Monday, July 30, 2012

Седмично послание на Хиларион – 29 юли – 4 август 2012г.
Възлюбени мои,

Тъй като дните протичат един след друг, има свежест от енергия, която прониква навсякъде. Това е време на приобщаване със Съществото, което наистина сте вътрешно и с намерението, изнасящо вътрешното навън във вашия Свят около вас. Всички отговори, които търсите, са във вашата светая светих, най-святото място във вашето сърце. Има много неща, които отвличат вниманието, които идват, за да ви отклонят от пътя ви и е важно да сте във връзка с вашата собствена сила и вашата собствена роля в Божествения План. Това, което е правилно за друг, може да не е правилно за вас, така че ние съветваме да бъдете верни на себе си.

Казвано е много пъти: „ Но първо търсете царството Божие и всичко останало ще последва”, а това важи за днес повече от всякога. Вие никога няма да бъдете подведени, ако следвате вътрешното си напътствие, защото тогава знаете, че пътят ви е безопасен, че пътят е идеален за ВАС. Чрез привеждането ви в съответствие с вашето Велико Аз Съм Присъствие, вашата СвръхДуша, вие винаги се стремите да достигнете звездите и да станете проявление на най-висшата си визия. Това, много от вас правят, с голяма всеотдайност и ние казваме, не се отказвайте точно преди зората на всичко, което сте пазили ревностно, да се прояви тук на Земята.

Като мостове между Небето и Земята, вие помогнахте и продължавате да помагате да се оформи съдбата на Света, в който живеете. Всяка една мисъл, дума, действие и деяние оказва влияние върху общото съзнание, което преобладава на вашата планета и като избирате да поддържате мислите си върху най-висшата визия, вие носите на вашия Свят нов модел, върху който новият Свят, който се очертава, ще базира правилата си. В този момент, сякаш вие сте като риба на сухо, движейки се срещу течението на преобладаващи мисъл-форми и установени модели.

Всеки път, когато успявате да преодолеете този поток на съзнанието, вие полагате нов стандарт, който освобождава онези около вас от съня на техния живот.

Понякога не е лесно да извървиш този път на Светлината в непознатото. Има познаване на статуквото и може да изглежда удобно да пребъдеш в това пространство за известно време, но вие трябва да упорствате в поддържането на най-висшите си визии за Света, които желаете да създадете и в който да живеете. Един Свят, който отговаря на нуждите на всички, където всеки има основните си изисквания за живот, посрещнати с лекота, съществуване, в което има място за изследване на величието на вашата истинска Същност. Това е Същността, на която сега трябва да говорите и да изведете на по-преден план в ежедневния си живот. Позовавайте се на този по-велик и по-висш израз на себе си, за да влезе и да се прояви в ежедневието ви.

Вашият Висш Аз създаде енергийната матрица около вас, която ще отвори вратите за по-велико обединение с този Божествен аспект на вашата Човешка същност. Сега за вашето съзнателно намерение и желание остава да се приведат в съответствие с това новосъздадено поле, което вибрира на по-голямо ниво, отколкото преди. Вашата воля е това, което трябва да се подравни с по-висшата Воля и да се остави с доверие на славата на Бог, която живее във вас. Направете това най-висшето си намерение в началото на деня си и всичко, което трябва да се прояви, ще направи това. Винаги ходете в Божията благодат, Възлюбени мои, защото вие сте безмерно благословени.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони