Thursday, July 19, 2012

Радио шоу на Дрейк - Сряда, 18-ти Юли 2012@ Blog Talk Radio

Радио шоу на Дрейк - Сряда,  18-ти Юли 2012@ Blog Talk Radio

Той няма да има земеразтърсващи  новини", както планирахме днес, защото той не получи
   писмени работи за това.
* Има награда от $100,000 за Бърза & Бурна вътрешна информация.
* Има много слухове с цел да ни изплашат. Повечето от статиите не са напълно
   обяснени. Ако бяха, вие нямаше повече да се страхувате от тях.   Ако за събитията беше предупредено,

   че всъщност не се случват наистина сега, те вероятно никога нямаше да се случат.  Правителството
   е свършило парите.
* Тим Търнър се издъни пред Калифорнийската войска като каза, че е техен командир.  Войската стана и излезе.
* Човекът-минута каза, че ФБР трябва да бъде включено в процеса на арести, защото то беше
   създадено да се справя с лоши политици.

* Дрейк: Не всички от превозащитниците са лоши хора.
*
 Във връзка със съдебния процес на Кийнан, правото на задържане се подразбира. Когато делото се картотекира отново в рамките на ден или два, тези задържания ще затворят Федералния Резерв.  Федералният Резерв се е опитвал да печата пари [на предела на] задържанията.  Източният Алианс от 147 държави не признават тези незаконни пари.  
* За ден или два, в които се пре-картотекира делото Кийнан и тези задържания ще бъдат публикувани на уебсайта.
*
 Поради провала на Федералният Резерв в отговора на задържанията, те се подразбират. 
   Съдът може само да постанови в полза на извършилия задържанията (Кийнан). Това ще сложи край на
   Федералния Резерв незабавно.
* Кабалът се опитва да сключи сделка, за да оцелее.
* Човекът-минута:  Никога не е било работа на военните да осигуряват нашата свобода.  Това е отговорност на хората.
* Дрейк: Задържанията и съдебният процес на Кийнан са две различни неща.
* Той не може да свидетелства за това, какво казва Галактическата Федерация относно хилядите задържани членове на Кабал.
* НАТО прилага обширни кампании за дезинформация, за да ни уплаши относно войските, които ни взимат и стрелят по нас.
* Не се занимавайте с промените със Земята и че ще бъде ударена от Нибиру.
* Военните се надяват, че ние можем да осъществим достатъчен натиск върху Кабал и техните раболепни слуги така, че тези слуги да се покажат. По този начин военните могат да завършат почистването на собствената си къща.
* Нийл Кийнан е отговорен за второстепеннисте сметки.  Тези сметки са основата на всичкото богатство на планетата. Неговите правомощия идват от фамилиите, които притежават тези сметки, които са били предназначени за хората на планетата.  Някои от фамилиите са откраднали тези сметки за лична употреба. 
Превод :Diana

 Бележки: 
http:/src-fla.us/index.php/news2e629

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони