Saturday, July 7, 2012

СаЛуСа и Адриан за Полет в сънно време на Аврора, Издигане и Разкрития на тайни – 6 юли 2012 – Ченалинг послание от Лаура Тусо




От Лаура: Преди да ми напишете е-майл с вашите въпроси,моля да прочетете всички препоръчани ви линкове за Съботните полети из     облаците,намиращи се на 2012  Indy информация, под главната галерия снимки.Трите страници на долния край на лентата меню:


СаЛуСа:новините от вашия бързо развиващ се свят се разпространяват бързо.Светлината сияе от много същества ,които дълго време бяха слуги на тъмнината.Много от тях най сетне ще бъдат способни сега да получават светлина,техните действия ще бъдат публично разкрити,те ще бъдат силно засегнати и ще се присъединят към светлинните бойци.

Много обществени зверства ще бъдат ракрити от сега нататък до края на годината.Много истини и разкрития ще изплуват на повърхността.Вашата работа е ясно очертана ,вие ще бъдете толкова ангажирани и стимулирани ,вие бихте повярвали че трбва и бихте прекарали времето си в пътуване през идващия Декември 2012.Вашето съзнание и чувствата ви  ще станат все по-духовни.Вие най на сетне ще стигнете до точката на срещата с вашето звездно семейство.

За тази цел,Галактическата Федерация бе предприела много планове по отнушение вашето по лесно и повторно обединяване с вашето звездно семейство.Проектът Аврора е разбира се ,част от галактическата семейна среща.За кратко нещата в материалния свят прогресират добре,нещата във вашия вътрешен свят също ще го направят.За някои от вас това ще бъде ,като неочакван шок ,това да бъдете в директен контакт с нас по време на вашето будно състояние.Това е така,защото ние бихме желали вие отново да се запознаете с вашето семейство и група, стъпка по стъпка.

Ние също така работим и по начин ,най-добре е описан като скеле .Ние ще се срещнем в полета ни по-сънно време,вашите мечти съвпадат напълно с действителноста,ние искаме да ви помогнем да го разберете сами.Това е деликатна задача и се нуждае от последователни действия ,по същия начин детското тяло се нуждае от ново облекло ,то расте,ние сме способни да ви дадем повече информация ,когато вашето съзнание се разшири.   

Адриал:Това е правилно,вие ни дадохте времето от приказките (време от сънищата),необходим е опит,разбиране и запазване на отпечатъка от съня.По време на тези изживявания ние ще ви оставяме постоянни следи и разбиране за тях във вашата памет,чувства и знания.В интерес на истината ,ние сме само реактивни частици на неврологичния мрежов интерфейс ,който беше пасивен или деактивиран за няколко хиляди години.

Нашата най-добра възможност за извършаване на тази работа, ще е по времето в което вашето съзнание ще е на борда на Аврора и нашите екипи ще могат да работят по вашите физически тела.Ние сме в състояние да помогнем на вашето съзнание да интегрира повече информация във вашите човешки тела.В по-късен етап това ще улесни активирането или създаването на вашите светлинни тела.Много от вас взимат под внимание нашата технология ,като машини за възнесение.Това не е съвсем правилно, тъй като ние просто ви помагаме да преоткриете отново кои сте.Когато сте приели да се присъедините към екипите за Земното обединяване ,вие се отказахте от много от своите естествени способности ,за да направите възможно това да бъдете част от формите на живот на вашата планета.Скъпи приятели,ние само ви помагаме ,да станете това което сте още веднъж.

Моля,присъединете се към нас,ако желаете, на нашите ежеседмичните Съботни пътувания ,това е перфектно и правилно ,всички да станат част от всяко дълго пътуване. Директния контакт с нас в момента е необходим ,като Разкритие и Първи контакт ние ще се върнем скоро и вие трябва да сте подготвени да ни опознаете ,а както да опознаете и вашата роля в нашите отбори.

Лаура:Благодаря ви.Има ли хора от членовете на екипажа ,които не са Аврора и са поканени на борда за да помагат?



Адриал:Разбира се,ние също ще им помагаме да се свързват с техните кораби и семейства.И запомнете,че всички от екипажа на Аврора са тук за да помогнат,както разбира се и всички са добре дошли да се присъединят към нас всяка Събота.Моля ви,бъдете сигурни че следваме процедурата посредством предишните съобщения и статии.Моля ви да прочетете информацията в препоръчаните линкове към статията.Различните части на вашия пъзел съвсем скоро ще се свържат отново,за всички вас.

Лаура:Чудя се как хора които ,произхождат от тази планета ще се извисят.

Салуса:По голямата част ще трябва да отидат във Вътрешната Земя ,физически или просто съзнателно по подобен начин ,тък като работата която ние с вас извършваме на Аврора и други кораби е подобна на тази на Атлантите.Някои хора които са участвали в подобен процес естествено ще са наясно ,какво да правят и сами ,точно както гъсенницата ,те ще открият собствените си криле и ще отлетят.Други може да се нуждаят от малка подкрепа и ръководството на своите водачи.Това зависи от жизнения път ,който те са си избрали и решенията,които трябва да направят за да извършат този преход.

Други ще се установят на друга планета,подобна на Майката Земя или физическото им тяло ще умре в зависимост от техния личен избор за възход или не.Още веднъж една стъпка точно сега ,цялата информация ще ви бъде давана навреме.Няма нужда да се тревожите прекалено много ,не бъдете загрижени отностно всичко това.Земята има Божествена Светлина ,която грее по цялата и повърхност,ние също сме тук за да ви помогнем,Божественото ще се разкрие.Благодаря ви,Слуса


Ченалинг послание чрез Лаура Тайко

Channeller: Laura Tyco


Превод:Петя Колева
Translations

Copyright Laura Tyco.  Всички права запазени.
(Permission to distribute this message in its integrity is granted so long as you do not alter it in any way, credit is given to the author, and you include this copyright notice and link. : http://galacticlauratyco.blogspot.com/)

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони