Friday, July 6, 2012

Мира Плеадианката и Сананда – Наслаждавайте се на Тишината – Предадено Чрез Фран Зепеда – 3ти юли 12 г


Мира и Сананда:
Здравейте прекрасни Създания на Светлината каквито сте всички. Сананда и аз, Мира, обединяваме усилия да ви донесем прекрасни новини. Имаме много да споделим с вас.
Навсякъде по Света има затишие, сякаш бихте чули ако падне игла. Това е от радост, Мили мои.
Съзрете промените които вече настъпват. Започнете да разтягате мускулите си сякаш току – що събудени от дълбок сън. Огледайте се наоколо и ще забележите леките промени във усещането около вас. Възприемете го и започнете да работите с него като ваша Реалност от сега напред.
Ние сме тук днес за да ви съобщим че сцената е подготвена за вашето скоростно възнесение.  Ще разкриете все по – вече от себе си, и също ще чувате от нас и други Възнесли се Създания, за това как да си служите с тази нова перспектива на съзнанието перобладаващо сред вас.
Вие поставихте основите, с наша помощ, и сега е време да вземете инструментите си и да работите заедно с нас във създаването на Новата Земя частица от която сега съзирате. Време е да работим ежедневно, във Сегашно време, над Възнесението ви, ако желаете.

Така наречените ви инструменти са вашите дарове които вие ще откривате все по – вече от сега нататък. Те са вашите наследствени дарове, от Създателя. Всички вие ще развиете телепатичните си способности все по – вече и по – вече. Разрешете им да се развият от само себе си като погледнете в себе си и ги побутнете за да се пробудят.

Ще развиете по – дълбока връзка със Източника и ще получите напътствия от своето във вас. И всеки от вас ще развива своите уникални дарби за да помогне за сформирането на Новият Свят на тази красива Земя която е предопределена да стане девственна отново, със ваша и наша помощ.

Всички тези пробуждания са възможни, ако така решите, и наистина, вие всички сте решили когато сте избрали да се завърнете като Служители на Светлината за да помогнете на Майката Земя и един на друг във Възнесението.

Сега ще получите още много помощ от нас от Духовният Свят и Галактическият Свят след като тъмните бяха неутрализирани. Усещате разликата в енергията, нали??? Наслаждавайте и се, радвайте и се и навийте ръкави за да и се насладите .

Няма нужда от въоражение. Единственните ‘‘оръжия‘‘ които ще са нужни са Любов и намерение за възнесение; желанието да станете Едно със Всичко Което Е; желанието да помогнете на другите да го направят също. Това са всички оръжия които ще са ви нужни; те са Любов и Стремеж, и видението ви за Света които искате да видите и създадете.

Какъв чуден Свят създавате. Дайте си време да празнувате и да се радвате на успеха от всичката си тежка работа и упоритост. Света се осветява и става по – лесно да го усетите във костите си и във Светлинните си Тела.

Сега се фокусирайте върху Светлинните си Тела. Абсорбирайте цялата могъща енергия от Галактичното Слънце и инфилтрирайте Създанието си с нея. Забележете лекостта която ще изпитате когато Кристалните ви тека заемат форма, станат по – преобладаващи, станат по – насточщо във вас.

Продължавайте да абсорбирате Светлината и останете колкото се може по – откъснати от остатъците на дуалност обитаващи обкражението ви. Останете Коцентрирани и Балансирани. Да сте сред природата и по – вече медитация ще ви помогнат с това.

Дуалността става все по – нереална за вас, а връзката ви със Източника по – видна и Реална. Връзката с другите ще бъде по – лесна и проста за усещане и забелязване. Останете с тази Реалност, Мили мои.

Сега, моля постойте с тези мисли за момент, експериментирайте с това и ние ще дойдем отново с по – вече помощ във процеса ви на възнесение.

Ние ви изпращаме Любовта си и съпътстващата си подкрепа,
Мира от Плеадианският Висш Съвет и Сананда 

Благодарим на Мира и Сананда.
Превод :R&R

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони