Friday, July 20, 2012

Нийл Кийнън смята да възобнови делото си срещу Федералния резерв


Забележка: За делото на Нийл Кийнън срещу Федералния резерв на САЩ можете да прочетете по-подробно тук:


СПЕШНО: съобщение за пресата от Нийл Кийнан (Neil Keenan)

Публикувано на 17 юли 2012

Нийл Кийнан е дал разрешение на Дрейк да разпространи това съобщение. Моля разпространете го!

От: Нийл Кийнан
До : Дрейк Бейли (Drake Bailey)

Изпратено: в петък, 13 июли 2012Скъпи Дрейк,

Хубаво е да знаем, че и двамата сме живи, братко. Последното, което си спомням, че четох, е че съм умрял. Хахаха...

Както знаеш, аз не обичам интервютата и винаги изпращам някой друг за тях, но нека да обясня това за тебе, Дрейк. Ти продължаваш да ме питаш кога ще възобновя делото, на коя дата, а за това няма отговор!!!

Когато събера всичката информация, която ми е нужна, за да мога да бутна финансовата система и да я вкарам в ред, тогава ще заведа делото. Моето основно безпокойство е Правосъдието, за което и Съдията спомена и ясно заяви, че той ще отхвърли делото, ако ние не сме доказали, че го имаме. За да направя това, аз смятам да разоблича незаконната банкова система.

Нека тогава да ми кажат, когато се покаже, че Банката на Федералния Резерв в Ню Йорк е съставна част от кражбата. Аз ще имам информацията, за да докажа това.

Защо оттеглих делото? Защото не бяхме уредили юридическия въпрос и аз нямах намерение да показвам какво имам, преди това да е необходимо. Сега имам време да получа каквото трябва, за да докажа всичките предявени искове.

Защо не заведох дело срещу никого през последните 6 месеца? Защото нямахме адресите на всички. Каква е ползата, когато Даниел Дал Боско се укрива от Ватикана, за да служи на другите. Дал Боско е ключът тук и ние сега можем да протегнем ръка и да го сграбчим, когато си поискаме, но преди всичко е Правосъдието.

След като оправим нещата, ние ще можем да им затворим тази система както вече се случи в BIS (Bank for International Settlements - Банката за международни разплащания) и тогава те няма да имат с какво да се борят. Идеята е да се извадят парите от джобовете им. Без това те нямат възможност да наемат армиите, които са им необходими за да се справят с истинския Американски Народ. Хазарите и нацистите ще останат сами и те няма да намерят и един долар, за да купят каквото им трябва за да се запазят и, след като те са отслабени, Американският Народ може да прави каквото си иска с такъв боклук. Това е само въпрос на време.

Те са ускорили техните движения и така се нараняват по цял свят. Всеки е готов за тях и е готов да отиде при тях, особено нашата група. Нямам търпение да получа каквото е необходимо, за да ги унищожа и да върна на хората това, което винаги е било тяхно.

Ние ще възобновим делото и ще имаме нови ответници, най-вероятно Банката на Федералния Резерв в Ню Йорк и Хазната на САЩ сред тях. Имаме много, за да включим и двете и да постигнем правосъдие.

До тогава, мой приятелю, бъди здрав и винаги, когато ти трябва някаква фактическа информация, и ако я имам, само поискай. Ти си народен герой и ти се стараеш по най-добрия начин сега да им дадеш това, което е в действителност. Бъди силен и остани благоразумен.

Нийл Кийнан

Превод: Жельо

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони