Sunday, July 8, 2012

Седмично послание на Хиларион – 8 - 15 юли 2012г.Възлюбени мои,

Има много привиден хаос, който се случва по Света, тъй като онези, които се пробуждат, започват да задават въпроси и да поемат отговорност за собствените си действия и постъпки. Това е време на разочарование за много хора и мнозина търсят отговори за по-добър път. Страстите горят, тъй като всеки човек преминава пред процеса на собственото си прочистване, без да разбират какво се случва на Планетата им и в Космоса. На вас, които стоите като Маяци Светлина подобава да поддържате мир и спокойствие без значение колко са интензивни реакциите на хората около вас.

Продължете да практикувате духовните си дисциплини, които ви извисяват и вдъхновяват да се движите напред в постигането на духовните ви цели. Практикувайте спонтанни действия на доброта и показване на състрадание към всички. Това е най-изпитателното време за масите от Човечеството, които започват да се оглеждат около себе си и да се чудят какво се случва в действителност. Честите промени във времето и аномалиите, които не оставят никой незасегнат, не са обичайните очаквания за толкова много хора и така започва търсенето на отговорите. Вие, които сте будни и сте наясно, трябва да си спомните как беше за вас в началото на вашето търсене на яснота и отговори на загадките на живота.

Поддържайте погледа си върху вашето издигане и създайте живота, който избирате. Има безкрайни възможности и вероятности за всеки един от вас. Изберете онази, което ви подравнява с Висшия ви Аз и вашия собствен Божествен План и това винаги ще ви поддържа на пътя, който е най-подходящ и правилен за вас. Ако не чувствате радост често, то тогава това, което правите, има нужда от корекция и изоставяне на всичко, което повече не служи на вашата възникваща Същност, а понякога това по-дълбоко вглеждане навътре не е приятно за издържане. Имайте предвид, че вие не сте сами в това, Скъпи мои, а то може да донесе повече толерантност във всички ситуации.

Ние с радост сме окуражени от големите крачки, направени сега от много от вас. Вие сте по-близо до целта си, отколкото си мислите и така ние ви съветваме да продължите да вървите напред стъпка по стъпка. Анализирайте нуждите си във всеки един момент и се фокусирайте върху малките детайли, така че пътят напред да не изглежда толкова дълъг и изтощителен. Вие всъщност забелязвате ускорението в хода на времето в линеен смисъл и това ще продължи да става ясно изразено и очевидно. Вашият космически кораб Земя се движи устойчиво в съответствие с Галактическия Център и това беше предопределено преди много велики епохи. Тези промени могат да бъдат вълнуващ нов и свеж старт за мнозина.

Отнасяйте се с уважение един към друг, с чест и почтеност и всичко ще е наред. Стремете се към звездите, които са най-високите и най-ярките, защото те най-вероятно може да са вашата родна Планета и много помощ може да дойде чрез тях за вас. Вселената отговаря на вашите призиви по магически и чудни начини.

До следващата седмица…

Аз Съм Хилрион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони