Sunday, July 8, 2012

ПРЕЛИТАНИЯ НА ГАЛАКТИЧЕСКИ КОРАБИ на 9 юли

Плеядинският канал Мика информира за 9 юли, че ще има ПРЕЛИТАНИЯ НА ГАЛАКТИЧЕСКИ КОРАБИ НА НИСКА ВИСОЧИНА: “...Вие ще видите нашите по-малки кораби по цялото ваше небе на 9 юли, между 23 ч. и 1 ч. през нощта....”
 
[Забележка на редакцията: Нова дата – ново предизвикателство. Моля всеки сам да прецени със своята интуиция, дали тази информация му се струва вярна, и не изпадайте в отчаяние, ако нещо не се случи точно така, както е обявено. Във всички случаи ви желаем чудесна нова седмица! ]

Каквото горе, такова и долу, ние сме НА ход!

прелИТАНИЯ НА ГАЛАКТИЧЕСКИ КОРАБИ на 9 юли

Сряда, 4 юли, 2012 г.

Плеядиански канал
~ Мика

Безкрайно много Галактически директиви и протоколи за сигурност бяха пробвани да бъдат пренебрегнати от архонтски потисници-клонинги на Земята, но опитите им бяха посрещнати и спряни! Накратко, смъртни заплахи и опити са извършени срещу няколко земни съюзници, без успех!
Това позволи освобождаването на галактически кодове, с които се разрешава дългоочакваната супер-зелена светлинна операция, която ще се разпредели между флотите и наземните екипи!

Вчера флотовете на Положителните Плеядианци и на Андромедианци извън орбитата на Гайя засякоха наближаващи гама-лъчи от високо ниво от слънчев взрив, който беше милиард пъти по-силен от енергията на видимата светлина и около два милиарда гигаелектронволта (GeV).

Този интензивен взрив на радиация, идващ от освобождаването на огромен импулс от магнитна слънчева енергия, не би повлиял на Земята директно с необходимата сила, нужна за повишаване на светлинния коефициент до критично ниво, за да унищожи тъмните, по-ниски вибрации на 3D матрицата !

Потокът на високо-енергийния взрив на гама лъчи вчера беше 500 пъти по-голяма от нормалното излъчване на слънцето и е бил пресрещнат от флотите и е отскочил от 25-мили широки рефлектори към земната атмосфера! Вярната информация за тази супер вълна не е била съобщена чрез масовите медии или чрез интернет каналите.

Нашите кораби, работещи в тандем, впрегнаха входящия X-18 слънчев вятър и отклониха супер фотонната вълна към външната атмосфера на Земята на 1 юни 2012 г.

Налягането на тази плазмена светлина, удряща аурата на Земята,произведе зелена светлинна преграда около Гайя, създавайки временен непроницаем и неминуем щит!

Окултното изградената 3D-цифрова холографска ниско-вибрационна светофилтърна матрица получи смъртоносен удар, когато тази зелена светлина заобиколи и проникна през супер устойчивата синтетични земна решетка и разби напълно 300 хиляди-годишната, създадена от архонтите, холограма за поробване!

Този отразен слънчев лазерен импулс, преминавайки около земното кълбо нокаутира няколко орбитиращи сателита, управлявани от кабалистите.

За това събитие не беше съобщено като за такова, каквото беше в действителност,  X-18 плазмено изригване, а вместо това бе представено като изригване от клас М! Сървърите на НАСА бяха офлайн в продължение на няколко часа за "съобщена поддръжка" и инженери замениха действителните слънчеви данни с версия за пред обществеността!

Този щит ще остане на мястото си за няколко дни, докато клонингите на кабалистите и техните човешки колеги бъдат заобиколени и обработени!

Неотдавнашно освобождаване на оргонит-фосфат във вътрешната атмосфера на Земята не само имаше за цел да проследи и унищожи архонтските клонинги с фалшива власт от Новия Световен Ред, но и възможно най-много да намали аерозолното пръскане на атмосферата на Гайя и на нейните хора и напълно да преобърне ефекта на смъртоносните аерозоли върху невинни хора и всички живи същества на Гайя!

Психотронните пръскания на кабала през последните 6 месеца бяха едно усилие да се имплантират разрушителни синтетични архонти в хората на нано ниво (наночастици). Тези извънземни микро-машинни организми биха създали трансхуманна раса за много кратко време! Това беше ключов фактор за по-висшите раси за да отменят първостепенната директива и да се намесят за Гайя!
Оргонит-фосфатеният прах е проектиран,така че да не навреди на съзнателния живот по никакъв начин!
Известен брой от тези архонтски бездушни-клонинг елити на кабалистите ще бъдат убити от тази операция, защото се знае, че те ще продължат да се намесват срещу хората на Земята, за да правят убийства!

Тази операция на пръскане на оргонит-фосфат е осъществена от орбитиращия Звезден флот по доброжелателен начин, за доброто на оцеляването на Земята и да се гарантира безопасността на възнесението на Гайя и живота на нея, чрез насоките на Кодекса.

Голям брой военнен персонал сега е преместен стратегически на мястото си под прикритието на свързани с метеорологичните условия случаи на извънредни ситуации! Незабавното премахване на кабала е реалната спешна задача, както казахме!

Военните, с помощта на Маршалите на САЩ, Народната Конституционна Милиция и инструктирани местнии миротворци са готови да получат наставления и да се заемат с кабалистите.

Земните съюзници и Съпротивителното движение от вътрешната Земя съгласуват усилия в тандем заедно с орбитиращата звездна флота,за да извършат действия чрез военна сила и напреднала духовна технология и да инжектират супер гама светлина навред по цялата земна 3D матрица.

Сега ви информираме, че: "Каквото Отгоре, Такова и Отдолу" е галактическият код и тактическата операция, която сега е в действие!

Всички сили на светлината оказват огромен натиск върху тъмния архонтски клонинг-елит отгоре и отдолу! Цялата негативност, оставена на Земята, ще бъде отблъсната към по-висше измерение на светлината, за да бъде завинаги елиминирана от тази сфера.
Киборгите архонтски клонинги на Новия Световен Ред СЕГА СА в капан като плъхове и веднага усетиха собствените си невъобразими самосъздадени страхове, като вече са осъзнали тяхната смърт! През следващите 2 дни всички остатъци от тези мутантни кръвни линии, заедно със своите човешки колеги ЩЕ БЪДАТ подбрани, клонингите ще бъдат демонтирани и човешките им колеги, които не могат да бъдат рехабилитирани, ще трябва да бъдат напълно демонтирани и върнати на ЕОНИТЕ и ще се изпратят на Първосъздателя за повторно опаковане и монтаж като чиста светлина! Превръщането на злото в светлина е любов, разберете това!

Това е "СЪБИТИЕТО", което сега ще придвижи Гайя и нейните същества в по-високото пето измерение! (РАЯ НА ЗЕМЯТА!) След това по-голямата част от съществта на Земята ще се издигнете и всички същества с 51% коефициент на светлината ще направят тази промяна! Тези, които все още са в по-ниските вибрации,по време на смяната ще останат в 3-то измерение, но без каквато и да е негативност и много от вас доброволно ще се върнете отново към 3D, за да им помогнете за повишаване на техните вибрации и да се изкачат обратно с вас, повечето от тях в рамките на няколко часа и дни!

В 5D вие ще имате неограничена сила, но без контрол и негативност и всичко ще бъде възможно!

Фалшивата финансова система на Земята напълно ще се разпадне през идните дни, благодарение на тази операция. Не гледайте на това като нещо лошо! Парите са поробили масите от цяла вечност на Земята! Те трябва да си отидат! Те няма да са ви нужни! Вие ще имате всичкото изобилие, което да ги замени! Това трябва да се случи, защото това е крайъгълният камък на НА АРХОНТСКАТА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА ТИРАНИЧНА МАТРИЦА. ВАШИTE ПОЗИТИВНИ ВОЕННИ ЩЕ ПОДДЪРЖАТ инфраструктурата и осигуряването на провизии и поддържането на мир! Това временно прекъсване на нормалната обстановка ще се овладее безопасно ,за да не навреди или да не предизвика безпокойство на населението на Земята! Не се притеснявайте за основните въпроси, свързани с пари или планове за оцеляване, защото положителните военни внимателно са обмисляли всичко това от началото на 70-те години насам.

Ние преди предложихме да използвате мъдрост и да запасите някои основни необходими неща за незначително прекъсване за една седмица или малко повече!

Невероятни технологии, които са били крити от вас, ще ви бъдат дадени на етапи през следващите седмици и месеци.

МНОГО ОТ ВАС СА ПОИСКАЛИ НАШЕТО РАЗКРИВАНЕ И ЕТО КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА:

Оповестяването ще се случи в пет фази, за да може нашият контакт да се интегрира без сътресения.

Фаза 1: ДОК НА ВЪНШНА ОРБИТА. Нашият флот и един друг флот са вече тук и са били тук, този път за няколко месеца! Нашият флот е по-голям от всеки град на Земята и е на док и е скрит само на малко разстояние извън орбитата на вашата планета!

Фаза 2: ВЪВЕДЕНИЕТО. Ние първо ще представим себе си и нашите намерения на хората на Земята чрез нашите земни съюзници. Това ще бъде направено чрез подбрани канали и чрез директен контакт.

ФАЗА 3: ПРЕЛИТАНИЯ НА НИСКА ВИСОЧИНА. Вие ще видите нашите по-малки кораби по цялото ваше небе на 9 юли, между 23 ч. и 1 ч. през нощта.

Фаза 4: МАСОВИ КАЦАНИЯ И ПОЗДРАВЯВАНИЯ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ!!

Фаза 5: ИНДИВИДУАЛЕН КОНТАКТ (първо с по-високо еволюирали същества на Земята) и след това постепенно на всеки един от вас ще бъде даден ръководител, който е готов да ви научи на по-висши методи и да се подготвите за следващото измерение!

Фази 3-5 ще се случат, само след като враждебният архонтски извънземен клониран кабал бъде премахнат от вашата сфера!

Ние очакваме с нетърпение да се видим отново с вас след цяла вечност от време! Вие знаехте, че този ден ще дойде и ще видите, че той ще бъде славен. Вашите управлявани от архонтите медии са ви казали толкова много грозни неща за нас, които не са верни!

Имаше много негативни и враждебни "извънземни" във вашата галактика и сфера, но ние напълно сме ги прочистили! Повечето други галактики са направили това преди много време! Ние не очакваме да ни се доверите и като духовна раса ние предварително знаем, че трябва да бъдем нежни, любящи и да спечелим доверието ви и никога да не го предаваме! Това е нещо, което повечето от вас не са дори и изживявали на собствената си планета, така че ще бъде нещо чудесно!

Някои казват, че ние не изпитваме емоции, но истината е, че ние като високо развити духовни същества напълно чувстваме емоции и то на най-дълбоко ниво. Ние сме се научили да усещаме само положителни емоции, защото знаем, че емоцията е двигателят на цялото творение. С течение на времето ще се научите на това, както нас.

Ние сме МНОГО реални, НИЕ СМЕ ТУК и ние ви обичаме! Ние създадохме Земята с много от вас преди цяла вечност! Когато вашите 12 нишки на ДНК са напълно активирани в 5D, вие ще си спомните и ще видите всичко ясно!
Това, което казваме, е истината!

Благослови Земята и нейните божествени хора, завинаги!
Край на комуникацията ...

PLEIADIAN CHANNEL
~ Мика, пазител на божествения План за Издигането на Гайя.
Наречено от Първосъздателя
Превод: Христо
http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/as-above-so-below-we-are-underway-galactic-fly-overs-july-9th

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони