Tuesday, July 3, 2012

Застанете гордо в светлината си сега – Майкъл, канализиран от Рон Хед

 
   Spanish     Portuguese

Добро утро. Днес ще започнем с обяснение за това, което се случи вчера. Прави бяхте да мислите, че енергиите около вас бяха хаотични. Но започнаха да улягат и вие интегрирате промените в полетата си. Знаем, че се бяхте притеснили, но ви уведомяваме, че има още подобни неща на път. Съветваме ви да сте готови. Не очаквайте да получавате страници с информация от нас всеки ден. Отсега нататък някои послания може да са кратки, други да им трябва повече от ден за завършване. 

Около вас има повече от достатъчно информация, която да поддържа страницата ви активна и информативна. Споделяйте постовете на другите и не се чувствайте задължени да публикувате всяка сутрин. Много е на път да се промени във вашия свят и животът ви не е изключение. Може скоро да ви трябва повече време да се справите с това, което се случва около вас, но бъдете сигурни, че когато ви потрябваме, ще бъдем тук. 

Както всеки, който следи тези и други подобни съобщения, разбира, бързо наближава критичен момент. Тези от нас, които не присъстваме физически във вашия свят, сега настояваме упорито тези, които сте там, да започнете със следващите критични действи  я. От известно време сме ви казали, че вашите действия ще определят времето на събитията, докато много от вас се оплакваха, че ние не действаме. Ние не сме тук да предизвикаме промяна във вашия свят. Но времето за непоколебимо и непогрешимо начало настъпи за вас. Ако се налага, събитията сега ще диктуват да се предприемат действия. Най-добре е разбира се те да не са инициирани по принуда.

В момента ежедневно се случват събития, които сочат към промените, които сме ви обещали. И те започват да ескалират. Някои започват да ги обявяват по вашата телевизия и в пресата ви. Значението на тези неща се предава доста различно там, отколкото на вашите интернет страници. Ще отнеме малко време за да се промени това. На някои ще им стане ясно, че тези събития са взаимосвързани. Когато стане очевидно, че връзката е хората, които са замесени, тогава котката окончателно ще излезе от чантата. 

Това, което предизвиква объркването за всички вас, са огромните промени в полетата ви, причинени от току-що постигнатото галактическо  подреждане и все още наближаващото слънцестоене. Съветваме ви да прекарвате колкото се може повече време в интегриране и центриране. Тази бърза промяна не е достигнала максимума си. Не забравяйте да възнамерявате абсорбирането и интеграцията на новото, докато ви минава денят. Дишайте с намерението да внесете светлината до всяка клетка на вашето същество. Седейки в тиха медитация е чудесно разбира се. Но не всички от вас са подредили времето си, така че да съгласуват няколко часа медитация в деня си. 

Винаги правете това, което можете и възнамерявайте да правите колкото е възможно повече. И досега вече знаете да освободите думите ‚трябва‘ и ‚налага се да‘, както и асоциираните обвинения и вина от живота си. Няма повече нужда да се съдите строго, нито да съдите другите. 

Днес обхванахме редица неща. Някои може да са били за вас, а други може да са били предназначени за други. Както винаги, вземете това, от което се нуждаете и оставете останалото да ви отмине. То може да е, а може и да не ви е от полза по-късно.
Всеки един от вас е в сърцата ни и сме готови да ви подкрепяме по всякакви начини. Застанете гордо в светлината си сега и бъдете готови да изживеете целта на живота си. Има ги и тези, които са тук да ръководят страни. Думата, която един от вас казва, която променя живота на друг, може а е по-важна. Бъдете себе си сега. Нищо повече не се иска от вас. Приятен ден.


Превод: Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони