всичко е изрядно за пътят ви към Възнесение, Мили мои. Това е всичко за което се подготвяхте.

Обърнете внимание на принзаците. Обърнете внимание на шепотите в Душите си. Обърнете внимание на реководството което ви е дадено в изобилие, Мили моу. Едиственният начин да го заобиколите е ако вие се отвърнете ит него. Но защо бихте? Това са вашите моменти, когато може да седите на връхната точка и да съзерцавате колко далеч сте стигнали.

Дайте си момент сега да размишлявате в прогреса си до тук. Погледнете приоритетите си. Променени ли са? Станали ли са по – близки с аджендата на трансформацията си към Създания които не са заинтересовани само от своето собственно развитие но и от това на другите‘? Помагате ли на всички които са помолили за помощ?

Така както ние протегнахме ръка когато вие поискахте помощ, и други чакат вие да им дадете рамо. Ще се справите, докато капацитета ви на Любов се е увеличил доста до сега. Усещате ли го? Приемате ли го? Вие се превръщате в прекрасни Създание на Светлината които винаги сте били, но сега разкривате това и разкривате блясъка си за да могат всички да го видят.

Ние от Дружеството на Рая ви наблюдавахме и подсилвахме и сега, така както дете което прохожда за пръв път, или както тийнейджър става възрастен, вие сте готови да поемете по – голяма отговорност и задачи за висшето си израстване. И така, с това израстване идват и чудеса и нова информация която сега можете да задържите в себе си за да ви води към по – велики приключения.

Все още е важно да наблюдавате негативните си мисли които навлизат в съзнанието ви от време на време. Те са просто белези от опитите ви в дуалността и лесно се отмиват чрез ново откритата ви Светлина.

Дайте си това време сега да се поздравите на пътешествие за което не всеки е достатъчно куражлив . Вие сте, и вие открихте дори по – вече възможности и кураж по пътя си. Не беше лесно, ние сме съгласни. Но за великолепните Божественни Създания които сте, това ще се окаже ‘‘фасулска работа‘‘, както се казва.
Може не винаги да се чувствате по този начин, но гледайки на необхватните си възможности и Божественна Същност която имате, вие довършвате трансформацията по – леко от колкото си мислехте че ше можете.
Помнете да се обгръщате постоянно в Светлината и да изградите и поддържате тази връзка с Великото Централно Слънце всеки буден миг. Усетете силата свързваща се с Душевната ви Звезда и чрез Сърцето ви и тогава долу дълбоко в Майката Земя където подклаждате енергийната система и отново обратно нагоре към Великото Централно Слънце, подклаждайки всички свои чакри по пътя си. Усетете и вижте и бъдете в тази Колона от Светлина като ваша норма от сега нататък. Не оставайте без нея, защото тя ще ви води сигурно по пътя към Възнесение.
Любими мои, имате толкова много за което да сте благодарни, и е важно да усещате благодарност в Сърцето си и да я изразявате постоянно. Това ще ви донесе още дарове, така и на другите.
Ние ви хвалим за вашият кураж и постоянство и стоим до вас готови на всякаква помощ. Вие поемате ‚здите сега и ние само ви помагаме. Ние вървим с вас в това пътешествие, и какво прекрасно вълнуващо пътешествие е това!
Ваш любящ брат, Йешуа и Дружеството на Рая.

Превод:R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони