Thursday, July 12, 2012

Съобщение на Галактическата федерация (чрез Шелдън Найдъл) – 10 юли 2012

 

Здравейте! Идваме да ви кажем много неща! Понастоящем нашите съюзници се приготвят за събитията, които вече ви описахме.

Тъмните кабали отстъпват, след някои тежки обвинения, които достигат до главните медии в редица европейски нации. Тези съобщения за престъпления включват и ежедневните измами, свързани с определянето на лихвите в по-голямата част на вашия свят.

Но тези разкрития са само началото на това, което ще последва. Вашият свят се залива от вълна от постоянно нарастващи дългове, които са резултат от тези дейности, които служат само на кликата, и по тези и много други причини тъмните сили достигнаха края на тяхното продължително господство върху вашия свят.
Те от дълго време скриваха от вас голям брой напреднали технологии и съответните устройства и нашите съюзници настояха, че едно от първите действия на новите правителства трябва да е представянето на тези открития. Тези технологии могат да помогнат на вашето общество да направи скок напред – до точка, в която “първият контакт” ще има повече смисъл. Прибавено към нашата собствена технология, вашите досега засекретявани устройства могат да ви разкрият как най-добре можете да служите на вашата планета и на човечеството. Тази промяна на съзнанието по същество е свързана със служене на божественото.
Ние, хората, сме физически Ангели, чиято главна цел е да служим на множеството живи звезди и планети, от които се състои нашата галактика - Млечният път.

Ние идваме тук от много отдалечени светове, за да подготвим сцената за “Първи контакт” с вас, което ще се извърши, когато вие се трансформирате обратно в същества с пълно съзнание. Само тогава можете да започнете да разбирате защо изобщо сте паднали в ограничено съзнание и как мъдростта, която получихте по този начин, може да ви помогне да създадете Светлинни тела за жителите на някогашните тъмни империи на Анхара.
Това е една почетна задача, която изисква вашата уникална мъдрост и вашите безкрайни резервоари от ЛЮБОВ.
Агартяните си представят, че щом вие се върнете към пълното съзнание, ще има много неща, на които можете да ги научите, и те очакват с нетърпение да се срещнат с вас, за да образувате голяма звездна нация.

Тази нова единица ще осигури галактически мир и ще позволи почти половината галактика да се придвижи в Светлината. Това ще е време, в което ще се осъществят божествени пророчества!
Тези сегашни моменти водят до серия събития, които ще променят вашия свят завинаги.
Тези, които трябва да арестуват определени индивиди във вашето общество, се подготвят с помощта на различни процедури, които достигат своя официален завършек.
На лидерите на много западни нации се дава възможност да осъзнаят, че техните оставки се очакват в скоро време, и ние сме в готовност да използваме нашата технология, за да гарантираме, че тези арести се извършват точно както е планирано.
Целта на тези арести е да се отделят тъмните кабали от техните позиции във властта и така да се даде възможност за реформиране на корумпираните банкови и финансови институции.
Това ще се придружава от общо опрощаване на дълговете. Постоянно нарастващите дългове на повечето нации са резултат от масивни разходи, причинени от политическите и фискални стратегии на Кабала. Необходим е начин това да се коригира и опрощаването на дълговете може да извърши това. Това подготвя и сцената за всеобщото благоденствие, което бързо ще последва.

Това благоденствие е финансов двигател от първостепенно значение. Необходимо е да се повишат очакванията на свят, който твърде дълго е вярвал в превъзходството на едно малцинство и в непреодолимата бедност на мнозинството. Тази нагласа трябва да се смени с нова.
Няма нужда човек да е беден или да приема недостига и ограниченията като нещо “дадено”. По-скоро трябва да разберете, че осигуряването на благоденствие и свобода е единствено подходящият трамплин към ново ниво на Съществуване. По-високите нива на съзнание разбират как да създават и използват пари и изобилието разкрива тази възможност за всички.
Богатството слага край на бедността, но не и на мисленето, характерно за бедността. Затова трябва да се погрижим вашите нови правителства да ви изяснят необходимостта да преосмислите вашата нагласа спрямо богатството и благосъстоянието, и факта, че парите са само преходно средство между вашето сегашно съществуване и новото съществуване, което е готово да се прояви. Вие ще видите, че парите като такива скоро трябва да изчезнат, защото новите технологии ще позволят на всички да си набавят основното за комфортен живот.

Освен това вие ще се придвижите от живот, ориентиран към работа, към живот, ориентиран към страст за творчество.
Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние идваме при вас с информация за постигнатия напредък.

Важно е тъмните кабали и техните безбройни слуги да бъдат изолирани от вас. Преди това да бъде постигнато, е почти невъзможно вашите фондове за благоденствие да ви бъдат предоставени без неприятни последици.

Ето защо започнахме да реализираме план за изолирането на кабалите и, когато това бъде свършено, те да бъдат арестувани.

Вие съвсем определено имате нужда от подходящо физическо отделяне от онези, които все още искат да ви причиняват вреди.

На всеки, чието име се появява в един много дълъг списък с индивиди за арестуване, полето на аурата е “маркирано” и това временно ги възпира да продължат да нанасят сериозни вреди на планетата или на вас.
Но тези тъмни личности трябва и физически да бъдат задържани от компетентните органи. Сега ние завършваме процедурите, които могат да осъществят това, което е необходимо.
Ние ви молим да прибавите вашите силни енергии на ЛЮБОВТА към това, което правим ние, защото времето за вашето освобождение е близо!

Наистина, благословените вълни от ангели и местните Административни Съвети на Небето активно действат за осъществяване на вашето освобождение.

От еони тъмните сили подкрепяха група от нефизически тъмни енергии, които населяваха реалността на Земята и причиняваха всякакви видове злини. Тези енергии са концентрирани в определени места по вашето земно кълбо и нашите галактически приятели отстраняват тази негативност, което разчиства пътя за всички към Светлината. Ние помагаме и заедно с нашето семейство от Вътрешната Земя, за да помогнем за освобождението на Гайя от този шлам.

Можем да съобщим, че почти сме завършили тази задача. Кабалите разбират, че техните сили отслабват и идва времето този великолепен свят отново да бъде трансформиран във фар на Светлината, какъвто беше, когато преди около 900 000 години беше основана Лемурия.
Всеки от нас знае за необходимостта да бъде завършено освобождението на населението на повърхността на Земята в точното божествено време. Ние помолихме нашето галактическо семейство и семейството от Вътрешната Земя да направят това, което се смята за необходимо, за да бъдете освободени от робството на мрака.
Хората в различните свещени общества, които живеят разпръснати по нашата планета, също правят всичко, което могат, с божествена интелигентност, за да завършат техните проекти в рамките на точното божествено време.
Небето и Светлината запазват ръководството. Божественото време, в което се намирате сега, колабира в сингулярна времева реалност, и тази реалност е изцяло от Светлина. Тъмните сили напълно разбират какво се случва и само могат да забавят това за кратък срок от космическото време.

Вие сте непосредствено пред момента на преход, когато този контролиран от тъмнината свят на повърхността ще се превърне в реалност на Светлината, Изобилието и пълното съзнание!

Затова тъмните сили знаят, че времето на тяхното господство над вас наистина е свършило.

Днес ние направихме преглед на дейностите, които водят вашата реалност към Светлината. Време е също така за разкриване и за първи контакт. Бъдете готови за колосални промени и за съобщения, които ще променят към по-добро начина, по който гледате на живота на планетата Земя.

Скоро ще имаме чудесен празник! Знаете ли, скъпи души, че неизброимите запаси и безкрайното благоденствие на Небето наистина ви принадлежи! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (На сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)

Ченълинг на Шелдън Найдъл

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони