Monday, July 16, 2012

Сананда – Следвайте Сърцата си – Предадено Чрез Фран Зепеда – 9-ти юли 12 г


Сананда:

Любими мои, днес съм пред вас, за да говоря за Доверие. Тези дни се говори доста за това понятие и по този въпрос. Мнозина се чудят на кого и на какво могат да се доверят и мнозина се разочароват от понятията свързани с Доверието.

Не се обезкуражавайте, защото самото преживяване на това означава, че достигате до по – добро разбиране на кое е наистина реално. Както и да е, въпросът на Доверие винаги е бил обект на емоция и чувство на стабилност, и често може да разклати хората до основа когато открият че усещат липса на доверие, или предателство.
Мили мои, аз съм тук да ви кажа че всичко това се центрира/съдържа в сърцето ви, не това което вяврате че другите са направили или не са направили за да разклатят чувството ви за доверие. Раздялата ви със сърцето ви ви носи надолу по каменист път на разочарование, особено когато се хващате за думите на другите като Истина без преди това да я проверите със сърцето си.

Моля останете съсредоточени в сърцата си и знайте че реалността и истината се променят със вашият изглед/перспектива. Ето защо единственният истински тест за истината е това което чувствате в сърцето си, това което знаете чрез затишието на умът си и свързването със Визшето си Аз; колкото по – вече правите това, толкова по – вече интегрирате със Висшето си Аз и така се свързвате с Източника, и няма да има толкова несъгласие във това което наблюдавате и преживявате.

Следвайте Сърцата си сега и винаги. Като медитирате по – вече и се затихвате по – вече, ще откриете себе си свързани със висше знание, висша Истина която не може да бъде поклатена от дуги‘ перспективи и реалности. 

Спомнете си че вие създавате реалността си. Да, чували сте това много пъти, но времето когато наистина трябва да го разберете е Сега, Мили мои, във тези бързо менящи се времена. Наблюдавайте със съчуствие това което се случва около вас, но моля опитайте се да не се оставяте да ви издърпа заедно със себе си. Върнете се във Сърцето си и Душата си, своят Център, обитавайте ги и вижте какво се случва през тези очи, през този прозорец на Истината.
Това ще направи разликата докато обсъждате детайлите на промените през тази година. Запомнете че мнозина имат свой гледни точки и видения на това което искат да се случи. Както и да е, единият общт знаменател който ще сложи рамка на това което разкривате като колектив е знанието че всички сте свързани и че всички идвате от един Източник, обоснован на постоянна Безусловна Любов и Респект за всички Създания.

Вие изживявате края на дуалността, затова ще има много фрагменти на дуалността които ще замърсяват вашето ново висше съзнание. Важно е да не бъдете дръпнати отново към елемнтите на тази стара реалност: съдене/преценяване, разделност, делене на добро/зло и субективизъм. 

Време е да се фокусираме над Хармонията, Любовта, Задружието и Съчувствието към Всички Създания, дори и тези които смятате за негативни или вредни или които вярвате че са ви наранили. Съденето има най  - силна стъпка върху вас от дуалността; то ви носи до едната или другата страна, без да ви разреши да усетите реалната истина от ситуацията и без да ви разреши да да се настоящи Сега и да създадете това което наистина искате, срещу това което вярвате да бъде укрепено.

Мили мои, вие стигнахте толкова далеч. Затруднението пред което сте изправени сега ще се издигне през това което е останало от дуалността и това което е от висше знание  основано на Светлината идваща от Великото Централно Слънце,  Галактическото Слънце. Отдайте се на тази висша иинтелигенция към която ви е все по – лесно да се присъедините със промяната във Светлинните ви Тела, която се случва докато говорим, и се случва от доста време насам, и ще се увеличава доста през следвашите няколко месеца.

Време е да пуснете остатъчните следи от дуалността, да останете колкото се може по – откъснати, докато центрирате себе си във Сърцето си  от сърца които заедно образуват Едното Сърце на Източника, на Всичко Което Е.
Пречистете това което е от старият начин на мислене колкото можете. То ще се появява на части и ви обърква. Пречистете го и вдигнете и го разгледайте от по – висока перспектива, Мили мои. Не се заплитайте в това което се разлага докато говорим. Размишлявайте и разглеждайте мислите си постоянно, и останете в Момента на Любов и Светлина който бяхте родени да преживеете, които дойдохте тук да преживеете, сега и завинаги.

АЗ СЪМ Сананда, и съм винаги на вашите услуги.

Благодатим ти Сананда.

Превод :R&R 
As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони