Thursday, July 12, 2012

ОБРЪЩЕНИЕ НА МАЙКАТА НА СВЕТА (отворено писмо) 9 юли 2012 г.


 
Скъпи мои, настъпи време за важен разговор.
Свършиха времената, дадени ви за търсене отговори на въпросите, търсене на себе си и своето място в живота. Настана време да направите избор, да вземете това решение: какво да правите с тези знания, които получихте и с тези способности и възможности, които открихте в себе си. Настъпи време за действия  и прилагане в своя живот целия този арсенал, притежатели на който станахте ви

Аз, носещата в себе си енергията на майката на Света, явявайки се проявление на нейния Дух на Земята, пристъпвам към изпълнение на своята основна мисия, за решаването на която се въплътих на тази планета. Аз призовавам тези, които се явиха на Земята заедно с мене в това време за изпълнение на нашата обща мисия.

Аз знам, че още не всички сте си спомнили, кои сте. Не всички са осъзнали чий Дух е въплътен във вашите тела. За това моля – не се опитвайте да анализирате моите думи с рационалния си Ум, пропуснете ги през Сърцето, чуйте гласа на своята душа. Само тя ще даде отговор на въпроса за вас ли е отправено моето обръщение. Погледнете през думите и през информацията, предадена  чрез думите и вие ще видите.

Ако вие действително сте този/тази, с който заедно ни предстои да реализираме тези задачи, заради решенията на които ние се договорихме да се срещнем тук още от когато се въплътихте на планетата, вие обезателно ще почувствате това. Духът, пребиваващ у вас, обезателно ще се прояви, ще даде „тласък”. Аз не знам по какъв начин това ще се случи у всеки от вас, но знам, че вие не може да не чуете този вътрешен глас на своята истинска Същност, защото е дошло вашето време.

Настъпи дванадесетият час! И аз чакам всеки от вас. Не ви приготвям трон, а труд за преобразяване.

Нека не ви останат мисли и съмнения за това, което не може да бъде за вас така, както вие не притежавате даром видения (чувания), левитация, телепортация и всички останали „атрибути на Бог”. Да болшинството от нас са „обикновени  хора” и нека този факт не ви води в заблуждение. Защото, ако в отговор на моето открито писмо, нещо вътре във вас дава признаци за живот, ако у вас има увереност за това, че има нещо, което вие „сте длъжни обезателно да направите”, ако има вътрешна готовност да се проявите като верни на себе си, тогава знайте: вие сте един от тези, към когото аз се обръщам.

Дойдохте всички на Земята в това време с отговорно служене за осъществяване на Прехода, за активиране на Кристалите и Порталите, служители и пазители на които се явявате за строителство на Новата Земя.

За осъществяване на Прехода е бил изпратен Легион от тези, които са длъжни да подготвят и го извършат. Вие, предводителите на този Легион, сте служители от  Портала на Прехода. Вие сте неговият авангард и за вас е задачата за създаване на оптимални условия за предстоящия Преход, който е невъзможно да се избегне, не може да се отмени или промени. Но самият процес може да се оптимизира и направи по -прост и по-лек. На вас е съдено да решите тази задача. Малко са тези от вас, които знаят Земята от началото. Но ще бъдете събрани в едно около Оста и ще се появи ключа за отваряне на портите.

Но само заедно, допълвайки се един друг със знания, умения, съединявайки енергийните потенциали, вие можете да станете тези механизми, които да задействат процеса. От вас зависи как това ще се случи, зависи съдбата на хората на Земята като цяло. Споразумейте се  един с друг – това е основната задача за вас в тези дни. Уговорете се и се чуйте един с друг, чуйте себе си, гласът на своето Сърце  и повелята  на Душата.

Вашето съзнание е силно и могъщо, но то пребивава в други измерения и други пространства. То ви дава способности, сила и могъщество, но не може да влияе на процесите, случващи се на Земята – това не е в неговата компетенция. Но то може да вземе участие в тези процеси, пребивавайки на планетата. Именно за това вие сте надарени с такава силна връзка с Духа, именно за това вие сте избрани за пребиваване и проявление на Духа във вас. Само по такъв начин тези, които вие се явявате, можете да влияете на земните процеси и събития.

На вас е възложена велика мисия, велика задача – да станете проявление на Божествената воля, сила и могъщество на Духа, намиращ се във вашите тела. Това не може да влияе на избора на вашата душа, но вашата Душа може да направи избор – да стане проявление на Духа на Земята. По-често пребивавайте в съзнание на своята цялост, събирайки в едно всички свои въплъщения във всички светове – континууми – времена. С това ще видите  мощта на Вашия Дух и тръгнете по краткия път.

Вземете решение, времето не остана така много. Вие или някой друг от вашето духовно семейство, ще изпълните тези задачи. И не изпускайте дадената ви възможност да бъдете тези, които ще изпълнят тази велика мисия за духовно служене. Слушайте своето Сърце, чуйте своята Душа.

Станете тези, които решават съдбата на планетата и създават Нови Светове!

Аз ви обичам и чакам!

Тутта Майер


Превод от руски: Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони